Mire hasznalni? Erthetobben....
(Ez egy válasz Nescafe7 üzenetére (2020. 08. 05. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nem használni kellene, hanem szeretettel körbe enni, hogy meg nyíljon és örömmel legyen Veled...!
(Ez egy válasz Nescafe7 üzenetére (2020. 08. 05. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
kezd már a fórumon nagyon egysíkú lenni ez a keresésed...
ha anno életedet visszasírod, miért szüntetted meg a régi regisztrációdat
Szerintem már mindenki tudja, aki akarja, hogy milyen néven vagy újra, akik régi neveden ismerjettek...
bocsi de kissé zavaró ez a múltban élős írogatásod... (Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 08. 05. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 15:26
ha anno életedet visszasírod, miért szüntetted meg a régi regisztrációdat
Szerintem már mindenki tudja, aki akarja, hogy milyen néven vagy újra, akik régi neveden ismerjettek...
bocsi de kissé zavaró ez a múltban élős írogatásod... (Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 08. 05. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Sunflower neven voltam régen itt,keresem akkori ismerőseimet.
Sunflower neven voltam régen itt,keresem akkori ismerőseimet.
Végre szeretnek egy olyan Nőt akit lehet használni.
De így meg idő előtt leamortizálnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 04. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 10:19

Törölt felhasználó (4165702)

Biztos azért furakodnak mert látták a korod és nem akarnak lemaradni rólad!
Sziasztok!
Én egy potens,kimondottan jó adottságú,domináns,gátlásoktól mentes,hetero férfire vágyom,akivel alkalmanként jól érezhetném magam,akár többesben is.
Én egy potens,kimondottan jó adottságú,domináns,gátlásoktól mentes,hetero férfire vágyom,akivel alkalmanként jól érezhetném magam,akár többesben is.
Sziasztok!
Biztos azért furakodnak mert látták a korod és nem akarnak lemaradni rólad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 23:37
Törölt felhasználó (4188242)

Hogy hagyjon már egy lélegzetvételnyi időt az összes nimfomán hirdető csaj aki itt van. Nem igaz, hogy nem lehet megérteni hogy mindenki sorra fog kerülni. Kérem legyenek türelemmel és álljanak be a sorba, vagy kérjenek időpontot. Párokat szintén kérek, hogy ne keressenek kerülő utakat a soron kívüliséghez. Köszönöm a megértéseteket!

Törölt felhasználó (4188242)

Hogy hagyjon már egy lélegzetvételnyi időt az összes nimfomán hirdető csaj aki itt van. Nem igaz, hogy nem lehet megérteni hogy mindenki sorra fog kerülni. Kérem legyenek türelemmel és álljanak be a sorba, vagy kérjenek időpontot. Párokat szintén kérek, hogy ne keressenek kerülő utakat a soron kívüliséghez. Köszönöm a megértéseteket!
Párhoz harmadiknak be szállni a hölgy örömére,Bpesten.
Egy őszinte kedves hölgyet párt, akivel jól éreznék egymást! Igényes és sok mindenre vevő vagyok!
G.g.-re frissen visszatért hölgyet élveztetni kénye kedve szerint..

Párhoz beszálni 3 as ba kicsit bis dolog is izgatna közben
Régi álmom egy extrém kövér + 200 kg-os nővel szeretkezni. Minden vágyát teljesíteném.
Szép húsos puncit. élvezésig nyalni.
Megismerni egy 60+ hölgyet .......
Egyik nagy vágyam elmenni egy olyan házibuliba, ahol egyszer csak elvonulnak (illetve nem vonulnak el) emberek/párok és elkezdik egymást kényeztetni úgy hogy nem zavarja őket másik jelenléte. Szívesen néznék meg önfeledten szexelő párokat, csoportot testközelből

A volt Úrnőm szerette volna...
Kölcsön adva lennék egy párnak.Bekötik a szemem.Egy szobábn felöltõzve vagyok és kikötöznek az àgyhoz.Hallom ahogy vendégek érkeznek.Már az italtól nagyon jó a hangulatuk.Kinyitják a szobaajtót,vannak többen.Mondja a pàr a többieknek:élvezkedhettek vele.Ollóval szétvàgjàk a pólót rajtam.Mellbimbóm izgatják.Simogatjàk a testem.Kiveszik a farkam.Én semmit sem látok....
Kölcsön adva lennék egy párnak.Bekötik a szemem.Egy szobábn felöltõzve vagyok és kikötöznek az àgyhoz.Hallom ahogy vendégek érkeznek.Már az italtól nagyon jó a hangulatuk.Kinyitják a szobaajtót,vannak többen.Mondja a pàr a többieknek:élvezkedhettek vele.Ollóval szétvàgjàk a pólót rajtam.Mellbimbóm izgatják.Simogatjàk a testem.Kiveszik a farkam.Én semmit sem látok....