Monor környékén valami érdekeset keresnék...nem sablonosat .....
Több farkat szopni.
Én is vágyom a bukkakebe a térdelő pozícióra.
Minél több spermat nyelhessek egyszerre.
(Ez egy válasz BpNol üzenetére (2020. 10. 19. hétfő 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 19. hétfő 13:28
Minél több spermat nyelhessek egyszerre.

Vágyam, hogy több pasi rámélvezzen egymás után. Bukkake, ahol én lennék a céltábla. Érdekel ilyen valakit?
Nagy vágyam, hogy rajta kapjam a feleségem valahol valakivel szexelni én meg csak kukkolnék

Egyáltalán találni valakit..
Engem mindig nagyon izgatott az hogy a párom mást szopjon le vagy akár csak az hogy kiverje valakinek vagy erotikus masszázst adjon.
Régebben volt egy barátnőm akivel sokáig voltunk együtt és mindig izgatott a gondolat hogy előttem leszopjon valakit vagy akár az én engedélyemmel.
Aztán egyszer kiderült hogy elment bulizni és leszopta egy ismerősét. Bár...azt én megcsalásnak vettem mert..nyílván nem tudtam róla hogy ez fog történni de még úgyis eszméletlneül izgató volt.
Azóta házas vagyok és nagyon boldog de még mindig reménykedek hogy ez egyszer összejöhet
Régebben volt egy barátnőm akivel sokáig voltunk együtt és mindig izgatott a gondolat hogy előttem leszopjon valakit vagy akár az én engedélyemmel.
Aztán egyszer kiderült hogy elment bulizni és leszopta egy ismerősét. Bár...azt én megcsalásnak vettem mert..nyílván nem tudtam róla hogy ez fog történni de még úgyis eszméletlneül izgató volt.
Azóta házas vagyok és nagyon boldog de még mindig reménykedek hogy ez egyszer összejöhet

párral ismerkednék, a Hölgyet és pasit egyaránt kényeztetve...és akár a popsim sem tabu.....
Vágyam az lenne hogy több pasi egyszerre vagy egymás után a magáévá tegyen.
Szívesen találkoznék egy olyan hölggyel, akinek hatalmas nagy kisajkai vannak. Öröm lenne órákig kényeztetni...

sziasztok Monor környékén ismerkednék beszélgetnék....talán lenne belőle valami,,
Vágyam, hogy több pasi rámélvezzen egymás után. Bukkake, ahol én lennék a céltábla. Érdekel ilyen valakit?
Ok...
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 06:35

Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.
Szia....várunk rád..
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 06:35

Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.
Találni egy extrém kövér nőt 200 kg körül,akinek minden vágyát teljesíthetném. Imádom a hatalmas idomokat!
Sziasztok...beszélgetni hölggyel lehetőleg Dél Pest megyéből ...hátha ki alakul valami...remélem..
Nagyon jó program lenne, szívesen csatlakoznék, koccintanék én is egy ilyen párhoz, vagy társasághoz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 16. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 16. péntek 14:42
Törölt felhasználó (4392602)

Egy 27-28 fokra melegített tágas nappaliban egy nagy kanapén meztelenül italoznék egy csinos nagy mellű leányzóval/hölggyel/párral. Mikor már kellően spiccesek vagyunk (de nem részegek), hogy minden gátlást elengedjünk vadul szexelnénk egész este. Csinálnánk rengeted pózban, finoman, gyorsan, vadul, nyalnánk falnánk egymást. Élvezés után gyengéd simogatás vezetné át a következő szeretkezést. Természetesen csinálnánk fotókat és videókat amiket megosztanánk itt. Ilyen programra van hölgy/pár jelentkező?

Egy 27-28 fokra melegített tágas nappaliban egy nagy kanapén meztelenül italoznék egy csinos nagy mellű leányzóval/hölggyel/párral. Mikor már kellően spiccesek vagyunk (de nem részegek), hogy minden gátlást elengedjünk vadul szexelnénk egész este. Csinálnánk rengeted pózban, finoman, gyorsan, vadul, nyalnánk falnánk egymást. Élvezés után gyengéd simogatás vezetné át a következő szeretkezést. Természetesen csinálnánk fotókat és videókat amiket megosztanánk itt. Ilyen programra van hölgy/pár jelentkező?

Most arra vágyom hogy valaki orálisan kényeztessen.
üdv
Párral érzékieskedni

Párral érzékieskedni
üdv)
Bp. vagy környékén randizni párral, ahol a csajnak a pasija, a pasinak a csaja lennék....
Bp. vagy környékén randizni párral, ahol a csajnak a pasija, a pasinak a csaja lennék....