sajnos máshol sem jobb a helyzet(((
(Ez egy válasz Yorgosz üzenetére (2020. 12. 12. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 12. szombat 15:02
Nagyon szeretném kipróbálni de sajnos pápa környékén még szóló nő sincs nem hogy pár
Sziasztok.Találni egy hölgyet aki jól leszopna,cserébe kinyalnám.
Nagy-nagy vágyam egy extrém kövér,200 kg körüli nővel együtt lenni. Minden vágyát teljesíteném!
Imádom a hatalmas idomokat.
Imádom a hatalmas idomokat.
Találni egy olyan Nőt aki ért a prosztata masszázshoz és megmutatása megmutatná, hogy valóban mekkora gyönyört is tud átélni a pasi... cserébe én is a mennybe röpíteném
Legyen vége gyorsan a Covid 19nek, hogy felhötlenül lehessen szexelni
Sziasztok!
Van egy pár. Még nem cameráztam, és szeretnék nagyon egy nővel, vagy párral!
A másik pedig találni egy partnert itt! Nő, hölgy, pár, akár csak arra hogy végig nézzem és a végén a nőre elvezhessek!
Csak ennyi de nem nagyon jön össze.
Van egy pár. Még nem cameráztam, és szeretnék nagyon egy nővel, vagy párral!
A másik pedig találni egy partnert itt! Nő, hölgy, pár, akár csak arra hogy végig nézzem és a végén a nőre elvezhessek!
Csak ennyi de nem nagyon jön össze.
Sziasztok! Egy igénye kedves hölgyet párt, barátság extrákkal htávra!
Masztizni egy házibarát jelenlétében, megvalositva tanácsait/elvárásait
Barátnőmmel közel 3 éve vagyunk együtt, ő egy barátnőjével él közös albérletben. Egyszerűen nagyon kívánom a barátnőjét, mikor ott vagyok és együtt tvzunk beszélgetünk mindig az jár a fejemben hogy nagyon elkapnám. Valahogy egy 3 as gabalyodást kellene osszehozni de én nem mertem felhozni soha, tuti kiakadnának mind a ketten.
Egy fiatal srác szép farkát szopni, amig a feleségem ül a száján,es ha elélvezett és tele fröcskölte a számat meleg spermával, ujra keményre szopni, hogy nagyon megdugja az asszonyt,miközben én nyalom a csiklóját! Hát erre vágyom én!
Most nagyon jó lenne ha szilveszterkor itt lenne egy kis buli ahol pàrom kicsit elengedné magàt , pl tegnap csak combfix és mini ruci volt rajta itthon
Szeretnék egy igazán perverz sexmániás nőt találni. Akivel fergeteges baszást hozznánk őssze
Kezdő bi/hetero párral kölcsönös orál szeánsz, v. többes orál orgiában részt venni...
Egy bi lányra akivel átélhetném a lányos örömöket
( Ildikó )
( Ildikó )
A karácsonyra beszerzett uj játékokat kiprobálni. A korábban nagy sikert aratott penis sleeve hosszabb változata es egy puncipumpa.
Egy csinos hölgyet megöklözni, akár a férje előtt is.
puncit nyalni, kenyeztetni orgazmusig
Masztiznék, masszíroznék, hetero alapon.
Egy masszőzre.
De kölcsönös is lehet a masszázs.
De kölcsönös is lehet a masszázs.
Most igazán vágyunk rá, hogy véget érjen ez covidos borzalom.
Hogy a hármasra kiválasztott sráccal végre tényleg össze tudjuk hozni a talit.
Plussz egy igazi swingeres, klubos este is izgatja a fantáziánkat.
Hogy a hármasra kiválasztott sráccal végre tényleg össze tudjuk hozni a talit.
Plussz egy igazi swingeres, klubos este is izgatja a fantáziánkat.

vazelinator

somogyipar
Lena