Távol vagyunk egymástól.
(Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2020. 10. 10. szombat 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
ujra huszon evesnek lenni
Olyan hapsit szopni akit éppen dugnak.
Most csak arra vágyok hogy egy nagymellű igazi szopógép csaj kiszívja a faszomból az utolsó csepp gecit is

Egy kis pihenés, miután a kicsi feleségemmel rendesen elb...tuk a délelöttöt.

Sajnos akkora nincs, de szívesen elrendezném az összes "testrésed" azzal amim van!
Gyönyörű! (Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2020. 10. 10. szombat 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyönyörű! (Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2020. 10. 10. szombat 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
19/5
(Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2020. 10. 09. péntek 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 14:43

Korunbeli jó méretű (17+) biszex aktív pasit találni a közelünkből, aki mindkettőnket lányként kezelne és a végén a szánkba...
Od ez nekem minden napos

Ne háborogjanak ha nem írok vissza pár órát az oldalon...

Én már nagyon kipróbálnám a hármast bármilyen felállásban, de egyszerűen úgy izgulok tőle mint egy szűz.
Nektek milyen volt az első hármas élmény (a csatlakozott szemszögéből).

Nektek milyen volt az első hármas élmény (a csatlakozott szemszögéből).

Egy lányt hanyatt fektetni az ágyon hogy a feje kicsit lelógjon. Megfogni a nyakánál és megbaszni a száját. Ez egy régi vágyam.
Északon az Ipoly menntén 60+-as magányos! Csak bátran!
találni, közelemben, egy nőt, aki a férfi besexet is szereti..
Korunbeli jó méretű (17+) biszex aktív pasit találni a közelünkből, aki mindkettőnket lányként kezelne és a végén a szánkba...
Másét jobb inni
(Ez egy válasz BiLaci68 üzenetére (2020. 10. 09. péntek 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Csinálj magadnak
Én legutóbb banánturmixot ütöttem fel vele...
(Ez egy válasz Alázható 60 üzenetére (2020. 10. 09. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Spermás üdítőt inni !
Megujjazni és nyalni egy kiéhezett Nőt
Egy anál,és spermaimádó nőt találni.
Győrben találni egy 40-50 körüli szexhavert akivel hetente egyszer kétszer kivernénk egymásnak.diszkréten,ápoltan.jó lenne ha lenne helye is hozzá.