Szívemből szólsz!
(Ez egy válasz tributeferi üzenetére (2020. 07. 25. szombat 04:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 25. szombat 04:54

Most ebben a szakadó esőben az udvaron megbaszni egy szőrös pinájú nagymellű csajt ... és a végén a szájába élvezni ahogy bekapja ameddig bírja a faszom...

Vàgy hàt ha pàrt vagy pasit talàlni bit és csajom àtnevelni jól megm....... Stb
Most ebben a szakadó esőben az udvaron megbaszni egy szőrös pinájú nagymellű csajt ... és a végén a szájába élvezni ahogy bekapja ameddig bírja a faszom...

Sziasztok
Vágyam egy vörös hajú lányt, asszonyt kényeztetni. Soha nem volt még szerencsém hozzá.Kalandorok se kiméljenek
Vágyam egy vörös hajú lányt, asszonyt kényeztetni. Soha nem volt még szerencsém hozzá.Kalandorok se kiméljenek

Egy perverz, gátlástalan női levelezőpartnert találni, akivel húzhatnánk egymás képzeletét.
Egy szuper pasi!
sziasztok
Én megmasszíroználak és kényeztetnélek szendvicsben vagy duplapunciban a férjeddel közösen órákon át, összhangban!
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 07. 20. hétfő 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 20. hétfő 07:12
Én megmasszíroználak és kényeztetnélek szendvicsben vagy duplapunciban a férjeddel közösen órákon át, összhangban!

Ismét találni egy minden szempontból megfelelő Férfit, akivel a férjemmel közösen, teljes összhangban órákon át kényeztet.
Másik regisztrációdon 23 cm ,nekem azt írtad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 20. hétfő 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 20. hétfő 13:34
Törölt felhasználó (4304542)

Szia Gyuszi vagyok 39 éves 20/6 borotvált farok !! Mikor mehetek ??
Látni a kedvesem egy másik puncit élvezni. Teljes odaadással. A hétvégén a kempingben flörtölt egy anyukával aki egy jó tizenöt évvel idősebb nála, de csini volt. Majd ma elmesélte nekem. Hagytam is magam rögtön egy gyors menetre és éjjel folytatjuk. Már ennyitől annyira beindulok, hogy azt csinálhat velem amit csak akar. Ám az igazi az lenne, ha beolná már valakinek.
Szia Gyuszi vagyok 39 éves 20/6 borotvált farok !! Mikor mehetek ??
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 16. csütörtök 08:02

Sziasztok. Szeretném nézni a párom kefélését egy másik pasival.
Közben maszturbálni, melleit fogdosni, meszálni 3.nak.
Találni pár régi partnert akik még Sunflower néven ismertek
Párt, vagyis hölgyet találni magamnak, hosszú távra, aki nyitott a nudizmusra, és a szex területén is nyitott minden témában.
Tudom nem egyszerű feladat de.....
Tudom nem egyszerű feladat de.....
Ismét találni egy minden szempontból megfelelő Férfit, akivel a férjemmel közösen, teljes összhangban órákon át kényeztet.
Dugni egy Nőt, és közben felpofozni
Nem adom fel! Egy szép puncit addig nyalni míg ellnem élvez,utána fojtatni tovább,nem adom fel!!!!! rajta lányok.
Vágyam lenne egy 60év körüli nővel esetleg párral szexelni a hölgy örömére.
Hàt elèg hangos, nyakda bùtorok
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2020. 07. 17. péntek 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 17. péntek 07:19

Ma csak ketten leszünk az irodàban, biztos nem hagyjuk ki, hogy az ìròasztalon alaposan kinyaljam ès teszteljük mit bìr a bùtor

Pussy bukkake japán módra! Rá és beleélvezés egyaránt.
Ma csak ketten leszünk az irodàban, biztos nem hagyjuk ki, hogy az ìròasztalon alaposan kinyaljam ès teszteljük mit bìr a bùtor

Sziasztok. Szeretném nézni a párom kefélését egy másik pasival.