Találni egy mindkét részről enyhèn biszex párt.Teleélvezett puncit kinyalni.
Nem találtam, sajnos...
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 09. 12. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék! Üdv István
Találni egy telt karcsú hölgyet,akivel smárolhatnék miután a szájába élveztem,vagy kinyalhatnám az általam tele élvezett punciját. Csak a saját spermát...
Találni egy telt karcsú hölgyet,akivel smárolhatnék miután a szájába élveztem,vagy kinyalhatnám az általam tele élvezett punciját. Csak a saját spermát...
Hogy a nejem alaposan kúrja meg 2-3 pasi majd sorban nagyokat élvezzenek a puncijába. Utána én dugnám szét a gecijükben és kiélveznék minden egyes másodpercet amit a többiek spermájában csúszkálnék ki és be!
Annyira duzzad a farkam hogy most szivesen kiverném ha nem melóznék...
Èa mi az akadálya? Sok pasi van aki szívesen szexelne vele
Szerintem a rossz lányokon találsz
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2020. 09. 12. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 12. szombat 16:15

Nagy vágyam egy néger csaj... Sajnos nem tudok a környezetemben ilyen csajszit. Így ez megmarad vágynak. :(
Nekem már volt ilyen barátnőm. Különleges élmény volt a punciját nyalogatni.
(Ez egy válasz Tom88Open üzenetére (2020. 09. 11. péntek 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 11. péntek 23:34

Szeretnék találni egy olyan hölgyet, akinek nagyon nagyon nagy kisajkai vannak.
Imádnám órákig kényeztetni...

Nagy vágyam egy néger csaj... Sajnos nem tudok a környezetemben ilyen csajszit. Így ez megmarad vágynak. :(
Egy kedves pár házibarátja lenni.Kukkolnám őket.Szopatnám a feleséget férjel közösen..Izgalmas lenne.
Köszi a hozza szolast
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 12. szombat 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 12. szombat 07:28

Szerintem tapogatozz, hogy mi fér bele neki, mi nem. Lehet kicsit viccesen is. Vagy mondd neki, hogy randizzatok, majd dobd be, hogy menjetek swinger clubba
Szerintem tapogatozz, hogy mi fér bele neki, mi nem. Lehet kicsit viccesen is. Vagy mondd neki, hogy randizzatok, majd dobd be, hogy menjetek swinger clubba
(Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2020. 09. 11. péntek 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 11. péntek 22:23

Sziasztok .
Vágyak hmm.
Lehet nem jó helyre irom de nem szeretnék külön topikot nyitni . Ha nem ide való akkor így is törlik .
Na szóval mikor illik egy kapcsolat ismerkedési fázisában beszelni vágyainkról?
Egyedül álló vagyok ismerkedek egy hölgyel . A szabad életben nem itt . Viszont korábban swinger illetve páros dolgokban részt vettem előző párommal . Nagyon tetszik szeretem . Nem szeretnem feladni. Viszont azt sem szeretnem hogy mi közben szépen alakul a kapcsolat akkor beszéljek rola hónapok múlva .
Értitek remelem mire akarok kilyukadni. Szívesen vennem ha elmondaná tok a véleményét élet .
Köszi Gabor
Vágyak hmm.
Lehet nem jó helyre irom de nem szeretnék külön topikot nyitni . Ha nem ide való akkor így is törlik .
Egyedül álló vagyok ismerkedek egy hölgyel . A szabad életben nem itt . Viszont korábban swinger illetve páros dolgokban részt vettem előző párommal . Nagyon tetszik szeretem . Nem szeretnem feladni. Viszont azt sem szeretnem hogy mi közben szépen alakul a kapcsolat akkor beszéljek rola hónapok múlva .
Értitek remelem mire akarok kilyukadni. Szívesen vennem ha elmondaná tok a véleményét élet .
Köszi Gabor
Szeretnék találni egy olyan hölgyet, akinek nagyon nagyon nagy kisajkai vannak.
Imádnám órákig kényeztetni...

Nem adtad a tudtára valahogy ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 11. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 11. péntek 20:35
Törölt felhasználó (4392352)

Megcicizni az a gyönyörű fiatal hölgyet, akinek gyönyörű mellei voltak Sárvár fürdő wellness részlegén.
Olyan szépen felfelé tekintettek azok a bimbók anyàm....
Sziasztok .
Vágyak hmm.
Köszi Gabor
Vágyak hmm.
Köszi Gabor
Megcicizni az a gyönyörű fiatal hölgyet, akinek gyönyörű mellei voltak Sárvár fürdő wellness részlegén.
Mikor lesztek ott?
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 09. 11. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 11. péntek 11:11

Holnap megyünk az Árkádba vásárolni és nagyon izgatna, ha valaki meghívná a feleségem egy kávéra..is)
Nem akarlak megbántani, de ilyen helyesírással nem fogsz találni senkit.
(Ez egy válasz tita85 üzenetére (2020. 09. 11. péntek 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)