Ha páromat két pasi keményen leszopatná, jól szét kefélné a száját, és a végén hosszan az utolsó cseppig kiszopatná a farkából anyagot. Majd én is így tennék.
Írj és készen állok rá engem leszophat
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2020. 06. 05. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 05. péntek 07:57

Nézni szeretném hogy a feleségem leszop valakit.
Közben maszturbálnék.
Közben maszturbálnék.
Nagyon vágyom rá, hogy egy szép farkú, helyes, sportos srác farkát a számba vegyem. Vagy egy ilyen férfitagú párnak színesítsem a szexuális életét.

Idősebb párhoz csatlakozni,ahol a hölgy segítségével kipróbálni,milyen egy faszt szopni...?
Én szeretném ki probálni egy tele élvezet puncit kinyalni,ha lenne itt egy közelembe levő pár,szivesen ismerkednék velük,tudnám honorálni is
26 éves fiatal srác vagyok, meleg videokban szeretnék részt venni.
Meg idös férfiak akik vastag nagy farkukal szétbasznák
felesegem én is igy kiprobálnám
(Ez egy válasz maci74 üzenetére (2020. 06. 20. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretnék végre egy vékony, kis mellű nőt simogatni kényeztetni kinyalni élvezésig.
És szeretnék egy idősebb férfivel együtt lenni aki engem kényeztet, vannak biszex vágyaim amiket szeretnék megélni.
És szeretnék egy idősebb férfivel együtt lenni aki engem kényeztet, vannak biszex vágyaim amiket szeretnék megélni.
A vágyam , most őszintén?
Az én kedves hölgy ismerősömet elkapni egy kósza napra.
A csuklóját a bokájához kötözném, a melleivel játszadoznék, simogatnám, szopnám a bimbóját, majd áttérnék az egész testére, simogatni csókolni, nyalni.Ha már nyalás:
ezek után " meggyötörném", nyalás illetve ujjazás által, illetve kapna csipeszt pár érzékeny pontjára.
A Magicwanddel hosszú ideig "kínoznám",mindeközben a popsiját is tágítanám, megdolgoznám. Kb. a tizedik orgazmusa után, megkérném hogy kényeztesse a szerszámat a szájával. Aztán ha szépen, lelkesen, technikásan tenné a dolgát, megkapná a jutalmát. Mindkét nyílásást megdolgoznám, kemény szopatási szünetekkel. A cél az lenne, hogy minden nyílását minimum 2x teleélvezni.
Most így hirtelen ennyi.
Az én kedves hölgy ismerősömet elkapni egy kósza napra.
A csuklóját a bokájához kötözném, a melleivel játszadoznék, simogatnám, szopnám a bimbóját, majd áttérnék az egész testére, simogatni csókolni, nyalni.Ha már nyalás:
ezek után " meggyötörném", nyalás illetve ujjazás által, illetve kapna csipeszt pár érzékeny pontjára.
A Magicwanddel hosszú ideig "kínoznám",mindeközben a popsiját is tágítanám, megdolgoznám. Kb. a tizedik orgazmusa után, megkérném hogy kényeztesse a szerszámat a szájával. Aztán ha szépen, lelkesen, technikásan tenné a dolgát, megkapná a jutalmát. Mindkét nyílásást megdolgoznám, kemény szopatási szünetekkel. A cél az lenne, hogy minden nyílását minimum 2x teleélvezni.
Most így hirtelen ennyi.

Privit írtam!
(Ez egy válasz blackwhite45 üzenetére (2020. 06. 15. hétfő 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 15. hétfő 07:20

Nálunk a páromat, teljes meglepetésemre az izgatná nagyon, ha egy pár pasi elkapná, lefogná és akarat ellenére szét kefélnék és szopatnák. Azt mondta olvasta, hogy sok nőt izgatna , hogy megerőszakolják. Most már nekem is bejönne, hogy egyszer elkapjuk így és elrendezzük alaposan.
Egy éret hölgy punciját élvezésig nyalni.
Szerintem ez sokunk (őszinte) vágya...
Két nagy mellel játszani, nyalni, szopkodni, markolászni...
Egy szép puncit élvezésig nyalni,
.
.
Erotikus képeket szeretnék fotózni. Hangulatot, hajlatokat, domborulatokat, kicsit sejtet-kicsit mutat is képeket. Száj, szem, mellbimbó, popsi, egy csipke, stb... ha valakit érdekelne, várom a privát üzeneteket.
Hogy sohase jöjjenek el a vágytalan napok.
Biszex pisiszex hármasban, gátlástalan módon
Látni a feleségem ahogy mással szexel.
Feleséggel közösen cumizni a férj farkát