Vágyam egy elhanyagolt feleség vágyait kielégíteni. Elhanyagolt férj vagyok. Együtt átélni kimaradt vágyainkat.
Szerintem ez nem egy megoldhatatlan dolog. Már ha a feleséged is benne van. Jelentkező lenne rá bőven...
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2020. 08. 21. péntek 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretném valakivel leszopatni hogy közben az enyémet is szopja
Szeretném ha a feleségem leszopna valakit elöttem.
Megismerkedni egy szimpatikus párral, beszélgetni iszogatni, bulizni, táncolni, nevetni egy jót, majd hajnal tájt felvonulni egy szobába és reggelig kényeztetni a hölgyet, nézni ahogy kényeztetik és a kedvére tenni
Egy pár nő tagja felcsatolhatóssal kényeztetne míg én meg a férjét a számmal majd cserélnének! Vagy szóló fiú vagy leány! Vagy travi
Több is van. Egy bisex férfitagú párral szeretkezni. Sógornőmmel csinálni. Ha a sógornőm meglesne maszti közben
50+os bi párt vagy urat találni akikkel gabalyodhatnank
Őszintén?Afro pasit keresek régi vágyam

Szerepcsere egy kedves Hölggyel

Kedves vagyunk így páran-bár szerintem ez a ritka..
Mindenki rohan, hajszolja a pénzt, a kapcsolatokat is megfertőzi! Senkinek nincs ideje beszélgetni, figyelni a másikra!
Nem jó ez így..... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 19. szerda 09:59
Mindenki rohan, hajszolja a pénzt, a kapcsolatokat is megfertőzi! Senkinek nincs ideje beszélgetni, figyelni a másikra!
Nem jó ez így..... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)

Talalni egy velem tenyleg passzolo szeretot. En nem rohanok sehova, az agyba sem. Ez pedig ugy tunik sokaknak elveszi a kedvet. Aki ennyire siet, az kerem ne is keressen. Nem megyek randizni 2 levelvaltas utan. Ez van.
Talalni egy velem tenyleg passzolo szeretot. En nem rohanok sehova, az agyba sem. Ez pedig ugy tunik sokaknak elveszi a kedvet. Aki ennyire siet, az kerem ne is keressen. Nem megyek randizni 2 levelvaltas utan. Ez van.
Egy diszkrét hölgyet párt, egy diszkrét kapcsolatra!
Orális élmények egy pár minden tagjával...

Törölt felhasználó (4269692)

Pétertől , vagy Gyuritól ? Nem cssk 1 soros leveleket kapni!
Pétertől , vagy Gyuritól ? Nem cssk 1 soros leveleket kapni!
Hármas!
Ahol a párom keményen megkapná,én végig a kéréseit teljesítenem.
Akkármit kér!!
Ahol a párom keményen megkapná,én végig a kéréseit teljesítenem.
Akkármit kér!!
Addig nyalni amig le nem pisil a hölgyemény
Prosztata masszázs egy hozza értő hölgytől....
Egy szemüveges csaj szemüvegét úgy telespriccelni, hogy ne lásson át rajta