Hármas!
Ahol a párom keményen megkapná,én végig a kéréseit teljesítenem.
Akkármit kér!!
Ahol a párom keményen megkapná,én végig a kéréseit teljesítenem.
Akkármit kér!!
Addig nyalni amig le nem pisil a hölgyemény
Prosztata masszázs egy hozza értő hölgytől....
Egy szemüveges csaj szemüvegét úgy telespriccelni, hogy ne lásson át rajta

Menj már a fenébe! Minden topicot telesz*rtál. Ott keress ahol ez a téma!
Csak 1 Péter!
Olyan hölgyet, párt keresek aki elfogad.
nagy vágyam 1 -2 barát vagy pár akik párom ráhangolva ápolgatják
Hát én ebben szívesen segítenék...
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan hölgyet, lányt találni, akivel sokkal jobbakat szexelünk, mint itt a legtöbb unalmas video (tisztelet a ritka kivételnek) lehet hármas is, de nem olyanokkal, akik cserélgetik a partnert.
Találni egy kedves hölgyet, aki prosztata masszázst tud csinálni...
Egyre több olyan profilt látni, ahol a férj szertetné, ha egy srác elcsábítaná a feleségét, a feleség tudta nélkül. Pusztán kíváncsiságból: Van itt olyan, aki sikerrel is járt? Hogy kvázi a feleség megdugatta magát a bevont sráccal?
Nézni ahogy feleségem letérdel egy másik férfi elé és leszopja.
A munkám miatt kellett picit hajókázni egy yacht-on, most másodjára az első alkalommal nem volt ott a párom, de nekem a több napos szex hiány miatti kanosságom rendesen megmozgatta a fantáziám, elképzeltem hogy milyen jó lenne kihajózva orgiába torkollna a teszt út, mostani úton már velem volt, kint napozott a hajó elején és ismét beindultam renden, izgatott volna ha teljesen meztelenre vetkőzik, de ez nem volt lehetséges mert munkatársak is voltak, de elképzeltem hogy ha ők nincsenek ott , milyen lett volna ..........
Szia!
Aki valóban keres az talál is,idő,kitartás,megfelelő hozzáállás kell hozzá,semmi más. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 15:46
Aki valóban keres az talál is,idő,kitartás,megfelelő hozzáállás kell hozzá,semmi más. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2912422)

Csak vágyak vannak amik úgy sem teljesülnek,sajna.
Le kell irni öket. Mit lehet tudni, lehet, hogy èppen erre jar a lofarku herceg ès teljesiti.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 15:46

Törölt felhasználó (2912422)

Szivesen kipróbálnám egy bisex párral...
Szopnám a férjet,közben a hölgy engem...
Aztán cserélnénk...
Szopnám a férjet,közben a hölgy engem...
Aztán cserélnénk...
Hármas sex nálunk is! FFN
Hármas szex.Kikötözve 2 férfival.