Egy nagy csöcsű Nő ülne a farkamban közben szopni a melleit,hú de kanos vagyok.
kipróbálni milyen ha egy fiú verné nekem a Tisza-tó mellöl
Szia! Én is a környéken lakom!Szívesen segítenék a megvalósításban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 07. kedd 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 07. kedd 00:00
Törölt felhasználó (4025052)

Párommal a városunkban nemrég kibéreltünk egy lakást, ami tele volt játékszerekkel. Volt benne szexhinta, mindenféle kikötözéshez való eszközzel, paskolók, masszázságy stb... Mivel mi kezdők vagyunk a bdsm terén, nemigazán ismertük ezek "szakszerű" használatát. Most jön a vágyam (álmom). Újra kivenném a lakást, de vendégül látnánk egy olyan srácot, aki tudja ezeket a játékokat használni és be is mutatná ezt a páromon, amit én végignéznék. Megnézném például ahogy egy finom masszázzsal indítva izgatná párom punciját, majd a masszázságyon lévő bilincsekkel kikötözné és ellenkezést nem tűrve, határozott döfésekkel behatolna. Majd egy idő után négykézlábra állítaná és így bilincselné a padhoz, hogy a nagy kerek popsi is elérhető legyen. Ekkor én odalépnék és széthúznám a kedvesem farpofáit, hogy vendégünk kényelmesen hozzáférhessen a szűk lyukacskához. Nézném a kéjt a párom arcán, amit a fenekében ki-be járó idegen fasz okoz neki. Utána visszaülnék a kanapéra és csak élveznék a látványtól, amit a megkötözött, hangosan nyögdécselő, elélvező feleségem nyújt.
Egy terhes nő hatalmas melleivel jatszadozva tele élvezni a punciját.
Egy nagy faszt érezni szűz popómban.
Évek óta a listám első helyen szerepel az, ha egy 60+ hölgy meglovagolna. Sokszor fantáziálok arról, hogy egy 60+ nő meglovagol és közben a számba lógatja a megnyúlt melleit. 2 éve majdnem összejött, de a hölgy az utolsó pillanatban meghátrált, mert zavarta a korkülönbség (F/28)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 05. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 05. vasárnap 18:30
Törölt felhasználó (2912422)

Egy hölgye aki szopna,én közben nyalnám a lukát,de ez csak álom.
Mi örömmel megnéznénk. Írj egy elérhetőséget és megbeszéljük.
(Ez egy válasz Bözsi 42 üzenetére (2020. 04. 07. kedd 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 07. kedd 06:01

Izgatna engem és a pasim ha camon valaki nézne minket mikor szexelunk.
Egy vagy több pasi által megdugott és teleélvezett csajjal szexelni!
Lepartiztatni a barátnőmet
Sziasztok,én megnézném.
(Ez egy válasz Bözsi 42 üzenetére (2020. 04. 07. kedd 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 07. kedd 06:01

Sziasztok.Szivesen megnèznèm egy pàrt dugását èlöben vagy kamerába.
Meglesni a párom ahogy egyszer más dugja,szopatja.
50-es nő vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 07. kedd 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 07. kedd 07:01
Törölt felhasználó (1600432)

Nekem van mindég egy csomó vágyam, vannak visszatérőek, és vannak újak! Igyekszem mindég megélni, ha egy mód van rá az összes vágyam! Bár néha akadnak olyanok amire igen nehéz partnert találni! Most ami foglalkoztat egy nagymellű 50+ csaj ahogy hátulról szexelve a mellei ide oda lengenek! Az olyan gyönyörű...!
Nekem van mindég egy csomó vágyam, vannak visszatérőek, és vannak újak! Igyekszem mindég megélni, ha egy mód van rá az összes vágyam! Bár néha akadnak olyanok amire igen nehéz partnert találni! Most ami foglalkoztat egy nagymellű 50+ csaj ahogy hátulról szexelve a mellei ide oda lengenek! Az olyan gyönyörű...!
Párommal a városunkban nemrég kibéreltünk egy lakást, ami tele volt játékszerekkel. Volt benne szexhinta, mindenféle kikötözéshez való eszközzel, paskolók, masszázságy stb... Mivel mi kezdők vagyunk a bdsm terén, nemigazán ismertük ezek "szakszerű" használatát. Most jön a vágyam (álmom). Újra kivenném a lakást, de vendégül látnánk egy olyan srácot, aki tudja ezeket a játékokat használni és be is mutatná ezt a páromon, amit én végignéznék. Megnézném például ahogy egy finom masszázzsal indítva izgatná párom punciját, majd a masszázságyon lévő bilincsekkel kikötözné és ellenkezést nem tűrve, határozott döfésekkel behatolna. Majd egy idő után négykézlábra állítaná és így bilincselné a padhoz, hogy a nagy kerek popsi is elérhető legyen. Ekkor én odalépnék és széthúznám a kedvesem farpofáit, hogy vendégünk kényelmesen hozzáférhessen a szűk lyukacskához. Nézném a kéjt a párom arcán, amit a fenekében ki-be járó idegen fasz okoz neki. Utána visszaülnék a kanapéra és csak élveznék a látványtól, amit a megkötözött, hangosan nyögdécselő, elélvező feleségem nyújt.
Közös masztihoz szivesen csatlakoznék.
Sziasztok.Ahogyan a leveleiteket olvastam jöttem rá azért van előnye ha biszex vagy.A vágy adott.Pont annyira szopnèk/mint amennyire nyalnék /és dugnék nagyon,ha épp nem dugnak.Azt hiszem nálam a sorrend csak a kérdéses.Úgyhogy ezen a fórumon nem is zavarkolódnék tovább,mert a vágyak csak őszintén kérdésre nem tudok őszintébbet holnap se kívánni minthogy tegyek zsebre 1 émét.Sziasztok.
Idősebb nővel vagy párral mulatni az időt

valaki nézze ahogy kiverem