talan tini, vagy ismeros felesege hm..
Szia sziasztok szívesen ismerkednèk veletek benne lennèk a dologban privátbankár folytassuk ha gondolod elèg közel lakunk egymáshoz egy faluval lakom odèbb várom válaszotokat
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 07. kedd 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 07. kedd 00:00
Törölt felhasználó (4025052)

Párommal a városunkban nemrég kibéreltünk egy lakást, ami tele volt játékszerekkel. Volt benne szexhinta, mindenféle kikötözéshez való eszközzel, paskolók, masszázságy stb... Mivel mi kezdők vagyunk a bdsm terén, nemigazán ismertük ezek "szakszerű" használatát. Most jön a vágyam (álmom). Újra kivenném a lakást, de vendégül látnánk egy olyan srácot, aki tudja ezeket a játékokat használni és be is mutatná ezt a páromon, amit én végignéznék. Megnézném például ahogy egy finom masszázzsal indítva izgatná párom punciját, majd a masszázságyon lévő bilincsekkel kikötözné és ellenkezést nem tűrve, határozott döfésekkel behatolna. Majd egy idő után négykézlábra állítaná és így bilincselné a padhoz, hogy a nagy kerek popsi is elérhető legyen. Ekkor én odalépnék és széthúznám a kedvesem farpofáit, hogy vendégünk kényelmesen hozzáférhessen a szűk lyukacskához. Nézném a kéjt a párom arcán, amit a fenekében ki-be járó idegen fasz okoz neki. Utána visszaülnék a kanapéra és csak élveznék a látványtól, amit a megkötözött, hangosan nyögdécselő, elélvező feleségem nyújt.
Feleségem egy jó nagy farok dugja
A vágyam,hogy egy nő leszopjon és a szájába élvezek.
A jelenlegi helyzetben, egyszerűen egy női levelezőpartnert találni.
Análmániás nőt találni!
a vágyam,hogy egy csajszi camon nézze ahogy kiverem most magamnak
Seggbe dugni egy feleséget a férje előtt, utána visszakapnám.
Nem értem miért minősítetek bárkit is! A cím, (Vágyak...csak őszintén) ! Freud szerint a szexben csak egy dolog a beteges! HA nincs!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 12. vasárnap 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 12. vasárnap 17:23
Törölt felhasználó (4069062)

Agyatlan!!!
Egy Budapesti biszex páral,én dugjam a nőt és a pasi engem,hmmmm imádnám
Egy nagydarab szőrös kamionsofőrrel egy kamionban mindent
Most hogy egy szopáscentrikus csaj addig szopjon míg teleélvezem a száját .....és tovább szopjon ....míg fogdosom a nagy csöcseit meg ujjazom a lucskos szőrös pináját közben ....

Mai nap egy buja növel addig szeretkezni,nyalni a punciját ,szopni a melleit,élvezni többszörösen.
Rengeteg spermát nyelni
Egy forró fekete.

Tökéletesen igazad van....!...- sok barom emberél a földön közöttünk...!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 12. vasárnap 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 12. vasárnap 17:23
Törölt felhasználó (4069062)

Agyatlan!!!
Agyatlan!!!
Látni, hogy a páromat két idegen férfi kényezteti,nyalják és dugják a punciját és ahogy az orgazmus a hatalmába keríti.
Még ma találkozni egy Dél Pesti biszex párral!