Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak vágyak leírása!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

Az eddigi hozzászólások

... 292 293 294 295 296 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5064   2020. 07. 07. kedd 13:10
Supernem Supernem
Puncira vagy bele élvezni, lenyalni és úgy csókolózni... aztán rögtön egy újabb menet
#5063   2020. 07. 07. kedd 12:48
Szex88 Szex88
Milffel szeretkezni titokban,többször is!
Anál,orál stb....hmmmm crazya
#5062   2020. 07. 07. kedd 09:14
X Törölt felhasználó (4348792)
A feleségemnek teleélvezik a punciát és úgy jön haza.
#5061   2020. 07. 07. kedd 08:16
X Törölt felhasználó (4286482)
Egy szexy csajt rendesen teleélvezni és utána úgy sétálgatni vele a belvárosban, hogy látszik a miniszoknyán a gecifolt ahogy szivárog a puncijából! Esetleg beujjazni ruhán keresztűl, hogy még maszatosabb legyen a cucca! smile
#5060   2020. 07. 06. hétfő 18:23
Nescafe7 Nescafe7
Én is szivesen csatlakoznék 3-nak.
(Ez egy válasz vaszilij133 üzenetére (2020. 07. 03. péntek 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 03. péntek 01:10
Mehetek Veled? Én is ezt szeretném! szívesen leszek a második szereposztás, ami marad!
#5059   2020. 07. 05. vasárnap 14:40
X Törölt felhasználó (4028542)
Egy szexi csajszival nudizni, vitorlázni
#5058   2020. 07. 05. vasárnap 08:04
anál01 anál01
Idős dőgős sexi nagyít dugnák. Aki még kívánatos s mindenben benne lenne.
#5057   2020. 07. 04. szombat 20:21
Ad Am Ad Am
Minél több finom fiatal borotvált puncikat kinyalni.
#5056   2020. 07. 03. péntek 16:50
X Törölt felhasználó (3918852)
Hali. Régóta agyalok azon hogy velem hasonlo korú (26) sráccal önzetlenül egymásé lehetünk.. és ebbe mindent beleértek.
#5055   2020. 07. 03. péntek 11:08
ssbbw lover ssbbw lover
Régi vágyam találni egy extrém méretű, 200-250 kg-os hölgyet,akinek minden vágyát teljesíthetném. Imádom a hatalmas idomokat,vonzónak találom az ekkora nőket.Sportos,értelmiségi férfi vagyok.
#5054   2020. 07. 03. péntek 01:19
vaszilij133 vaszilij133
Negyventől, ötvenesig, sexi hölgynek kinyalnám, a lukacskáit, a Palotanegyedben! Délelőtt, délután?
#5053   2020. 07. 03. péntek 01:10
vaszilij133 vaszilij133
Mehetek Veled? Én is ezt szeretném! szívesen leszek a második szereposztás, ami marad!
(Ez egy válasz Petyatöbbes üzenetére (2020. 06. 05. péntek 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 05. péntek 19:51
Én egy jó karban lévő 50-es nőt egy vagy több alkalomra.
#5052   2020. 07. 02. csütörtök 18:06
szepi01 szepi01
Sziasztok!
Sok egyéb vágyam is van,de amit ritkán kapok meg.
Imádok puncit puszilni,nyalni,ujjazni,esetleg öklözni. Ezt tudom kontrollálni kinek mennyire lehet.
Szeretnék olyan hölggyel,párral találkozni,ahol a csaj /szinte tocsog/ .Nem fogja vissza magát, úgy élvez hogy folyik a belőle a nedű és képes spiccelni /pisilni/,mint egy szökőkút..
Várom üzeneteiteket.
#5051   2020. 07. 02. csütörtök 09:33
car83 car83
Sziasztok.Nagy vágyam,hogy találjak egy belevaló perverz csajt/hölgyet kor,alkat nem lényeges és teljesíte egymás vágyait.
#5050   2020. 07. 02. csütörtök 06:05
X Törölt felhasználó (4132002)
Ehhez kapcsolódva.
Nekem a párom szokta a hajamat,géppel némileg formázni.
Minap is,a teraszon,én csak egyszerűen farokkosztümben,párom bugyi,világoskék,s átlátszik az izgató,természetes vörös punciszőre,-melltartó viseletben.
Ráterítette A köpenyt ,hogy ne legyek hajas.
Ahogy nyírt,itt ott amott simogattam.
-- Így nem lehet hajat nyirni- mondta.
Ekkor már rendesen kemény állapotban voltam, a köpeny dudorodott is.
Amikor végzett, levette a köpenyt ,s láthatta a kemény farkam.A kezem a bugyijához húzta,jól benedvesedett.
Le is vette magáról a falatnyi bugyit,és tolatva ráült a farkamra.
--B@xus, ez így nagyon izgalmas,- mondta közben.
Nem sokat kellett mozogni,mindketten hatalmasat élveztünk.
(Az udvar körbe sövénnyel, belátni nem lehet.)
Azt hiszem,ezt többször meg fogjuk ismételni.
(Ez egy válasz Együtt4 üzenetére (2020. 07. 01. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 01. szerda 16:04
Fodrász vagyok és a minap vágtam egy 45 körüli szimpatikus pasit....közben üvöltött a zene, ami sorban szépen ment egymás után...aznap éppen magyar zenei napot tartottam....és mivel nem igazán volt kommunikatív a kedves vendég így még adtam is rá egy pici hangot wink ....majd egyszercsak elkezdett üvölteni a Casanova D.Henivel wink ....hát mit ne mondjak kicsit kellemetlen volt nekem is....de a pasi rendesen belepirult....szerintem a farka is fel állt közben....Majd mire készen lettünk és kapott 1-2 sokkot a nem megszokott fodrászdában wink ...csak ki jött hogy nem is olyan kis félős fiú....Annyit azért hozzá tennék hogy mielőtt megérkezet pont itt olvasgattam....szóval eléggé benedvesettem wink ...Őszinte leszek nem emlékszem hogy pontosan mit is mondott mikor készen lettünk, de válaszként alig bírtam megállni hogy nem mondjam neki hogy persze egy 20- ért még le is szoplak....Én olyan jókat fantáziáltam magamba közben ,hogy tényleg elgondolkodtam hogy néha tudok eléggé beteg lenni wink Majd megérkezett a párom is és fogtam a kezét a bugyiban tettem...majd megkérdezte hogy mi történ, es elmeséltem neki....mire az ő farka is áll mint a bot és jól megbaszott......Majd utána közölte hogy ez őt is nagyon izgatná....szívesen megnézné a kamerán...szóval ha úgy van csak szóljak neki hogy ő is nézhesse....Most megint nedvesen kell dolgoznom....de szerintem a párom is többször nézi a kamerát azóta wink
#5049   2020. 07. 01. szerda 20:40
shadows3 shadows3
Kicsit megnőtt a hajam, ilyen fodrászt hol lehet találni? smile
(Ez egy válasz Együtt4 üzenetére (2020. 07. 01. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 01. szerda 16:04
Fodrász vagyok és a minap vágtam egy 45 körüli szimpatikus pasit....közben üvöltött a zene, ami sorban szépen ment egymás után...aznap éppen magyar zenei napot tartottam....és mivel nem igazán volt kommunikatív a kedves vendég így még adtam is rá egy pici hangot wink ....majd egyszercsak elkezdett üvölteni a Casanova D.Henivel wink ....hát mit ne mondjak kicsit kellemetlen volt nekem is....de a pasi rendesen belepirult....szerintem a farka is fel állt közben....Majd mire készen lettünk és kapott 1-2 sokkot a nem megszokott fodrászdában wink ...csak ki jött hogy nem is olyan kis félős fiú....Annyit azért hozzá tennék hogy mielőtt megérkezet pont itt olvasgattam....szóval eléggé benedvesettem wink ...Őszinte leszek nem emlékszem hogy pontosan mit is mondott mikor készen lettünk, de válaszként alig bírtam megállni hogy nem mondjam neki hogy persze egy 20- ért még le is szoplak....Én olyan jókat fantáziáltam magamba közben ,hogy tényleg elgondolkodtam hogy néha tudok eléggé beteg lenni wink Majd megérkezett a párom is és fogtam a kezét a bugyiban tettem...majd megkérdezte hogy mi történ, es elmeséltem neki....mire az ő farka is áll mint a bot és jól megbaszott......Majd utána közölte hogy ez őt is nagyon izgatná....szívesen megnézné a kamerán...szóval ha úgy van csak szóljak neki hogy ő is nézhesse....Most megint nedvesen kell dolgoznom....de szerintem a párom is többször nézi a kamerát azóta wink
#5048   2020. 07. 01. szerda 16:35
Csabi-Babi II Csabi-Babi II
Hatalmas vágyam egy igazi mese szép shemale... wink
#5047   2020. 07. 01. szerda 16:19
maci74 maci74
Sziasztok .egy hölgyet megnézni masztizás közben és szopná a farkam es a szájába élveznék.
#5046   2020. 07. 01. szerda 16:04
Együtt4 Együtt4
#5045   2020. 07. 01. szerda 15:41
Együtt4 Együtt4
Tegyél még ki képet....!Hogy jobban megkívánjanak wink
(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2020. 06. 30. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 30. kedd 15:52
én már anyagi áldozatól se riadnék vissza...de még igy se találok...

... 292 293 294 295 296 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 12. 31. hétfő
Üzenetek: 10924db
Utolsó üzenet: ma 13:09

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!