Puncira vagy bele élvezni, lenyalni és úgy csókolózni... aztán rögtön egy újabb menet
Milffel szeretkezni titokban,többször is!
Anál,orál stb....hmmmm
Anál,orál stb....hmmmm

A feleségemnek teleélvezik a punciát és úgy jön haza.
Egy szexy csajt rendesen teleélvezni és utána úgy sétálgatni vele a belvárosban, hogy látszik a miniszoknyán a gecifolt ahogy szivárog a puncijából! Esetleg beujjazni ruhán keresztűl, hogy még maszatosabb legyen a cucca!

Én is szivesen csatlakoznék 3-nak.
(Ez egy válasz vaszilij133 üzenetére (2020. 07. 03. péntek 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 03. péntek 01:10

Mehetek Veled? Én is ezt szeretném! szívesen leszek a második szereposztás, ami marad!
Egy szexi csajszival nudizni, vitorlázni
Idős dőgős sexi nagyít dugnák. Aki még kívánatos s mindenben benne lenne.
Minél több finom fiatal borotvált puncikat kinyalni.
Hali. Régóta agyalok azon hogy velem hasonlo korú (26) sráccal önzetlenül egymásé lehetünk.. és ebbe mindent beleértek.
Régi vágyam találni egy extrém méretű, 200-250 kg-os hölgyet,akinek minden vágyát teljesíthetném. Imádom a hatalmas idomokat,vonzónak találom az ekkora nőket.Sportos,értelmiségi férfi vagyok.
Negyventől, ötvenesig, sexi hölgynek kinyalnám, a lukacskáit, a Palotanegyedben! Délelőtt, délután?
Mehetek Veled? Én is ezt szeretném! szívesen leszek a második szereposztás, ami marad!
(Ez egy válasz Petyatöbbes üzenetére (2020. 06. 05. péntek 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sok egyéb vágyam is van,de amit ritkán kapok meg.
Imádok puncit puszilni,nyalni,ujjazni,esetleg öklözni. Ezt tudom kontrollálni kinek mennyire lehet.
Szeretnék olyan hölggyel,párral találkozni,ahol a csaj /szinte tocsog/ .Nem fogja vissza magát, úgy élvez hogy folyik a belőle a nedű és képes spiccelni /pisilni/,mint egy szökőkút..
Várom üzeneteiteket.
Sok egyéb vágyam is van,de amit ritkán kapok meg.
Imádok puncit puszilni,nyalni,ujjazni,esetleg öklözni. Ezt tudom kontrollálni kinek mennyire lehet.
Szeretnék olyan hölggyel,párral találkozni,ahol a csaj /szinte tocsog/ .Nem fogja vissza magát, úgy élvez hogy folyik a belőle a nedű és képes spiccelni /pisilni/,mint egy szökőkút..
Várom üzeneteiteket.
Sziasztok.Nagy vágyam,hogy találjak egy belevaló perverz csajt/hölgyet kor,alkat nem lényeges és teljesíte egymás vágyait.
Ehhez kapcsolódva.
Nekem a párom szokta a hajamat,géppel némileg formázni.
Minap is,a teraszon,én csak egyszerűen farokkosztümben,párom bugyi,világoskék,s átlátszik az izgató,természetes vörös punciszőre,-melltartó viseletben.
Ráterítette A köpenyt ,hogy ne legyek hajas.
Ahogy nyírt,itt ott amott simogattam.
-- Így nem lehet hajat nyirni- mondta.
Ekkor már rendesen kemény állapotban voltam, a köpeny dudorodott is.
Amikor végzett, levette a köpenyt ,s láthatta a kemény farkam.A kezem a bugyijához húzta,jól benedvesedett.
Le is vette magáról a falatnyi bugyit,és tolatva ráült a farkamra.
--B@xus, ez így nagyon izgalmas,- mondta közben.
Nem sokat kellett mozogni,mindketten hatalmasat élveztünk.
(Az udvar körbe sövénnyel, belátni nem lehet.)
Azt hiszem,ezt többször meg fogjuk ismételni. (Ez egy válasz Együtt4 üzenetére (2020. 07. 01. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 01. szerda 16:04
Nekem a párom szokta a hajamat,géppel némileg formázni.
Minap is,a teraszon,én csak egyszerűen farokkosztümben,párom bugyi,világoskék,s átlátszik az izgató,természetes vörös punciszőre,-melltartó viseletben.
Ráterítette A köpenyt ,hogy ne legyek hajas.
Ahogy nyírt,itt ott amott simogattam.
-- Így nem lehet hajat nyirni- mondta.
Ekkor már rendesen kemény állapotban voltam, a köpeny dudorodott is.
Amikor végzett, levette a köpenyt ,s láthatta a kemény farkam.A kezem a bugyijához húzta,jól benedvesedett.
Le is vette magáról a falatnyi bugyit,és tolatva ráült a farkamra.
--B@xus, ez így nagyon izgalmas,- mondta közben.
Nem sokat kellett mozogni,mindketten hatalmasat élveztünk.
(Az udvar körbe sövénnyel, belátni nem lehet.)
Azt hiszem,ezt többször meg fogjuk ismételni. (Ez egy válasz Együtt4 üzenetére (2020. 07. 01. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Fodrász vagyok és a minap vágtam egy 45 körüli szimpatikus pasit....közben üvöltött a zene, ami sorban szépen ment egymás után...aznap éppen magyar zenei napot tartottam....és mivel nem igazán volt kommunikatív a kedves vendég így még adtam is rá egy pici hangot
....majd egyszercsak elkezdett üvölteni a Casanova D.Henivel
....hát mit ne mondjak kicsit kellemetlen volt nekem is....de a pasi rendesen belepirult....szerintem a farka is fel állt közben....Majd mire készen lettünk és kapott 1-2 sokkot a nem megszokott fodrászdában
...csak ki jött hogy nem is olyan kis félős fiú....Annyit azért hozzá tennék hogy mielőtt megérkezet pont itt olvasgattam....szóval eléggé benedvesettem
...Őszinte leszek nem emlékszem hogy pontosan mit is mondott mikor készen lettünk, de válaszként alig bírtam megállni hogy nem mondjam neki hogy persze egy 20- ért még le is szoplak....Én olyan jókat fantáziáltam magamba közben ,hogy tényleg elgondolkodtam hogy néha tudok eléggé beteg lenni
Majd megérkezett a párom is és fogtam a kezét a bugyiban tettem...majd megkérdezte hogy mi történ, es elmeséltem neki....mire az ő farka is áll mint a bot és jól megbaszott......Majd utána közölte hogy ez őt is nagyon izgatná....szívesen megnézné a kamerán...szóval ha úgy van csak szóljak neki hogy ő is nézhesse....Most megint nedvesen kell dolgoznom....de szerintem a párom is többször nézi a kamerát azóta

Kicsit megnőtt a hajam, ilyen fodrászt hol lehet találni?
(Ez egy válasz Együtt4 üzenetére (2020. 07. 01. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 01. szerda 16:04

Fodrász vagyok és a minap vágtam egy 45 körüli szimpatikus pasit....közben üvöltött a zene, ami sorban szépen ment egymás után...aznap éppen magyar zenei napot tartottam....és mivel nem igazán volt kommunikatív a kedves vendég így még adtam is rá egy pici hangot
....hát mit ne mondjak kicsit kellemetlen volt nekem is....de a pasi rendesen belepirult....szerintem a farka is fel állt közben....Majd mire készen lettünk és kapott 1-2 sokkot a nem megszokott fodrászdában
...csak ki jött hogy nem is olyan kis félős fiú....Annyit azért hozzá tennék hogy mielőtt megérkezet pont itt olvasgattam....szóval eléggé benedvesettem
...Őszinte leszek nem emlékszem hogy pontosan mit is mondott mikor készen lettünk, de válaszként alig bírtam megállni hogy nem mondjam neki hogy persze egy 20- ért még le is szoplak....Én olyan jókat fantáziáltam magamba közben ,hogy tényleg elgondolkodtam hogy néha tudok eléggé beteg lenni
Majd megérkezett a párom is és fogtam a kezét a bugyiban tettem...majd megkérdezte hogy mi történ, es elmeséltem neki....mire az ő farka is áll mint a bot és jól megbaszott......Majd utána közölte hogy ez őt is nagyon izgatná....szívesen megnézné a kamerán...szóval ha úgy van csak szóljak neki hogy ő is nézhesse....Most megint nedvesen kell dolgoznom....de szerintem a párom is többször nézi a kamerát azóta

Hatalmas vágyam egy igazi mese szép shemale...

Sziasztok .egy hölgyet megnézni masztizás közben és szopná a farkam es a szájába élveznék.

Tegyél még ki képet....!Hogy jobban megkívánjanak
(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2020. 06. 30. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 30. kedd 15:52

én már anyagi áldozatól se riadnék vissza...de még igy se találok...