Olyan biszex barátnőt találni, akit izgat, hogy megdugja, kinyalja a pasiját. És mellette persze nőket is szeret nyalni-dugni stb. és nőként is meg akarja kapni tőlem amire szüksége van...
Esküvő előtt állok. Előtte szeretnék egy nagyon vékony nővel szexelni! Pár is érdekelne ilyen alkatú hölggyel! Fejér megyei vagyok
varandris666@gmail.com
varandris666@gmail.com
Találni egy nőt kivel beszélgetni lehet a szexről,,szereti ha nyalják a punciját,de jó is lenne.
Találni egy hölgyet,vagy párt.
Valóban belevaló embereket találni az oldalon, akik nem a kifogást keresik, hanem az élvezetet.
Olyan párt találni aki nem hetente keres új partnert, hosszú távra keresnék, ahol a férjel együtt punciba élvezhetnék
Egy teleélvezett puncit kinyaln.i
Most gyorsan bekaphatná a meredező faszom egy nagymellű szopósszájú csaj ....és a szájába lüktetne a forró gecim ....

Ez nekem is gyakran előjön. Idegen nővel közös maszti úgy, hogy ne érjünk fizikailag egymáshoz. Akár egymástól távolabb, de mindenképp élőben, nem cam.
(Ez egy válasz Tűzlavina üzenetére (2020. 07. 10. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 10. péntek 09:45

Találkozni nővel beszélgetni sexről közben önmagunk simogatása vetkőzés és maszti egymás előtt
Találkozni nővel beszélgetni sexről közben önmagunk simogatása vetkőzés és maszti egymás előtt
A férjel felszopatni a farkam, mielőtt a feleségét előtte megdugom.
Egy feleséggel, vagy előtte leszopni a férjet. Aztán előttük masztizni.
Szép ápolt puncit nyalni élvezésig,de jó volna!
Sziasztok,
Ma este fent leszek dirtyroulette en ha valakinek van kedve csatlakozzon!
Ma este fent leszek dirtyroulette en ha valakinek van kedve csatlakozzon!
Én egy tó vagy folyoparti nyugodt házikóban, jó társ vagy társakkal el töltenék egy pár napot meztelenül......
Én azt élvezem, ha szex előtt jól megkínozták a farkam, még mindent.
Puncira vagy bele élvezni, lenyalni és úgy csókolózni... aztán rögtön egy újabb menet
Milffel szeretkezni titokban,többször is!
Anál,orál stb....hmmmm
Anál,orál stb....hmmmm

A feleségemnek teleélvezik a punciát és úgy jön haza.
Egy szexy csajt rendesen teleélvezni és utána úgy sétálgatni vele a belvárosban, hogy látszik a miniszoknyán a gecifolt ahogy szivárog a puncijából! Esetleg beujjazni ruhán keresztűl, hogy még maszatosabb legyen a cucca!