Szeretném ha egy szőke duci nő lovacskázna a farkamon jó hosszú ideig!
Cuckold,h egyszerre többen lerendezük a barátnőmet itt Tirolban
Én szeretném ki probálni egy tele élvezet puncit kinyalni,ha lenne itt egy közelembe levő pár,szivesen ismerkednék velük,tudnám honorálni is
Hmmm. Nehéz lessz. Csak mert ha csak nem valamelyik nagyvárosban vagy közelében laksz, egész egyszerűen nem tanítják ezt a táncot.Salsa mindenhol van , de azt már regota táncolom.
(Ez egy válasz Laci_Maci üzenetére (2020. 05. 08. péntek 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 08. péntek 23:32

Az tényleg izgi.
Konkrétan a bachatát nem tudom, de társastáncot, salsát már tanulom egy ideje, mindegyik kellemes, izgalmas dolog. A bachatát azt még nem próbáltam csak láttam, a látottak alapján bárkit bíztatok arra, hogy tanulja meg és művelje. Ha visszatér az élet az országba, magam is benevezek egy bachata tanfolyamra.

Konkrétan a bachatát nem tudom, de társastáncot, salsát már tanulom egy ideje, mindegyik kellemes, izgalmas dolog. A bachatát azt még nem próbáltam csak láttam, a látottak alapján bárkit bíztatok arra, hogy tanulja meg és művelje. Ha visszatér az élet az országba, magam is benevezek egy bachata tanfolyamra.

Az tényleg izgi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 06. szerda 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 06. szerda 22:35

Törölt felhasználó (4269692)

Valakivel Bachatát táncolni.
Ebben biztos vagy ?? -)))
(Ez egy válasz Nagyfarok14 üzenetére (2020. 05. 06. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Hanyatt feküdni a kezeket a tarkó alá és szopjon le egy nagymellű nő!
azt én is akár több is de én is kérném picit
(Ez egy válasz Nagyfarok14 üzenetére (2020. 05. 06. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy szép szőrös nagy puncit nyalni.
A nejeddel együtt szophatnànk a farkad!?
(Ez egy válasz RudiDon üzenetére (2020. 05. 03. vasárnap 02:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 03. vasárnap 02:57

Épp most? Épp most pucéran letérdelni egy férfi elé aki már gombolja is ki a nadrágját és a nejemmel egymást,és együtt is szopni.De fincsi lenne elejétől a végéig egyedül is.Megkérném ne vedd ki a számból élvezd minden cseppjét bele én pedig nyelném,és nyelném. Igen.Ez határozottan tetszene
Nálam idősebb 30-45 éves nőt kényeztetni és elmélyedni benne
Soha nem fogok találni

Soha nem fogok találni

Èlveznèm ha a csaj vernè a szàmba a pasija nagy farkàt!
Valakivel Bachatát táncolni.
Izgatna ha egy vastag farkú srác baszná a feleségem
Egy jó kis telószex most.
Hölgy esetleg?
Hölgy esetleg?
Meglesni egy szexelő párt.
Engem is vonz egy ilyen kapcsolat,de akár egyszerre több pasival lennénk!
Egy olyan nővel élni,akit izgatna ha egyszerre több pasi kényeztetné naponta!Testére,arcára spriccelnének többen és úgy szeretkezne velem!
Szia keress meg bátran
Egy jó kis négyesben szexelni.