Keresek 25és 45 éves korban partnert legfőként minél magasabbat utazni tudok többi jön magától :
45-50 éves hölggyel randizni ......
2 csajjal vagy párokkal szeretnék
Nagy spriccet osszekavarni...
Egy biszex horgásszal pecázni.
Mi a vágyad????
Teljesitsük....
Teljesitsük....
Egy nagy adag spricc, az jólesne.
Egy nagyfarku enyhe bi pasit talalni aki a 23 eves baratnomet kenyezteti a jelenletemben......
Amit szeretnék meg ízlelni egy nedves punciból kihúzott farkatmeg kostolni szipni már szoptam de ez izgatja a fantáziám milyen lehet valakinek van ilyen tapasztalata?
Akkor gondolom meg is van az illető haver és neje?! Hogy néz ki a csaj?
(Ez egy válasz Fefe1936 üzenetére (2020. 01. 20. hétfő 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 20. hétfő 23:32

A haver feleségével szexelni úgy hogy az asszony meg vele a másik ágyon. Addig nyalnám a haver feleségét amíg vagy sokszor el nem élvez. Ezután megdugni több pózban és táélvezni az arcára, mellére vagy a szájába. Na ez nagyon jó lenne.
Több pasival masztizni. És mindenki rámverné. Erre vágynék.
Nálatok itt is akadozik az oldal? Már mint nem a forum része hanem maga a képek videók része bocsánat az Off-ért!
Életem nagy álma,vágya,hogy szeretkezhessek egy 200 kg feletti nővel. Teljesen odavagyok a hatalmas idomokért. Minden kívánságát teljesíteném egy ekkora hölgynek. Ismer valaki ekkora nőt?
2 fiatal pasit....
ezzel nem vagy egyedül.
(Ez egy válasz Pali75 üzenetére (2020. 02. 01. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, ha gondoljátok keressetek.
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2020. 01. 26. vasárnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 26. vasárnap 09:04

Csak egy jóképű 40 körüli masszőrt találni,aki megmasszírozná elöttem a csini párom.. akár több is lehet..
Keress.
(Ez egy válasz Pali75 üzenetére (2020. 02. 01. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Es milyet szeretnel? Olyat aki facér, olyat aki nagyon facér, vagy olyat aki él-hal a facér?
(Ez egy válasz facér7 üzenetére (2020. 02. 04. kedd 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 22:02

Ismerkedem jelenleg, és mi a vágyam? Őszintén? Találni egy vonzó hölgyet.....
Ismerkedem jelenleg, és mi a vágyam? Őszintén? Találni egy vonzó hölgyet.....