párral szeretkezni.
Csak egy jóképű 40 körüli masszőrt találni,aki megmasszírozná elöttem a csini párom.. akár több is lehet..
Találni egy kedves,nőt vagy párt hetero alapon hosszútávra!
megnézni két srác hogy kényezteti egymást
Hármas szex (2nő, 1 férfi/2 férfi, 1 nő felállásban is) Utóbbi majdnem össze is jött, de aztán a párommal nem tudunk kiegyezni 1-2 dologban, így hanyagoltuk egyenlőre.
De jó lenne egy laza szex,egy kellemes hölgy partnerrel,addig nyalni a punciját míg ellnem élvez,utána szeretkezni,csak álmodozom.
Egy szimpatikus pár szeretkezését végig nézni.
Szeretném megörökíteni ahogy a feleségemet két férfi minden oldalról megtámogatja.
1-2 Fiatal fiú meglátogatna és megmasszírozna.....
A pàromat kènyeztetni nyelvel,hogy közbe egy pasin lovagol.Vagy hàtulrol kefèlnek.
A haver feleségével szexelni úgy hogy az asszony meg vele a másik ágyon. Addig nyalnám a haver feleségét amíg vagy sokszor el nem élvez. Ezután megdugni több pózban és táélvezni az arcára, mellére vagy a szájába. Na ez nagyon jó lenne.
üdv)
nekem se lenne ellenemre egy masszázs
(Ez egy válasz masszőz üzenetére (2020. 01. 19. vasárnap 01:28), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem se lenne ellenemre egy masszázs

Ebben segíthetek.
Ember vagyok. Nem mi, hanem ki
(Ez egy válasz Duplán üzenetére (2020. 01. 08. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 20:02

Mi vagy te? Meleg jogi képviselő vagy szakszervezeti bizalmi náluk?
Manapság nem divat sajnos. Pedig sokkal szebb, udvariasabb megszólítás
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 20:20

Törölt felhasználó (3715492)

Nem rad ertettem, csak altalanossagban irtam. Nem is neked cimeztem,. Manapsag divat megsertodni mindenen. Egyesek azon megsertodnek ha holgynek vagy urnak szolittjak oket. Beteg vilag.
Nem rad ertettem, csak altalanossagban irtam. Nem is neked cimeztem,. Manapsag divat megsertodni mindenen. Egyesek azon megsertodnek ha holgynek vagy urnak szolittjak oket. Beteg vilag.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 19:22
Törölt felhasználó (4236812)

Nem tudom melyik csatornát nézed, szó sem volt sértődésről. Tettem egy megjegyzést, Ő meg reagált rá. Mindössze ennyi történt. Egyébként meg szerencsére nem rajtad múlik kinek való az élet, vagy kinek nem. Kevesen élnék túl

Mi vagy te? Meleg jogi képviselő vagy szakszervezeti bizalmi náluk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 17:55
Törölt felhasználó (4236812)

Ez nem volt szép Tőletek
Sőt...

Nem tudom melyik csatornát nézed, szó sem volt sértődésről. Tettem egy megjegyzést, Ő meg reagált rá. Mindössze ennyi történt. Egyébként meg szerencsére nem rajtad múlik kinek való az élet, vagy kinek nem. Kevesen élnék túl
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 19:12

Törölt felhasználó (3715492)

En sem tudom megerteni oket, de elfogadni igen. Egymas kozott azt csinalnak amit akarnak. Egyebkent nincs veluk semmi baj, barataim kozott is van. Az igazi melegek apoltak, udvariasak, jo az izlesuk es soha nem maceralnak olyat, aki nem kozejuk tartozik.
Viccet meg mindenkibol lehet faragni, melegbol, szokebol, ciganybol, skotbol, fiatalbol, oregbol, mindenkibol. Aki ezeken besertodik annak nem valo az elet.
Viccet meg mindenkibol lehet faragni, melegbol, szokebol, ciganybol, skotbol, fiatalbol, oregbol, mindenkibol. Aki ezeken besertodik annak nem valo az elet.
En sem tudom megerteni oket, de elfogadni igen. Egymas kozott azt csinalnak amit akarnak. Egyebkent nincs veluk semmi baj, barataim kozott is van. Az igazi melegek apoltak, udvariasak, jo az izlesuk es soha nem maceralnak olyat, aki nem kozejuk tartozik.
Viccet meg mindenkibol lehet faragni, melegbol, szokebol, ciganybol, skotbol, fiatalbol, oregbol, mindenkibol. Aki ezeken besertodik annak nem valo az elet. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 18:16
Viccet meg mindenkibol lehet faragni, melegbol, szokebol, ciganybol, skotbol, fiatalbol, oregbol, mindenkibol. Aki ezeken besertodik annak nem valo az elet. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)

Én csak viccelődöm, semmi bajom a melegekkel.
Mindenki azzal szexel, akivel (amivel) jólesik. Viszont a homoszexualitás nekem mindig is egy kimeríthetetlen humorforrásnak tűnt. (Gondolok itt pl. a Birdcage c. filmre és társaira.)

Természetesen azt írsz ide amit akarsz, mivel nem nekem címezted közöm sincs hozzá.
További szép estét
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 18:16
További szép estét

Törölt felhasználó (3989732)

Én csak viccelődöm, semmi bajom a melegekkel.
Mindenki azzal szexel, akivel (amivel) jólesik. Viszont a homoszexualitás nekem mindig is egy kimeríthetetlen humorforrásnak tűnt. (Gondolok itt pl. a Birdcage c. filmre és társaira.)