Hanyattfekve az ágyon élvezni, hogy a puncimat és a számat egyszerre tömik ki jó alaposan.
Sziasztok páehoz beszálni kicsit bis dolgot is kiprobálni
Ha a párom kiverné egy másik srácnak és a srác ráélvezne a testére vagy gumi nélkül szex és punciba élvezne

felesegem nagy vagya 5 idosebb nagy vastag farku ferfi basza........ugy kezelnek mint egy igazi kurvat tobb oran keresztul szet basznak basznak minden hol imagya a gecit is....
Szivesen teljesitem a vágyad!
Négy érett pasi megfelelne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 29. péntek 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 29. péntek 16:14

Törölt felhasználó (4236812)
VIP

Gangbang
Valószínűleg marad is csak vágynak

Szia!
Adhatnál nekem is ilyesmit,kiváncsivá tettél!
G
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 29. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 29. péntek 17:59

Törölt felhasználó (4236812)
VIP

Mindegy, majd törlik úgyis
Egyébként te válaszoltál először ide
Vágyam, hogy ne lakj messze. Olyat kapnál, hogy egy hétig vigyorognál utána

fiatal, csinos lányok talpát imádom nyalni :P
Popsi nyalás. A google szerint
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 30. hétfő 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 30. hétfő 10:02

Törölt felhasználó (4052772)

Mi a rimjob?
Mi a rimjob?
(Ez egy válasz Vidka87 üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 29. vasárnap 15:27

Találni egy olyan nagy cicis nagy popsis hölgyet aki szereti a rimjobot adni és kapni és szereti az amazon pózt . Akinek a szolgája lehetek és kielégíthetem minden vágyát. Az se hátrány ha esetleg van strap-on-ja.
Találni egy olyan nagy cicis nagy popsis hölgyet aki szereti a rimjobot adni és kapni és szereti az amazon pózt . Akinek a szolgája lehetek és kielégíthetem minden vágyát. Az se hátrány ha esetleg van strap-on-ja.
Megismerni egy diszkrét,kedves pasit,beszélgetni,szeretkezni....
Terepjárómban vezetés közben szopatni valakinek a feleségét(a férj hátul ülne).
Itt csak azok vannak
(fantáziálás)
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Szívesen olvasgatnék erotikus történetet,fantáziálást stb
Egy közelben élő idősebb,szexi hölgyet,aki imádja a szexet,és a faszt

Milf párom meglesni mikor 5 potens kitartó kandúr megdolgozza. Majd én is adnék neki.

Törölt felhasználó (3893782)

Párom elcsábíttatni és meglesni ahogy más megdolgozza.
Találni egy érett hölgyet akivel időnként össze lehetne járni dugni jókat élvezni
Nekem elég sűrűn teljesülnek a vágyaim, hála a páromnak.
Egy ismerős párnak kívánnék hasonló jókat.
A vágyam az volna, hogy olvashassak arról mennyire élvezik ők is hármasban a szexet.
Valamiért izgat ha elképzelem azt a gyönyörű nőt két farokkal a kezében, szájában...
Egy ismerős párnak kívánnék hasonló jókat.
A vágyam az volna, hogy olvashassak arról mennyire élvezik ők is hármasban a szexet.
Valamiért izgat ha elképzelem azt a gyönyörű nőt két farokkal a kezében, szájában...

ez is cool dolog))
állnék rendelkezésedre)) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 27. péntek 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 27. péntek 20:39
állnék rendelkezésedre)) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 27. péntek 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4163522)

Egy gyengéd masszőrpasi /kezei/ alatt ellazulni......