Hosszú távra egy helyel rendelkező párt találni.
Valaki ráélvez a feleségem fehérneműjére és elküldi nekem a videót.
Régi vágyam hogy "eljátszuk" valakivel hogy egy kapualjban megerőszakol...
Megnézni két pasi hogy kényezteti egymást és stb
nagy vágyam, hogy újra átéljem, ahogy egy ffi kényezteti a farkam, és én az övét, miközben a párja nézi, ahogy élvezzük egymást. Utána csak a nőre koncentrálni, és mind a ketten addig kényeztetjük a testét, míg bírja.
A másik óriási vágyam, hogy a ffi nézi ahogy a párja játszadozik velem. Hosszan kényeztetnénk egymást sokszori élvezettel, de a ffi, csak nézné ahogy a párja élvezi az együttlétet.
A másik óriási vágyam, hogy a ffi nézi ahogy a párja játszadozik velem. Hosszan kényeztetnénk egymást sokszori élvezettel, de a ffi, csak nézné ahogy a párja élvezi az együttlétet.
Kívánom, hogy szerencsétek legyen! Habár én nem vagyok nő, de szívesen kényeztetném a várandós feleséged!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 13. péntek 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 13. péntek 19:34
Törölt felhasználó (1409402)

Nagy vágyam most, hogy találjunk egy szexi nőt, aki szívesen kényeztetné várandós feleségemet...
)

Szia! Ugyan pasi vagyok de szívesen kényeztetném. Simogatás, stb..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 13. péntek 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagy vágyam most, hogy találjunk egy szexi nőt, aki szívesen kényeztetné várandós feleségemet...
)

Sziasztok! Olyan pasival beszélgetnék, akinek lefelé görbül a farka. Mint egy vízcsap. Az enyém is ilyen. Képcsere, aztán akár személyes tali.
Egy szaunában egy férfi a popsimra verje.
Tetszetős ötlet. Kívánom hogy össze jöjjön nektek!!

)

)

Tegnap esti szomszéd masztiját ismét végig nézni!
Molett buja popsit,és puncit nyalni......pisi mehetne
Kicsit balra tart. Jo lenne ujra egyenesbe jönni.

Olyan barátnőt találni,akit tele élvezés után kinyalhatok, ha pedig a szájába élvezek smárolni akar..
A legnagyobb vágyam, hogy a feleségemet egy közösen kiválasztott pasival egy hatalmas ágyra fektetve együtt kényeztessünk. A nyelvünk, forró lehelletünk fedezze, izgassa fel a testét, amit lassan szabadítanánk meg a ruháitól, hogy a meztelen bőrét is megízlelhessük.
A halk sóhajok, nyögések közben megnyíló combjai közt a nyelvünkkel kenjük szét a nektárt amit az izgalma termel, miközben az Ő remegő keze izgatottan bontogatná a nadrágunkat, hogy lássa, nyelvével érezze amit az illata, íze, izgalmának hangjai és a gyönyörének ígérete okozott...
A halk sóhajok, nyögések közben megnyíló combjai közt a nyelvünkkel kenjük szét a nektárt amit az izgalma termel, miközben az Ő remegő keze izgatottan bontogatná a nadrágunkat, hogy lássa, nyelvével érezze amit az illata, íze, izgalmának hangjai és a gyönyörének ígérete okozott...

Bukkake partyn részt venni a nagy vágyam, passzív félként, mindenki rajtam élvezné el. Ezt jó lenne átélni.
Jó lenne egy olyan csajt találni hosszabb távra, akivel swingerkedni is lehetne.
Ilyen házibarát hozzánk is jöhetne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 11:15
Törölt felhasználó (3715492)

Egy rendszeres hazibarat, aki idonkent megjelenne kiporolni a nejem bundacskajat. Neha mi hivnank, neha sajat kedvtelesbol felcsorogne minket, hogy van-e kedvunk egy pasztororara. Kettesben, harmasban, mikor hogyan, tabuk nelkul.
Masik vagyam a nejemet osszehozni nehany potens teenager fiuval egy bulira. (18+ termeszetesen)
Masik vagyam a nejemet osszehozni nehany potens teenager fiuval egy bulira. (18+ termeszetesen)
Egy rendszeres hazibarat, aki idonkent megjelenne kiporolni a nejem bundacskajat. Neha mi hivnank, neha sajat kedvtelesbol felcsorogne minket, hogy van-e kedvunk egy pasztororara. Kettesben, harmasban, mikor hogyan, tabuk nelkul.