Sziasztok. Én szeretném,ha egy hölgy a számra ülne,és ürítené magát! Remélem értitek,mert a múlkor,mikor részleteztem,letiltottak egy hétre!
szeretnek ujra huszoneves lenni
Anyám barátnőjét egymásután jól élvezetbe nyalni.
Én pedig szívesen csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 22. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 22:58
Törölt felhasználó (4287462)

Férfiként csatlakozni egy párhoz. Régóta izgat, hogy nemcsak a nőt hanem a férfit is kényeztetném. Még nem csináltam ilyet, de nagyon szívesen színesítemém a hármas szeretkezést ilyesmivel. Remélem van olyan pár, akinek ez belefér az elépzelésébe.
Szeretek nőket nyalni...Kényeztetni a másikat. Elsőnek összekötném a nő kezeit és bekötném a szemét, majd szépen az ágyra fektetném. Kezemmel végigsimítanám az arcát, a nyakát egészen a mellének a körvonaláig, majd megmarkolnám azokat. Eközben odahajolnék hozzá és az ajkamat hozzáérinteném a nyakához. Forrón rálehelnék, aztán az ajkaimat végighúzva a nyakán, a fülétől indulva, haladnék szépen egyre lejjebb. A melleknél megállnék, itt nyalogatnám picit a bimbókat, miközben a kezem lecsúszna a combjára és szépen lassan húznám feljebb, amíg az addigra nedves puncihoz nem érnék. Kezemmel a csiklót izgatnám, miközben a számmal haladnék lefelé a hasán, végig a csípőcsontján, amíg a kezemet fel nem váltanám a nyelvemmel. Időközben a szemkötőt levenném. Itt elidőznék egy darabig. Nem sietnék, játszadoznék. Hol lassú, hol gyorsabb tempóra váltanék. Belekóstolnék a popsiba is.
Ujjaimat használva izgatnám egyszerre mind a két nyílást, a nyelvemmel pedig hevesen nyalnám a puncit, amíg a másik szinte parancsolva mondaná, hogy nehogy abba merjem hagyni...szeretne elmenni. Ezután jönnék én. Farkamat a szájába téve szopatnám, amíg kőkeményre nem duzzadnék. Ekkor megfordítnám a másikat és betenném a punciba. Miközben dugnám a puncit hátulról, közben az ujjammal simogatnám a popsi lyukat és a csiklót is. Ahogy érzem, hogy enged a popsi, szép lassan elkezdeném ujjazni azt. Kivenném a farkamat és azzal kezdeném el simogatni a popsi nyílását, közben izgatnám a csiklót mindaddig, amíg nem kérné a másik, hogy tegyem bele a seggébe. Felváltva dugnám a popsit és a puncit közben bele-bele nyalva a számmal is kényeztetném a másikat újabb élvezésig. Ha már nem bírnám tovább, magam elé térdeltetném a nőt, összekötözött kézzel, a farkamat a szájába tenném, majd kihúznám. Nyalatnám a seggem és a golyóim, amíg az arcára nem élveznék.
Ujjaimat használva izgatnám egyszerre mind a két nyílást, a nyelvemmel pedig hevesen nyalnám a puncit, amíg a másik szinte parancsolva mondaná, hogy nehogy abba merjem hagyni...szeretne elmenni. Ezután jönnék én. Farkamat a szájába téve szopatnám, amíg kőkeményre nem duzzadnék. Ekkor megfordítnám a másikat és betenném a punciba. Miközben dugnám a puncit hátulról, közben az ujjammal simogatnám a popsi lyukat és a csiklót is. Ahogy érzem, hogy enged a popsi, szép lassan elkezdeném ujjazni azt. Kivenném a farkamat és azzal kezdeném el simogatni a popsi nyílását, közben izgatnám a csiklót mindaddig, amíg nem kérné a másik, hogy tegyem bele a seggébe. Felváltva dugnám a popsit és a puncit közben bele-bele nyalva a számmal is kényeztetném a másikat újabb élvezésig. Ha már nem bírnám tovább, magam elé térdeltetném a nőt, összekötözött kézzel, a farkamat a szájába tenném, majd kihúznám. Nyalatnám a seggem és a golyóim, amíg az arcára nem élveznék.
Egy perverz, nyitott, extrém pár v hölgy. Htávra.
Domináns- Alávetett-hez hasonló szexuáis élményekre lennék kiváncsi. Hogyan zajlanak? Nagyon érdekelnek az ilyesfajta tevékenységek. Olyan aki már probálta lenne szives privátban irni? és mesélni erről? Úgyanúgy mint domináns és úgyanúgy mint alávetett is irhat.

Igen nagyon szívesen
.
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2020. 02. 22. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Merre dolgozol? Megyek és hajolok.....
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2020. 02. 22. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Találni egy hölgyet aki igazán imádja a spermás.
Egy 60+ os házaspárral szerelmeskedni ahol az úr farkát kézzel elélveztetném, közben pedig a hölgyet orálisan kényeztetem!
Izgalmas gondolat,ha úgy érzed megvalósítható párod részéröl is mindenképpen jó ötlet!
Szívesen részt is vennék benne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 22. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 10:14
Szívesen részt is vennék benne...

Törölt felhasználó (4292822)

Sziasztok
Miki vagyok. 32 éves. Van egy 5 éves párkapcsolatom, együtt élünk a párommal. Mint kiderült nagyon izgatja a gangbang, igaz csak fantázia szinten. eddig még nem volt tapasztalatunk ilyen téren, se hármas se párcsere. Az egész egy beszélgetéssel indult amikor elmesélte hogy a legvadabb fantáziája egy gangbang. Aztán később kiderült hogy rendszeresen használja a torrent fiókomat is hogy ilyen filmeket töltsön le. Sokat beszélgettünk erről, és arról hogyan képzelné el stb. Ő valjójában egy visszahúzódó, kissé visszafogott lány. Történt aztán kb 1 hónapja hogy vacsoráztunk egy kis étteremben ahol a szomszéd asztalán 3 pasi ült és láttam hogy őt bámulják. Mondtam neki halkan hogy bejön a fiúknak és hogy kezdjen el szemezni velük, viszonozza az érdeklődést, mosolyogjon rájuk stb. Azután később mikor wc-re indult megbeszéltük hogy mikor elhalad az asztalnál ejtsen el egy darab papírt mintha véletlen lenne majd feltűnően, kicsit feléjük pucsítva vegye fel, majd séltáljon tovább. Temészetesen a fiúk végig nézték majd vigyorogva valamit suttogtak. Nem telt el fél perc mikor az egyik srác felállt és elindult a mosdó irányába, ekkor azért megdobban a szívem hogy mit akar
Megvárta a páromat és leszólította hogy van-e kedve egyszer megismerkedni velük 8 szemközt, nélkülem. Persze nemet mondott mivel az egész csak játéknak indult. Akkor este, 1 üveg bor után tovább gondoltuk a történteket és elmesélte hogy mit fantáziálna erről, ennek hatására valami hatalmasat szexeltünk, kis szerepjátékkal fűszerezve: ) A másik dolog ami engem megmozgat hogy lássam őt egyszer egy méretes farokkal. Nekem átlagosnak mondható, 15cm a farkam és ugyan kis törékeny lányról beszélünk (160cm, 55kg) de a puncija elég könnyen tágul és sokszor úgy érzem hogy lötyögök benne. A március elején esedékes szülinapjára szeretném "meglepni" azzal hogy 4 "jó adottságú" haverommal szervezek neki egy meglepi gangbang bulit, A fiúk nálunk várnának minket, mi pedig az esti vacsi és iszogatás, szórakozás után térnénk haza, remélhetőleg vágytól fűtve. Szerintetek hülye ötlet?

Miki vagyok. 32 éves. Van egy 5 éves párkapcsolatom, együtt élünk a párommal. Mint kiderült nagyon izgatja a gangbang, igaz csak fantázia szinten. eddig még nem volt tapasztalatunk ilyen téren, se hármas se párcsere. Az egész egy beszélgetéssel indult amikor elmesélte hogy a legvadabb fantáziája egy gangbang. Aztán később kiderült hogy rendszeresen használja a torrent fiókomat is hogy ilyen filmeket töltsön le. Sokat beszélgettünk erről, és arról hogyan képzelné el stb. Ő valjójában egy visszahúzódó, kissé visszafogott lány. Történt aztán kb 1 hónapja hogy vacsoráztunk egy kis étteremben ahol a szomszéd asztalán 3 pasi ült és láttam hogy őt bámulják. Mondtam neki halkan hogy bejön a fiúknak és hogy kezdjen el szemezni velük, viszonozza az érdeklődést, mosolyogjon rájuk stb. Azután később mikor wc-re indult megbeszéltük hogy mikor elhalad az asztalnál ejtsen el egy darab papírt mintha véletlen lenne majd feltűnően, kicsit feléjük pucsítva vegye fel, majd séltáljon tovább. Temészetesen a fiúk végig nézték majd vigyorogva valamit suttogtak. Nem telt el fél perc mikor az egyik srác felállt és elindult a mosdó irányába, ekkor azért megdobban a szívem hogy mit akar

Találkozni is akaró párral szexelni gátlástalanul!!!
Mindegy csak már lenne valami...

eléggé sok vágyam van , sajnos a párom partiztatás a is közte van
Egy tőlem idősebb hölgyet orálisan kényeztetni.
Húú, ez megtörténhetne velünk is. izgat,és remélem lesz belőle valami.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 22. szombat 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 21:10
Törölt felhasználó (4268142)

Most elviselnen ha baratnom egy masik pasi ele terdelne es szajaba venne a farkat majd ramnezne odahuzna es lecsokolna :P majd folytatna es ugy csokolna le h a pasi farka felig a szajaba van :P mar volt ilyen izgi volt

biszex párral szeretkezni
Sziasztok tetszik a gondolat és nem volna ellenemre ha lehetnék a partneretek 69-n stb -stb .
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 22. szombat 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 21:10
Törölt felhasználó (4268142)

Most elviselnen ha baratnom egy masik pasi ele terdelne es szajaba venne a farkat majd ramnezne odahuzna es lecsokolna :P majd folytatna es ugy csokolna le h a pasi farka felig a szajaba van :P mar volt ilyen izgi volt

A páromnak,egy régi osztálytársa kedveskedik,udvarolgat.....húú izgat,és remélem lesz belőle valami.