Páromnak is így jönne be leginkább a plussz pasival az ismerkedés. Sokkal jobban feloldódnának a felek.
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2019. 08. 23. péntek 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 23. péntek 14:28

Sikerült valakinek ez már?
Priviben szívesen beszélgetnék erről!

Sikerült valakinek ez már?
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2019. 08. 14. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 11:19

A férj álma: Nem vagyunk kezdők, voltunk már 3asban, 4esben
Ezek eddig mindig le voltak szervezve. Olyan pasinak örülnék, aki tenne is valamit a cél érdekében
Leszólítaná a páromat, vagy minket egy nyilvános helyen, barátkoznánk, Kicsit udvarolgatna a páromnak, akinek ez spontánnak tűnne. Persze mindez az én segítségemmel
Létezik ilyen pasi?

Sziasztok keresnék hölgyet vagy párt pécsen akkit megnézhetnék sex köszben és ha be is szálhatnék asz lenne a hab a tortán
jo lenne ujra huszon evesnek lenni,ujra annyit sexelni vagy meg tobbet
Izgat a gondolat egy vadidegen,ismeretlen nővel aki csak kinéz magának valahol és eltávolítja gondolataimat a hétköznapokból. Legyen az szinte bárhol...
Egy baráttal teli élvezni párom punciját.Imádja

Mert itt vagy?
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2019. 08. 15. csütörtök 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 15. csütörtök 09:48

Találni egy nem kamus lányt vagy egy párt akik el jönnének egy hosszú hétvége velem bszentandrásra
Izgalmasan hangzik. Ezek szerint nem vagyok egyedül azzal a gondolattal, ha látok szimpatikus párokat eljátszom a gondolattal. Vajon többes örömöknek is áldoznak? Néha nagyon megosztanám, hogy milyen kellemes élmény a Hölgy puszta látványa is, de az esetek többségében csak bunkóságnak tartanák.
Aztán ha mégse, akár egy könnyed beszélgetés is lehetne belőle
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2019. 08. 14. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán ha mégse, akár egy könnyed beszélgetés is lehetne belőle

Ezek eddig mindig le voltak szervezve. Olyan pasinak örülnék, aki tenne is valamit a cél érdekében
Leszólítaná a páromat, vagy minket egy nyilvános helyen, barátkoznánk, Kicsit udvarolgatna a páromnak, akinek ez spontánnak tűnne. Persze mindez az én segítségemmel
Létezik ilyen pasi?

Na igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 17:17

Törölt felhasználó (808465)

Szanaszét kefélni a kis leszbi Ruby Rose-t!!
D

Sziasztok!
Hmmm...egy règi nagy vágyam,hogy egy kedves, szemüveges,kellemesen fazonra nyírt puncival rendelkező hölggyel szexeljek!S csak a szemüveg legyen rajta!No persze,addig, míg nem veszelyezteti a szemét!
Hmmm...egy règi nagy vágyam,hogy egy kedves, szemüveges,kellemesen fazonra nyírt puncival rendelkező hölggyel szexeljek!S csak a szemüveg legyen rajta!No persze,addig, míg nem veszelyezteti a szemét!
Sajnos nem igazán... Csak keringenek a pasik, csak azt lesik hová szállhatnak be minden megszólítás nélkül...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 14. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Találni egy nem kamus lányt vagy egy párt akik el jönnének egy hosszú hétvége velem bszentandrásra
Csak őszintén!
Remélem ma délután megvalósulnak a vágyaink közösen!
Kicsit rébusz,de ők tudják!
Remélem ma délután megvalósulnak a vágyaink közösen!
Kicsit rébusz,de ők tudják!

Kitartás kell,nem kevés!Drukkolok neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 13:56

Törölt felhasználó (3968662)

Megtalálni a szexuálisan, és a való életben is hozzám való ideális partnert.De tű a szénakazalban......
Igen.
Swingerklubokban éppen ez a történet
Swingerklubokban éppen ez a történet

Létezik ilyen pasi?

A nagy vágyam, hogy lássam a párom egy vagy több pasival.
Szanaszét kefélni a kis leszbi Ruby Rose-t!!
D

Nagy élvezet lehet. Sajnos, én a vörös szőrzetes vénuszdomb nélkül vagyok kénytelen kortyolgatni a lehűtött száraz rozébort.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 12:03
Törölt felhasználó (4132002)

Szia!
Akkor én duplán rozé kedvelő vagyok!
A párom vénuszdombján izgalmas,fazonos,eredeti vörös szőrzet pompázik!
Imádom!
No meg a rozé bor is a kedvenceim közé tartozik.A száraz!
Akkor én duplán rozé kedvelő vagyok!
A párom vénuszdombján izgalmas,fazonos,eredeti vörös szőrzet pompázik!
Imádom!
No meg a rozé bor is a kedvenceim közé tartozik.A száraz!
Megtalálni a szexuálisan, és a való életben is hozzám való ideális partnert.De tű a szénakazalban......
Nőkkel párokkal Skypeolnék..... tothjozsef90