Nem sokat melegeskedtem fiatalabb éveimben, amit ma már bánok.
Sokszor gondolok vissza, amikor a Szecska melegvízében kivertük egymásnak a bránert télen a párás esti időben és a partner nyöszörögve spriccelt a víz fölé tartott mukijából. Volt hogy ezt kéglin is megtettük. Érdekes volt nézni, ahogy vonaglik a teste, én meg szépen dudliztam neki ütemesen.
Sokszor gondolok vissza, amikor a Szecska melegvízében kivertük egymásnak a bránert télen a párás esti időben és a partner nyöszörögve spriccelt a víz fölé tartott mukijából. Volt hogy ezt kéglin is megtettük. Érdekes volt nézni, ahogy vonaglik a teste, én meg szépen dudliztam neki ütemesen.
Érett Hölgy és párjának szeretkezését megnézni és Őt az aktus előtt, közben és utána orálisan izgatni.
45-55éves tanárnőt szivesen megismernék .... vágyam lenne.
Egy jó chatszex ... és a végén teleélvezni a szexi fotóját
Kíváncsi lennék milyen lenne, ha egy nő előttem kényeztetne egy férfit, majd a végén nem magára, hanem rám irányítaná. Pl. így
Még egyik partnerem sem tudta az igazi mélytorkozást :(
Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.
Egy értelmes jokepu intelligens fiút szeretnenk harmadiknak hetero alapon!de ugy sincs ilyen!
Sziasztok. Egy szép puncit élvezésig nyalni.
Kutyabarát hölgy pár van ? priviben.
Férjet feleséget együtt szopatni.
Szex az autóm hátsó ülésén (sötétített ablak) napközben a városban valami izgalmas helyen ( mélygarázs, parkoló, kis utca, park) egy belevaló nővel.
Egy pár szeretkezését végig nézni, kérésre beszállni.
Hölgy punciját élvezésig nyalni.
Nekem több is van.
Szeretnék egy nálam idősebb, igényes, csinos 40-50 éves hölgyet kényesztetni.
Szeretnék 2 nővel lenni egyszerre.
Illetve szeretnék egy igényes fiatal srácot lecumiztatni, vagy egy szép transzit.
Szeretnék egy nálam idősebb, igényes, csinos 40-50 éves hölgyet kényesztetni.
Szeretnék 2 nővel lenni egyszerre.
Illetve szeretnék egy igényes fiatal srácot lecumiztatni, vagy egy szép transzit.
Szerencsére minden vágyam teljesítettem/teljesítettünk. Viszont amire ritkán van alkalmam az a pasik kényeztetése. Ne ezt szívem szerint gyakran csinálnám :O
Szőrös puncit nyalni.
Nem kell hogy nagy legyen, csak lenne már egy kicsi!
Egy kollega, akivel munka után, alatt lerendezhetnénk egymást. Ha magadra ismersz írhatsz privátban.
Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése !

vazelinator

Vegamen
Jannet