Ezt nem ertem. Most akkor ferfival vagy nem ferfival?
Asszonyt spermától elázva látni.
Szasztok..
Autozunk parommal.. stoppol egy vagy tobb pasi..
Vettetek mar fel stoppost aki megdugta utana a parotokat?
Autozunk parommal.. stoppol egy vagy tobb pasi..
Vettetek mar fel stoppost aki megdugta utana a parotokat?

Extra spriccet a popsimra
Hasonló vágyakal.
(Ez egy válasz Monik777 üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 01. csütörtök 23:12

Egy pasit találni...aki komoly kapcsolatra képes és együtt megélni vágyainkat..swinger..bisex...
Egy pasit találni...aki komoly kapcsolatra képes és együtt megélni vágyainkat..swinger..bisex...
Magyarlányokon van egy-kettő!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 01. csütörtök 14:43

Törölt felhasználó (1071132)

Régóta szeretnék egy színes bőrű nővel együtt lenni. Néztem már körbe profik között is, de ott is ritkaszámba megy :/
*ritkaságszámba
párral szeretkezni
Régóta szeretnék egy színes bőrű nővel együtt lenni. Néztem már körbe profik között is, de ott is ritkaszámba megy :/
Kb 80+ kilós, 40+ hölgyet kényeztetni, különösen természetes puncit. Akár másik pasival hármasban, úgy a duplapuncit is kipróbálni

Sziasztok!
Egy régi vágy,mely szerintem az is marad.
A páromat lássam,ahogy egy másik hölggyel szexel.Egyáltalán hogyan viszonyulna,ahhoz ha egy másik hölgy szexuálisan közeledik hozzá.
Én csak nézném,ahogy együtt vannak.
S ha kívánnák,akkor be is szállnék.
Egy régi vágy,mely szerintem az is marad.
A páromat lássam,ahogy egy másik hölggyel szexel.Egyáltalán hogyan viszonyulna,ahhoz ha egy másik hölgy szexuálisan közeledik hozzá.
Én csak nézném,ahogy együtt vannak.
S ha kívánnák,akkor be is szállnék.
Ha most végignézné egy hölgy ahogy elélvezek

Duci feleségemet valaki elcsábítaná és jól megdugná.
Most megelégednék egy istenien szopó szőrös puncijú csini csajjal

Barátnőmet rávenni többes szexre. Dupla behatolásra punciba.
Hogy hazaérjek és megdugjam magam az anál dildómmal, és a feleségem vibrijével!!
Csatlakozni egy párhoz,ahol a hölgy kényeztetése mellett,kipróbálni milyen szopni.....?Ahogy "Oziris"-ék csínálják...!
Csatlakozni egy bi párhoz ahol nyalhatnám a hölgyet és a pasi farkát miközben dugnak
Amit otthon már nem kapok meg azt átélni egy titkos kapcsolatba.