Egy nő titkos szeretője szeretnék lenni, és mivel nekem is van párom, így a teljes titkolózás megadná a plusz bizsergést
Zuhany alatt szexelni? Tényleg, erre nem is gondoltam
Hidd el, ez a verzió másabb mint a négy fal közt ......
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 14. vasárnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 14. vasárnap 15:09

Törölt felhasználó (4052772)

Egy ilyen program valoban izgalmas. Olyan mint zuhany alatt szexelni.....

Biszex párral szexelni
Sziasztok.
Nekem a vágyam, hogy a feleségem lássam ahogy máss dugja.
Sajnos nem nyitott az ilyenre egyelőre de engem nagyon izgat.
Izgat ha látom ahogy más pasi felizgul rá.
Csináltam róla pár képet titokba.
Ha valakinek lenne kedve kiverni rá írjon privátba és persze beszélhetünk is róla
Nekem a vágyam, hogy a feleségem lássam ahogy máss dugja.
Sajnos nem nyitott az ilyenre egyelőre de engem nagyon izgat.
Izgat ha látom ahogy más pasi felizgul rá.
Csináltam róla pár képet titokba.
Ha valakinek lenne kedve kiverni rá írjon privátba és persze beszélhetünk is róla
Felesegemet rendesen csoportba basszni....sikicson kozbe mint egy kurva.
Egy ilyen program valoban izgalmas. Olyan mint zuhany alatt szexelni.....
(Ez egy válasz facér7 üzenetére (2019. 07. 14. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 14. vasárnap 15:06

Délutani kimozdulás, budapest környékén. Kis kirandulas (gyalog vagy kerékpárral), majd itt ez a nyári zivatarok és miközben varjuk hogy elalljon az eső, jönne az aminek jönnie kell .... persze csak közös szimpatia estén

Délutani kimozdulás, budapest környékén. Kis kirandulas (gyalog vagy kerékpárral), majd itt ez a nyári zivatarok és miközben varjuk hogy elalljon az eső, jönne az aminek jönnie kell .... persze csak közös szimpatia estén

Hát én szégyellem magamat a pasik helyében is... Ilyen gyönyörű hölgyet kényeztetni nem minden nap adatik meg.. Én még utaznék is, ha úgy alakulna..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 08. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 08. hétfő 13:07
Törölt felhasználó (1777462)

Megvolt. Gangbangnak nem nevezhető. A 4 hívott fiúból egy el is jött. Így volt két pár, plusz Ő. Jól éreztük magunkat, de a pasik siralmasak....
Qlaszba egy párhoz csatlakozni
A feleségem újra kurva legyen
Megérteni, miért van az, hogy a négyzet alakú dobozból kivett kör alakú pizzát háromszögre vágjuk. Ha ezt sikerül megfejteni, akkor a nőket is megérthetjük..

Törölt felhasználó (4157882)

Érinteni egy nőt nőként!
Érinteni egy nőt nőként!
Ismerős sajnos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 08. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 08. hétfő 13:07

Megvolt. Gangbangnak nem nevezhető. A 4 hívott fiúból egy el is jött. Így volt két pár, plusz Ő. Jól éreztük magunkat, de a pasik siralmasak....
Vágynék egy házasságban élő hölgyel szeretkezni akit elhanyagol a férje. Akár a titkos szeretője is lennék.
Nekem az lenne a vágyam hogy vissza kapjam a régi párom. Vele minden szuper volt és tudta mi kell egy pasinak és bár hol bármikor meg is adta nekem. Imádtam nagyon!!!!
Egy kedves nagymamát megismerni......
Én meg még utaztam is volna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 08. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 08. hétfő 13:51

Az egyik kretén - természetesen utólag - annyit írt, hogy megijedt. Szánalmas fotelhuszár az itteni pasik 90%a. Harmadiknak csajt könnyebb találni mint pasit
18eves letemre igen sok mindent megeltem mar, egy ami meg a bakancslistan van egy jo milf.. egyszer csak ossze jon

Volt már csaj partnerünk kb. 1 évig, De azt nem mondanám, hogy egyszerű volt egymásra találni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 08. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 08. hétfő 13:51

Az egyik kretén - természetesen utólag - annyit írt, hogy megijedt. Szánalmas fotelhuszár az itteni pasik 90%a. Harmadiknak csajt könnyebb találni mint pasit