Találni egy csajt és egy srácot, akikkel rendszeresen össze lehetne jönni hármasozni... hát, most hirtelen csak ennyi (őszinte) vágyam lenne.
Paromat latni ahogy egy nagy farku pasival baszik,bele elvez es kinyalatja velem belole
Puncit nyalni miközben dugják.
Idősebb hölggyel, hosszabb távon, rendszeresen heti 1-2 alkalommal talalkozni. Szép vágy

Squirt-es csajt dugni

Ebbe a nyári melegbe, Bp külvárosi részén szivesen sétálnék egy kedves hölggyel. .....
Pár hoz beszálni kicsit mid két fél részére
Szeretnék összehozni 3-4 középkorú, meztelenkedést, bulizást szerető hetero párból egy kis társaságot. Megfelelő hangulat esetén a közös nudizás akár egymás előtti szexbe is átcsaphat...
A hétvégén a nagy farkú srác dugja a feleségem vágyam megvolt. Isteni volt nézni ahogy szopja azt a nagy szerszámot. Mostmár csak azt kéne megvalósítani, hogy ketten dugják meg....
A feleségemet látni ahogy ketten szopatják, mint a videóban .

Extra mérettel szembesülni…

Nekem is az
Látni ahogy egy jó nagy és vastag farkú idősebb pasi szép lassan tolja be a szűk puncijába, meg lássam ahogy a pici szájába veszi a farkát és úgy elégíti ki a pasit...

Nekem is az
Látni ahogy egy jó nagy és vastag farkú idősebb pasi szép lassan tolja be a szűk puncijába, meg lássam ahogy a pici szájába veszi a farkát és úgy elégíti ki a pasit...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 30. vasárnap 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 30. vasárnap 06:42

Törölt felhasználó (338801)

Látni, ahogy a párom punciját egy nála jóval idősebb pasi kényezteti, megbassza és teleélvezi. Ez sajnos csak álom marad, mert ő a fiatalabbakat kedveli.
Látni, ahogy a párom punciját egy nála jóval idősebb pasi kényezteti, megbassza és teleélvezi. Ez sajnos csak álom marad, mert ő a fiatalabbakat kedveli.
Cumizni
Most leginkább, hogy két nő kényeztesse a farkam.
Belebotlani egy éppen szexelő párba a természetbe. Nézni őket majd a hölgy odajönne elkezdene szopni majd a pasi hátulról kefélné, majd helyet cserélni.S ketten dugni a hölgyet.
Pont azt szereted amit én.
(Ez egy válasz Sweetsecrets üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 27. csütörtök 11:46

Az átlagosnál nagyobb, lógós szeméremajkú csajt találni. Ha a cici pici, az mégjobb

Az átlagosnál nagyobb, lógós szeméremajkú csajt találni. Ha a cici pici, az mégjobb