Köszönöm a diétás tippet
Csokifüggő vagyok,a dupla adag farok pedig nagyon is tud hízlalni...ha nem elég óvatos az ember
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 02:41), amit ide kattintva olvashatsz)

A dupla adag farok kevésbé hizlal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 21:49

Törölt felhasználó (3958902)

Olyankor kell dupla adag csokit enni

Akiről te írsz, azt bojlertestnek is nevezik. Hengeres és egyben van, mint a bojler, rosszabb esetben két pálcika lábbal. Azért a legkövérebb nők körteformájúak. Egy széles csípő, óriási popóval és hozzá két vastag comb hatalmas súlyú lehet, de talán kevésbé látványos, mint egy bojler. (De mennyivel nőiesebb!) A te fotóid kellemesen telt, asszonyos hölgyet ábrázolnak, I. osztályú cicikkel. A kövér jelzőtől fényévnyi távolságban....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 20:03
) talán írhatok rá, mert van aki szerint én már az vagyok. Bár, nekem a duciról a forma milyensége ugrik be.
Szerintem az a duci, aki alma forma. Nincs kontraszt, csípő és derék között, csak ugy zsupsz, egybe az egész, mikor a has előrébb van, mint a cici. A homokóra alkat full ellentéte.
Így én nem tartom magam ducinak, de sokan azokat, akik tulsúllyal rendelkeznek, ducinak neveznek, netán kövérnek.
Törölt felhasználó (3947022)

Szerintem az a duci, aki alma forma. Nincs kontraszt, csípő és derék között, csak ugy zsupsz, egybe az egész, mikor a has előrébb van, mint a cici. A homokóra alkat full ellentéte.
Így én nem tartom magam ducinak, de sokan azokat, akik tulsúllyal rendelkeznek, ducinak neveznek, netán kövérnek.
Olyankor kell dupla adag csokit enni
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 21:20

Szerintem is.
Bár néha kövérnek érzem magam, ha épp pocsék napom van, akkor semmi se jó, sőt ráncokból is olyankor 2x annyit látok, mint ami valójában van.
Bár néha kövérnek érzem magam, ha épp pocsék napom van, akkor semmi se jó, sőt ráncokból is olyankor 2x annyit látok, mint ami valójában van.

Akkor ne érezd magad...nincs okod rá
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 21:29

Persze, tudom.
Persze, tudom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 21:25
Törölt felhasználó (3927962)

Ugyan...Egy finom telt női test is tud szép és kívánatos lenni

Ugyan...Egy finom telt női test is tud szép és kívánatos lenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 21:20

Szerintem is.

Szerintem is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 20:39

A fotóid alapján csupán nőiesen teltnek tippellek
(eszméletlen cicikkel)

A fotóid alapján csupán nőiesen teltnek tippellek
(eszméletlen cicikkel)
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 20:03
) talán írhatok rá, mert van aki szerint én már az vagyok. Bár, nekem a duciról a forma milyensége ugrik be.

Így én nem tartom magam ducinak, de sokan azokat, akik tulsúllyal rendelkeznek, ducinak neveznek, netán kövérnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Caracas...
Már azt gondoltam megbolondultál,és leléptél a duci angyallal
Mit jelent pontosan a duci....ki számít annak? Mondjuk számodra? De bárki körül írhatja
Mitől duci a duci.

Mit jelent pontosan a duci....ki számít annak? Mondjuk számodra? De bárki körül írhatja

szexpartiban részt venni
Kedves Caracas...
Mitől duci a duci.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 12. 05. szerda 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 18:56

Már votam bolond párszor.Élveztem is,de meg is égtem!És ha már egyszer vágyak,akkor egy nagayon aranyos,édes ,nagymellű ducika angyalka,akinek elmerülhetnék a "virágjában" a "fullánkommal"!Többek között!

Már votam bolond párszor.Élveztem is,de meg is égtem!És ha már egyszer vágyak,akkor egy nagayon aranyos,édes ,nagymellű ducika angyalka,akinek elmerülhetnék a "virágjában" a "fullánkommal"!Többek között!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 03. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 03. hétfő 14:55

Ne kérj bocsánatot azért,mert érzékeny és emberi vagy. Szerethető tulajdonság. A szerelemhez leginkább bolondnak kell lenni

Szép molett nő szőrös teleélvezett punciját nyalni...
Egy olyan együttlét ahol közvetlen egymás után kétszer szopjanak élvezésig.
Valóban felszabadult, és őszinte, olyan, mintha átadnád magad a másiknak... mindened.
Bizony vágyni, vágyni kell!!
És szeretni hozzá!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 03. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 03. hétfő 12:16

Bizony vágyni, vágyni kell!!

Törölt felhasználó (2704462)

Márpedig szerelemből szeretkezni felszabadult és őszinte dolog
Kérdés: Van, aki nem vágyik a szerelemből való szeretkezésre?

Sokan kerülik ezt az érzést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 03. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (869472)

Manapsag nem kell a szerelem. Kockazatos lett. Felo, hogy kiszolgaltatotta valsz. A szerelemhez batornak kell lenni, merni kell. Na es konnyebb annak merni, akinek mar napi rutin. Bocsi. Tudom nem ratok tartozik, csak elotort belolem....
Ne kérj bocsánatot azért,mert érzékeny és emberi vagy. Szerethető tulajdonság. A szerelemhez leginkább bolondnak kell lenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 03. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 03. hétfő 13:52

Törölt felhasználó (869472)

Manapsag nem kell a szerelem. Kockazatos lett. Felo, hogy kiszolgaltatotta valsz. A szerelemhez batornak kell lenni, merni kell. Na es konnyebb annak merni, akinek mar napi rutin. Bocsi. Tudom nem ratok tartozik, csak elotort belolem....