Hol? Mikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 25. vasárnap 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 25. vasárnap 17:01
Törölt felhasználó (3958902)

Biszex férfiakkal hármasban élvezkedni

Biszex férfiakkal hármasban élvezkedni

párral szeretkezni
Egy formás farkat kényeztetni
Egy szabolcsi lányt találni, aki úgy érezte eddig nem taláta meg az igazi pasit. És aki kicsit megnézi a nőket is. Imádnám. Testileg, lelkileg is kényeztetni..
Most indulok Budapestrol Kassára, szivesen elvinnék egy leanyzot aki arra jönne
...... es utközben beszélgetnénk egy jót is ....

Egy formás farkat szopni majd rácsúszni

Törölt felhasználó (829219)
VIP

Törölt felhasználó (2704462)

Törölt felhasználó (829219)
VIP

Na gyere, ha mersz... !!!

Na gyere, ha mersz... !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 22. csütörtök 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 22. csütörtök 18:12

Törölt felhasználó (2704462)

Jó nagyot birkózni egy nagydarab, erős nővel

Egy csinos nő pisiljen a számba rendszeresen
Jó nagyot birkózni egy nagydarab, erős nővel

Egyszer szeretnék több pasit egyszerre kielégíteni!
Valós párral szívesen találkoznák! Vagy olyan hölgyel, akvel lehetne tovább ismerkedni párokkal pasikkal! Az már csak hab lenne a tortán, ha popsi tágítóval magába érkezne a randevúra! Bár szerintem ilyen csak a mesébe van!
Jelenleg két szexis tizenéves tini jól leáponá a farkam, majd felváltva beleülnének és élvezésig lovagolnának rajtam. Meg még az után is!
szívesen beszélnék olyan helybelivel aki nézésre ismeri azt akire rávagyok gerjedve és lehetne róla beszélgetni vele tabuk nélkül.
A barátom barátnőjét nagyon meg dugnám......
A mai vágyam: Melle izgatására beinduló és a csöcsörészéstől elélvezni képes nőszemélyt kényeztetni.
"Több is lenne"
1.
Csinos , NAGY puncis nőt kényeztetni, nagy vastag dildóval ,kézzel, mmindennel ami csak jól esik neki/nekem.
1.
Csinos , NAGY puncis nőt kényeztetni, nagy vastag dildóval ,kézzel, mmindennel ami csak jól esik neki/nekem.