Óriási ciciket szopkodni,és popsit nyalni,nyalatni

Tök jó lenne egy biszex swinger villában lakni. Mikor éppen kinek van kedve hozzá. Akár párban, akár többes. Férfival, nővel nem számít.
Egy finom masszázst kapni.
puncit nyalni orgazmusig akárviszonzás nélkül
Szeretnék Debrecenben egy párt találni, akiket oralszexben ugyanúgy izgat a mindenki mindenkivel, mint engem
Rad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 05. hétfő 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 05. hétfő 09:58

Törölt felhasználó (3587182)

Akkor ketten már vagyunk! Hölgyeim?

Találni végre a közelemben...egy intelligens,értelmes/érzelmes, humoros, (az sem baj, ha az Úriember akár jóval idősebb a Hölgynél )szexben gátlástalan,szintén szárnyaló szexuális fantáziával megáldott,és szinte tabumentes PÁR-t...Akikkel elfogadhatnánk egymást olyannak,amilyenek vagyunk... és gátlások nélkül megélhetnénk mindent,amiről fantáziáltunk ezidáig... Találni hosszútávra egy olyan Párt, a közelemben...Akiknél nem MINDEN a külcsín... és Akik őszintén el merik mondani a legmélyebb vágyaikat is a harmadik félnek, hogy azok megvalósulhassanak... és reflektálnak az enyéimre is... Találni egy olyan Párt,Akiket VALÓBAN AZ (is),és ÚGY izgat/érdekel/vonz, ahogyan engem...Akik ha kell szofisztikált,intelligens,kommunikatív barátok...és ha kell, gátlástalan "vadállatok" a szexben... Hát...tiszta science-fiction ez a vágy...

Pár hőlgytagjának kinyalni a teliélvezetpunciját.tudnám hororálni is
Yoni csak nőknek van! Férfiaknak Lingam masszazs van...
(Ez egy válasz palika71 üzenetére (2018. 11. 11. vasárnap 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy finom masszázst kapni.
hoszu órákon át élvezni a szeretkezés minden apró részét,,a legnagyobb odafigyeléssel kényeztetni egymást,kettesben,hármasban,négyesben összesimulva,öszegabalyodva,,,

Házibarát lenni.

Kinyalni egy nő punciját ha párja teli élvezi,
Mi szívesen megismernénk téged!!
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2018. 11. 10. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 10. szombat 19:18

Találni valós,normális csajt (vagy párt), akivel ténylegesen lehet normálisan beszégetni is,elborozgatni,majd jót szeretkezni hármasban(négyesben)
Én meg arra vágyom, hogy ájulásig kényeztessek egy nőt, hosszan, kiélvezve minden pillanatát
ha közben néznél minket, az engem nagyon izgatna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 28. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 28. vasárnap 14:22

Törölt felhasználó (3547132)

Akkor a vágyakról.
Szeretném ha párom egy hölggyel biszex kalandba sodródna.
Sajnos nem olyan nyitott az ilyen jellegű szexre.Igaz,amikor közösen szex filmet néztünk, jól benedvesedett,de ott volt hetero es leszbikus szex is.
A páromnak kellemes, természetes vörös punciszőrzete van, szép rózsaszín kisajkakkal.
Lehetőleg egyedülálló hölgy lenne a legjobb.
Most lehetne mondani,hogy igy szeretnèk potya puncihoz jutni!
Hát nem!Voltam már más nővel, s házaspárral is.
Én csak néző lennék, közben masztiznèk.Ha szeretnék akkor be is szállnèk!
Hát úgy nagyvonalakban ennyi vágyam lenne per pillanat!
Szeretném ha párom egy hölggyel biszex kalandba sodródna.
Sajnos nem olyan nyitott az ilyen jellegű szexre.Igaz,amikor közösen szex filmet néztünk, jól benedvesedett,de ott volt hetero es leszbikus szex is.
A páromnak kellemes, természetes vörös punciszőrzete van, szép rózsaszín kisajkakkal.
Lehetőleg egyedülálló hölgy lenne a legjobb.
Most lehetne mondani,hogy igy szeretnèk potya puncihoz jutni!
Hát nem!Voltam már más nővel, s házaspárral is.
Én csak néző lennék, közben masztiznèk.Ha szeretnék akkor be is szállnèk!
Hát úgy nagyvonalakban ennyi vágyam lenne per pillanat!
Hmmm... Ezt én is szeretném
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 06. kedd 08:42
Törölt felhasználó (906438)

Most talalkozni egy lannyal es jol beszívni, aztán....
egy olyan baráti társaságot összehozni akikkel rendszeresen lehetne swinger partykat rendezni
3-4 párral szexelni
Találni valós,normális csajt (vagy párt), akivel ténylegesen lehet normálisan beszégetni is,elborozgatni,majd jót szeretkezni hármasban(négyesben)
Kinyalni egy hőlgyet , ha telivan élvezve a puncija, áldoznákrá