Jelenleg két szexis tizenéves tini jól leáponá a farkam, majd felváltva beleülnének és élvezésig lovagolnának rajtam. Meg még az után is!
szívesen beszélnék olyan helybelivel aki nézésre ismeri azt akire rávagyok gerjedve és lehetne róla beszélgetni vele tabuk nélkül.
A barátom barátnőjét nagyon meg dugnám......
A mai vágyam: Melle izgatására beinduló és a csöcsörészéstől elélvezni képes nőszemélyt kényeztetni.
"Több is lenne"
1.
Csinos , NAGY puncis nőt kényeztetni, nagy vastag dildóval ,kézzel, mmindennel ami csak jól esik neki/nekem.
1.
Csinos , NAGY puncis nőt kényeztetni, nagy vastag dildóval ,kézzel, mmindennel ami csak jól esik neki/nekem.
biszex párral szeretkezni
Talalni egy unatkozo nőt akinek megfelelnék.
A megvalósult vágy helyére azonnal kerül egy még megvalósításra váró.
Így sohasem nyughat az ember lánya.
Így sohasem nyughat az ember lánya.
Én vágyam.ha egy ápolt nő rám pisil.szex közben elengedni. nagyokat spriccel és nyalnám neki a pisis punciját.
Eger környékén találni egy párt, a hölgy szereti az anált, a pasi pedig enyhén biszex.
Miután jól megdolgoztuk a hölgy popsiját és beleélvezett a párja, izgató lenne beletolni a nyelvem.
Miután jól megdolgoztuk a hölgy popsiját és beleélvezett a párja, izgató lenne beletolni a nyelvem.
Egy stabil partnert no, vagy par szemelyeben, akivel titokban segitenenk kielegiteni magunkat a kamera elott skypeon

Sok mindenre nyitott, (masszázs,játékok,határok feszegetése..) kedves hölgyecske a közelemben,titokban, többször..lehet ilyen?

Kulturált pár, érett hölgy...fiatal kíváncsi lány....lopott órák, izgalmas együttlétek...
Szeretnénk itt találni egy csinos, fiatal biszex párost...

Egy nagon molett hatalmas combú 150kg vagy nagyobb darab nőt simogatni, szeretkezni vele, és egy sovány csaj nézné!!!!!!!!!!!!!!
Rendben van,....- de ha van kedved 1 ilyen baráti társasághoz,....tegyél Te is érte....,- segíts a megszervezésében,...- használd a kapcsolat rendszeredet...Néztem a lapodat,.... szimpatikus vagy....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 16. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 16. péntek 13:13
Törölt felhasználó (3966032)

Fejlemények érdekelnének engem, szóval figyelemmel fogom követni a témát.

Fejlemények érdekelnének engem, szóval figyelemmel fogom követni a témát.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2018. 11. 15. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 15. csütörtök 19:38

Szeretnék 1 baráti alapon működő szwinger baráti társaságot összehozni, ami havi rendszerességgel. jönne össze.......Nem csak a 20 éveseké a világ, várunk minden érdeklődő párt...- szóló hölgyet, korlátozott számban ffi akat is 40 felett...- akit érdekel....
A helyről, kellemes meleg lakásról én gondoskodom, a hangulatot és az élvezeti vágyat Ti hozzátok...
Mindent szabad, de semmi sem kötelező alapon tervezem, gondolom....
Zala.. Somogy... Veszprém megyeiek előnyben....- 5-7- 9 főben gondolkodom a lakásom mérete alapján....
Jó volna indításnak 1 Mikulásnapi össze ismerkedés....
Keressetek priviben....- mindenkinek válaszolok.....
A helyről, kellemes meleg lakásról én gondoskodom, a hangulatot és az élvezeti vágyat Ti hozzátok...
Mindent szabad, de semmi sem kötelező alapon tervezem, gondolom....
Zala.. Somogy... Veszprém megyeiek előnyben....- 5-7- 9 főben gondolkodom a lakásom mérete alapján....
Jó volna indításnak 1 Mikulásnapi össze ismerkedés....
Keressetek priviben....- mindenkinek válaszolok.....
szexpartiban részt venni
2000 km az tavolsag.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2018. 11. 15. csütörtök 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 15. csütörtök 20:07

Ha akarunk, vagy szeretnénk valamit, akkor nincs távolság,....Hozzatok jó kedvet, ötleteket,...- hálózsákot, mert lehet, hogy sokan leszünk....!!!
egy hosszu nyalassal kenyeztetni egy Csodas Not