Paromat elvezesig nyalna ujjazna egy pasi mikozbe en csokolom :P majd utanna finoman megdugna :P
long gentle,easy flirt with couple m/f(man/woman), no sex, just vouyering exibitionism mastrubating...,szauna ,beach, car parking,shoping center,restaurant...train bus
,

Egy jót szeretkezni.
Azt hiszem péntek délelőtt ez nekem meglesz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 22. szombat 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 22. szombat 15:15
Törölt felhasználó (338801)

Egy wellness szállóban a szobánkban fogadni egy masszőrt a feleségemnek, aki olajos masszázsban részesítené őt. A párom a hasán fekszik, a masszőr pedig egy idő után egyre inkább az intim területeket veszi kezelésbe. Ujjazza és masszírozza majd egy finom mozdulattal hátulról a feleségemre fekve, becsúsztatja a farkát a finom szűk punciba. Ekkor én is odalépek megfogom a nejem kezét és gyönyörködök benne, ahogyan egy idegen fasztól élvez.
Hát ennyi.
Hát ennyi.
nekem is, de sajnos soha nem fog ossze jonni, total ellene van a draga
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 22. szombat 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy wellness szállóban a szobánkban fogadni egy masszőrt a feleségemnek, aki olajos masszázsban részesítené őt. A párom a hasán fekszik, a masszőr pedig egy idő után egyre inkább az intim területeket veszi kezelésbe. Ujjazza és masszírozza majd egy finom mozdulattal hátulról a feleségemre fekve, becsúsztatja a farkát a finom szűk punciba. Ekkor én is odalépek megfogom a nejem kezét és gyönyörködök benne, ahogyan egy idegen fasztól élvez.
Hát ennyi.
Hát ennyi.
Szeretnék egy kedves hölgynek a szájába pisilni!

Sziasztok
Minden vágyam egy hármas két 40-es Nővel.
Minden vágyam egy hármas két 40-es Nővel.
Sziasztok!
Megismerkedni egy értelmes,jóképű,jó adottságú és hetero,40 es férfivel,aki tudja értelmezni,tudná értékelni a házibarát szerepet.
Megismerkedni egy értelmes,jóképű,jó adottságú és hetero,40 es férfivel,aki tudja értelmezni,tudná értékelni a házibarát szerepet.
Es mit tudhatunl errol a "bizonyos" felesegrol?Tapasztalat vagy a vagy mondatja Veled..
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2018. 09. 23. vasárnap 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 23. vasárnap 16:11

Most leginkább arra vágyom, hogy egy bizonyos fórumozó csinos érett feleségét kényeztessem...

Most leginkább arra vágyom, hogy egy bizonyos fórumozó csinos érett feleségét kényeztessem...

Csak ha komolyan gondoljátok mindketten,akkor javaslom: haverokbulifanta "kollégát",ő masszíroz és utazik is,úgy tudom.Tapasztalatom nincs vele kapcsolatban.Remélem hogy tudtam segíteni,kívánom hogy jöjjön össze.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 23. vasárnap 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 23. vasárnap 08:42

Ne nevettess! Itt? Ahol mi lakunk, irgalmatlanul sok a kamu ember... Pedig lenne rá esély.
Ne nevettess! Itt? Ahol mi lakunk, irgalmatlanul sok a kamu ember... Pedig lenne rá esély.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 22. szombat 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 22. szombat 17:42
Törölt felhasználó (3927962)

Ha fogékony rá a párod,akkor itt válogathatsz neki a masszőrsrácokból.
Ha fogékony rá a párod,akkor itt válogathatsz neki a masszőrsrácokból.

Hát ennyi.
Hát ennyi.
Hát ennyi.
Hát ennyi.
Egy ideje kedvenc vágyam , hogy egy borotvált vastag farokkal játszok , és a számban érzem a végén a forro magját !
Egyszer egy olyan puncit nyalni amit dugnak éppen.
Párhoz csatlakozni 3.-nak,és a végén mindketten punciba élvezni.
a vágyak arra valók, hogy megvalósítsuk!!))
nekem is van ilyen vágyam)) már többször valóra vált, és élveztem))))
nekem is van ilyen vágyam)) már többször valóra vált, és élveztem))))
Van olyan,aki diszkréten,teljesen mehbízhatóan,elhódítaná a feleségemet? Csak is értelmes levélre válaszolok!-Köszönöm!
Egy nagy vastag farkat kényeztetni most...szegeden!