Egy tüzes roma csajjal szexelni...

Rám irjon végre már egy Nő!

Én is

Ismerős körből kerül van anyuci, még másabb a szitu ..
Anyukákat csipem mostanában 30-40 korosztály , érdekes ez a mai világ....
Igen. Egyáltalán nem ilyen tipus. Még hármasra sem tudtam nemhogy ilyenre rávenni. Meg összehozni sem lenne könnyű, bár ez már a kissebbik probléma.
(Ez egy válasz Barca131 üzenetére (2018. 09. 09. vasárnap 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 09. vasárnap 08:39

Szerinted miért nem jön össze?
Párod nem szeretné vagy nincs jelentkező?
Párod nem szeretné vagy nincs jelentkező?
Szerinted miért nem jön össze?
Párod nem szeretné vagy nincs jelentkező? (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 08. szombat 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 08. szombat 14:22
Párod nem szeretné vagy nincs jelentkező? (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 08. szombat 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)

Nekem az, hogy 8-10 pasi sorban teleélvezze a feleségem punciját és miután már a lyukától a térdéig cuppog a geciben órákon át szeretkezzek vele a többi pasi spermájában!
Sosem fog összejönni... :(
Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban!
Nekem az, hogy 8-10 pasi sorban teleélvezze a feleségem punciját és miután már a lyukától a térdéig cuppog a geciben órákon át szeretkezzek vele a többi pasi spermájában!
Elnézést hölgyem!
Nem tudtam , itt ilyen hangulat is előfordul.
További szép napot!!
Nem tudtam , itt ilyen hangulat is előfordul.
További szép napot!!

Egy jó kis gangbangba beszállni

Jó lenne párokkal szeretkezni?
A 14.kerületben tud valaki ajánlani egy kupit?megköszönném!!
találni egy Keszthely környéki bi párt
Egy fiú-lány vagy lány-lány pár szeretkezés ét végignézni.
Szia! Sanya vagyok,és szívesen benne vagyok a csábításba is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 05. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 05. szerda 14:36
Törölt felhasználó (1261852)

Látni szeretném,hogy valaki kikezd a párommal és megpróbálja elcsábítani.
Látni szeretném,hogy valaki kikezd a párommal és megpróbálja elcsábítani.
A nejem idegen spermától tocsogó punciját dugni nyalni.
Modik! Prostihirdetés a láthatáron... rögtön vagy 28 helyen ugyanaz...

Még hiteles , szimpatikus és jól hangzó is lehetne mindaz, amit leírtál, ha nem másoltad volna be több helyre is ugyanazt, gondolom keresgélési-hirdetési célzattal.
Mert viszont így... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 05. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 05. szerda 09:54
Mert viszont így... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 05. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)

sziasztok!
Leírom tapasztalataimat, hátha érdekel Benneteket és tanulságos mások számára is.
Mint adatlapomon láthatjátok, én laza, szexkapcsolatok terén is a tartós, hosszabb viszony híve vagyok
2,5 éven át voltam egy szolnokmegyei párocska házibarátja, és élveztük a 3as adta örömöket felhőtlenül.
mivel április óta tudjuk, hogy a hölgytag babát vár, így 2-3 évig függőbe került a hármasozásunk
Tehát azóta keresgélek itt GG-n. Mivel valóban képzett, okleveles svédmasszőr vagyok, és intimmasszázshoz is értek amatőr szinten, én ezen a téren "hirdetek"
Párt vagy szóló hölgyet egyaránt keresgélek...
4 hónap alatt leveleztem már sok kezdővel (swingerszűzzel is), tapasztaltakkal, rutinosakkal egyaránt...
Kaptam már hideget-meleget is
volt, hogy őszinte, értelmes levelemre lebunkóztak, anyucim is sokszor csuklott már.
sajnos vagy szerencsére a világ ilyen sokszínű, sosem lehet tudni, hogy akinek ír az ember, az éppen milyen élethelyzetben és milyen hangulatban olvassa éppen a levelem és arra épp milyen reakciót, választ ad, vagy épp elolvassa, de még csak választ se ír...
Szumma-summárum, 4-5 hónap alatt kb 100 emberre írtam rá.
30-40 válaszra se méltatott
kb 20 megmaradt levelezés és vágyakozás szintjé
12-15 randi volt, ami során nem volt meg a szükséges két vagy három IGEn, így megmaradt randinak
6 párral és 2 lánnyal egyszeri alkalom lett masszázs extrákkal(hogy extrák meddig mentek el, fedje jótékony homály)...
3 párral és egy hölggyel pedig kialakult többször is visszatérő kapcsolatom.
Úgyhogy mindenkinek fel a fejjel, a GG-n igenis lehet SIKERESEN ismerkedni, barátkozni, szexkapcsolatokat találni és kiépíteni.
Továbbiakban is keresek még tovább, hisz egy szexkapcsolat nem házasság, nem együttélős viszony, és minél több nőt, párt kapok meg, annál tapasztaltabb és jobb kedélyű vagyok.Mondhatjátok erre, hogy Casanova vagyok, pedig NEM. Aki swingerkllubban egy éjszaka 5-6 csaj után a hetedikhez is odamegy, az kujon, én aki GG-n 3-4 állandó után ráírok az ötödik, hatodik, sokadikra is, attól még nem vagyok velejéig romlott!!
Én nőben sem tartom ku..ának azt, aki két három szeretőt tart, vagy épp klubban gangbangezik.
Egyszerűen csak szereti a szexet, mint ÉN!
Leírom tapasztalataimat, hátha érdekel Benneteket és tanulságos mások számára is.
Mint adatlapomon láthatjátok, én laza, szexkapcsolatok terén is a tartós, hosszabb viszony híve vagyok
2,5 éven át voltam egy szolnokmegyei párocska házibarátja, és élveztük a 3as adta örömöket felhőtlenül.
mivel április óta tudjuk, hogy a hölgytag babát vár, így 2-3 évig függőbe került a hármasozásunk
Tehát azóta keresgélek itt GG-n. Mivel valóban képzett, okleveles svédmasszőr vagyok, és intimmasszázshoz is értek amatőr szinten, én ezen a téren "hirdetek"
Párt vagy szóló hölgyet egyaránt keresgélek...
4 hónap alatt leveleztem már sok kezdővel (swingerszűzzel is), tapasztaltakkal, rutinosakkal egyaránt...
Kaptam már hideget-meleget is
volt, hogy őszinte, értelmes levelemre lebunkóztak, anyucim is sokszor csuklott már.
sajnos vagy szerencsére a világ ilyen sokszínű, sosem lehet tudni, hogy akinek ír az ember, az éppen milyen élethelyzetben és milyen hangulatban olvassa éppen a levelem és arra épp milyen reakciót, választ ad, vagy épp elolvassa, de még csak választ se ír...
Szumma-summárum, 4-5 hónap alatt kb 100 emberre írtam rá.
30-40 válaszra se méltatott
kb 20 megmaradt levelezés és vágyakozás szintjé
12-15 randi volt, ami során nem volt meg a szükséges két vagy három IGEn, így megmaradt randinak
6 párral és 2 lánnyal egyszeri alkalom lett masszázs extrákkal(hogy extrák meddig mentek el, fedje jótékony homály)...
3 párral és egy hölggyel pedig kialakult többször is visszatérő kapcsolatom.
Úgyhogy mindenkinek fel a fejjel, a GG-n igenis lehet SIKERESEN ismerkedni, barátkozni, szexkapcsolatokat találni és kiépíteni.
Továbbiakban is keresek még tovább, hisz egy szexkapcsolat nem házasság, nem együttélős viszony, és minél több nőt, párt kapok meg, annál tapasztaltabb és jobb kedélyű vagyok.Mondhatjátok erre, hogy Casanova vagyok, pedig NEM. Aki swingerkllubban egy éjszaka 5-6 csaj után a hetedikhez is odamegy, az kujon, én aki GG-n 3-4 állandó után ráírok az ötödik, hatodik, sokadikra is, attól még nem vagyok velejéig romlott!!
Én nőben sem tartom ku..ának azt, aki két három szeretőt tart, vagy épp klubban gangbangezik.
Egyszerűen csak szereti a szexet, mint ÉN!