Egy komoly házibarátot találni páromnak.
Ezzel nem vagy egyedül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 07. hétfő 00:10
Törölt felhasználó (4648302)

Találni a fiatal biszex párt, mindhármunk örömére.
Hosszútávra! Találni egy ffi t, nőt, illetve párt
Nő esetében nem számít a kor, ffi pár esetében csaj 60+os okat keresnénk.
Ápolt, egészséges pár vagyunk. A sex minden formája érdekel minket, nőként engem az alárendelt szerep vonz, és a sado mazo is. Akár impotens férfiak is szóba jöhetnek,, kukkolni, vagy éppen 1-2 órát kényeztetném a számmal, amíg a párom nézi.
Nő esetében nem számít a kor, ffi pár esetében csaj 60+os okat keresnénk.
Ápolt, egészséges pár vagyunk. A sex minden formája érdekel minket, nőként engem az alárendelt szerep vonz, és a sado mazo is. Akár impotens férfiak is szóba jöhetnek,, kukkolni, vagy éppen 1-2 órát kényeztetném a számmal, amíg a párom nézi.
Találni a fiatal biszex párt, mindhármunk örömére.
Egy tijom puncinyalás amire most vágyom....
Vagyam egy 60 év körüli nővel barátkozni.
Ha valaki fel tudná szedni a feleségem, és megdugná.
A részleteket pedig videón elküldené nekem.
A részleteket pedig videón elküldené nekem.
A domot keresőknek, mint tapasztalt dom: először mindenképpen magatoknak kell tudni, hogy mit kerestek, milyen vágyaitok vannak, mert lássuk be, nagyon könnyen kellemetlen élménnyé válhat valami, ha az úgymond forszírozva van. Tehát ne azt várjátok a domtól, hogy majd ő segít felfedezni, hogy mit szeretnétek, amiről talán eddig nem is tudtatok, mert lehet, hogy mondjuk az első három dolog valóban bejön majd, de a negyedik meg rossz élmény lesz és elrontja az egészet. A domot arra keressétek, hogy abban segítsen, hogy megvalósuljon az, amit már kitaláltatok, hogy szeretnétek (persze azt értem, ha kezdők vagytok és kell egy kis útmutatás, azt nyilván megkaphatjátok egy domtól). Ha saját keretek felállítása nélkül mégis "komplett bevezetést" igényelnétek a domtól, akkor legyetek valóban szubok, azaz bármi lesz, fogadjátok el azt is, ami esetleg kellemetlenebb. Ilyenkor utólagos panaszkodásnak nincs helye.
És ami nagyon fontos: ne keverjétek a domot a szadistákkal, ez nagyon fontos, mert különben rossz vége lehet a dolognak. Egy igazi dom az kicsit olyan, mint egy jó tulajdonos, hogy maximálisan kiélvezi, ami az övé, de egyben óvja is és vigyáz rá, nem teszi tönkre. Tehát egy dom sosem okoz komoly fájdalmat-kínt, hanem inkább csak dominanciajátékot játszik a szubbal, de a szub végig teljes biztonságban van.
Ha megvan, hogy mit szeretnétek, keressetek meg.
És ami nagyon fontos: ne keverjétek a domot a szadistákkal, ez nagyon fontos, mert különben rossz vége lehet a dolognak. Egy igazi dom az kicsit olyan, mint egy jó tulajdonos, hogy maximálisan kiélvezi, ami az övé, de egyben óvja is és vigyáz rá, nem teszi tönkre. Tehát egy dom sosem okoz komoly fájdalmat-kínt, hanem inkább csak dominanciajátékot játszik a szubbal, de a szub végig teljes biztonságban van.
Ha megvan, hogy mit szeretnétek, keressetek meg.
Igazából egy olyan ismeretségre vágynék ahol mint 2 régi barát lennénk egyforma érdeklődéssel. A neten történő ismerkedéstől kezdve , hogy irkálunk egymásnak és képeket cserélünk. Ez egy folyamatos dolog lenne mint tényleg 2 barát. A mi újság kérdéstől kezdve a na volt valami akció esetleg kérdésig, sexről mindenről . Ritkábban élőbe 1-1 találkozás és akkor egy lájtos bi kaland ( közös hoki vagy kölcsönös) .
Az egészben a kellemes az lenne ha páromról is lenne képcsere és az élőnél is esetleg 1-2 képet nézni átbeszélni stb… egy ilyen barátság extrákkal. Természetesen páromnak is bemutatnám , hogy na ő az akivel írogatunk .
Izgalmas lenne ha lenne olyan alkalom később ahol a párom melleire vernénk ki a fatkunkat akár. Vagy ő is megfogná egyszerre a kettőt és verné. Persze az ilyen kis kalandokat aztán megint írásban átlehetne beszélni és így tovább.
Az egészben a kellemes az lenne ha páromról is lenne képcsere és az élőnél is esetleg 1-2 képet nézni átbeszélni stb… egy ilyen barátság extrákkal. Természetesen páromnak is bemutatnám , hogy na ő az akivel írogatunk .
Izgalmas lenne ha lenne olyan alkalom később ahol a párom melleire vernénk ki a fatkunkat akár. Vagy ő is megfogná egyszerre a kettőt és verné. Persze az ilyen kis kalandokat aztán megint írásban átlehetne beszélni és így tovább.
Szívesen ismerkednék Zalai párokkal és hölgyekkel .Ha érdekel írjatok .Köszönöm .
Jo reggelt.
A vágyam őszintén!
Találni egy párt, olyas kapcsolatot amit nagyábol le irtam adatlapomon.
Igérgetők, kamusok, vannak, nem kevés.
Csak komoly jelentkezőt várnék hisz komoly vagyok én is.
Köszönöm
A vágyam őszintén!
Találni egy párt, olyas kapcsolatot amit nagyábol le irtam adatlapomon.
Igérgetők, kamusok, vannak, nem kevés.
Csak komoly jelentkezőt várnék hisz komoly vagyok én is.
Köszönöm
Ki szeretném probálni egy meleg vagy bi sráccal a szexet még nem voltam ferfival es kiváncsi vagyok milyen.párrral hármasozni ,gruppen sex,
Bi párhoz beszállni úgy, hogy mindenki mindenkivel mindent, vagy szubmisszívként akit magukévá tesznek mindketten
bi/30/f
bi/30/f
Egy szopós szexrabszolga lennék....
Ha gondolod beszélgess a párommal ezekről, hátha lenne egymásnak építő tanácsotok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 02. szerda 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 02. szerda 18:52
Törölt felhasználó (4756324)

Szívből kívánom, hogy együtt fejlődjetek egymásért
Szívből kívánom, hogy együtt fejlődjetek egymásért
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 10. 02. szerda 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 02. szerda 17:54

Nekem nem, én nem tudom megadni, mert az érzelmi kapcsolódás el lehetetleníti egyenlőre. Mi is tanuljuk, viszont már 2 dom lehetőségünk volt. Rengeteg "munka" van a kapcsolatunkban ezzel kapcsolatban, sok tapasztalás érzelmekről, vágyakról, olyan emberekről akik dominánsnak hiszik, vagy árulják magukat.
Nekem nem, én nem tudom megadni, mert az érzelmi kapcsolódás el lehetetleníti egyenlőre. Mi is tanuljuk, viszont már 2 dom lehetőségünk volt. Rengeteg "munka" van a kapcsolatunkban ezzel kapcsolatban, sok tapasztalás érzelmekről, vágyakról, olyan emberekről akik dominánsnak hiszik, vagy árulják magukat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 01. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 01. kedd 22:43
Törölt felhasználó (4756324)

És sikerült neki megadnod, amit szeretne?
Nekem is van férjem, tanuljuk ezt az életstílust, de sokszor eszembe jut, hogy vajon hány igazi dom lehet "odakint". Nem csak egy szimpla erőszakos, önző férfi, hanem valaki, aki szeretettel "fegyelmez". Nem hiszem, hogy túl sokan értenek ehhez.
Nekem is van férjem, tanuljuk ezt az életstílust, de sokszor eszembe jut, hogy vajon hány igazi dom lehet "odakint". Nem csak egy szimpla erőszakos, önző férfi, hanem valaki, aki szeretettel "fegyelmez". Nem hiszem, hogy túl sokan értenek ehhez.
Azért akad normális is ...
Csak keresni kell (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 10. 01. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 01. kedd 22:38
Csak keresni kell (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 10. 01. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)

A feleségem is pont így van, vele de ez egy nehéz pálya, sok a szexuális ragadozó, nehéz találni...
Szoktunk ilyet
(Ez egy válasz analpassionboy üzenetére (2024. 10. 01. kedd 02:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 01. kedd 02:44

Egyik vágyam alul feküdni, felettem a csaj kutya pózban, akit egy másik csávó dug hátulról. Nyalom mindkettőjüket, majd ha elélvez a csaj puncit tisztára nyalom. Közben a csaj engem kényeztet szájjal..
És sikerült neki megadnod, amit szeretne?
Nekem is van férjem, tanuljuk ezt az életstílust, de sokszor eszembe jut, hogy vajon hány igazi dom lehet "odakint". Nem csak egy szimpla erőszakos, önző férfi, hanem valaki, aki szeretettel "fegyelmez". Nem hiszem, hogy túl sokan értenek ehhez. (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 10. 01. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 01. kedd 22:38
Nekem is van férjem, tanuljuk ezt az életstílust, de sokszor eszembe jut, hogy vajon hány igazi dom lehet "odakint". Nem csak egy szimpla erőszakos, önző férfi, hanem valaki, aki szeretettel "fegyelmez". Nem hiszem, hogy túl sokan értenek ehhez. (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 10. 01. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)

A feleségem is pont így van, vele de ez egy nehéz pálya, sok a szexuális ragadozó, nehéz találni...