Puncit élvezésig nyalni.
Ahhoz, hogy egy pasival szexelj, nem kell melegnek lenni. Elég, ha nyitott vagy.
bölcsesség tőlem
(Ez egy válasz mickey56 üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 09:16

Hetero férfiként izgatna, ha egyszer egy fasz lenne a seggembe.
Nem vonzódok a férfiakhoz, nincs ilyen jellegű tapasztalatom.
A hátsóm szeretem, ha kényeztetve van, megis izgatna, ha egyszer betenné valaki
sok vágyam van...kiváncsi természet vagyok.minden érdekel,a megszokottól a különlegesig...
egyetértek veled ! Igazad van, osztom a véleményed
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 08:43

Tehát nem vagy hetero, nincs ezzel baj, tök felesleges átlátni magad. A képlet egyszerű aki bármilyen formában vágyik egy farokra az nem hetero.
Tehát nem vagy hetero, nincs ezzel baj, tök felesleges átlátni magad. A képlet egyszerű aki bármilyen formában vágyik egy farokra az nem hetero.
(Ez egy válasz mickey56 üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 09:16

a kolléganömet kinyalni,élvezésig!együtt járunk munkába,de még nem mertem célozni rá!imádnám kényeztetni!
Nyiregyházán,környékén találni egy párt,akinél szex után tisztára nyalhatnám a puncit.
Jo reggelt.
Őszi csavargás a természetbe?
Őszi csavargás a természetbe?
faszveres, pumpalas, csiklo jatek,nyalas,szopas
Egy szexorientált kedves nőt találni,akár komoly kapcsolatra!
szia,merre laktok??
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 00:37
Törölt felhasználó (4757418)
VIP

Egy átlagos párral mint milyenek mi vagyunk egy orál párcsere a hölgyek részéről úgy , hogy a végén egymás mellett vannak és úgy élvezünk rájuk a másik sráccal. Aztán köszönés és mindenki megy tovább . Kíváncsi lennék a párom így hogy szopna és hogy milyen látvány lenne összességében. Nem izgatna ha durván vagy így vagy úgy szopatják. Az izgatna ha úgy csinálja ahogy neki jól esik és kívánja. A másik hölgy engem szintén ugyan így.
Most így irogatva igazából az egymás előtti szopatás IS bejön. Mindenki a saját párját egymás mellett. Ebbe még bele is menne a párom
Most így irogatva igazából az egymás előtti szopatás IS bejön. Mindenki a saját párját egymás mellett. Ebbe még bele is menne a párom

holgyet talalni punci simire faszveresre
masik parral egymas elott....szopatni,ujjazni nyalni.....stb.....es ha ugyadodik cserelni
Biszex párral szexelni
Sok pasitól olvastam, mennyire izgatja, vagy izgatná, ha a:párja egy másik pasival elmenne szexelni és utána a hölgy csillogó szemekkel mesélné el az élményét, sőt esetleg a férj ki is szeretné nyalni szex után..
Na egy ilyen pár hölgy tagját elvinni..
Na egy ilyen pár hölgy tagját elvinni..
Segítek megtalálni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 14. szombat 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 14. szombat 05:04
Törölt felhasználó (4752207)

Szeretném kipróbálni milyen egy igényes puncit kinyalni.
Ez jól hangzik...sajnos még nem vagyok 60 éves.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 20. péntek 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 20. péntek 09:08
Törölt felhasználó (4739670)

Idős ffi t, párt
Akik használnának akár, keményebben bánnának velem, először a párom előtt, majd mennék hozzájuk, vagy jönne, jönnének hozzánk. Ápoltság, egészség fontos. Mindenre nyitottak vagyunk. 60 plussz, akár kukkolók is
XXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Akik használnának akár, keményebben bánnának velem, először a párom előtt, majd mennék hozzájuk, vagy jönne, jönnének hozzánk. Ápoltság, egészség fontos. Mindenre nyitottak vagyunk. 60 plussz, akár kukkolók is
XXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Hölgy partnert aki szereti ha nyalják a punciját,60-as Bpesti pasi vagyok.
Egy Bp-i vagy Pest környéki Párt megismerni. Akikkel enyhe bi játékokkal fűszerezhetnénk a hármas élvezeteket!