Az én vágyam már teljesült!)))multheten voltunk a dreamlandben!és befekudtunk egy szimpatikus pár melle!és a pár ffi tagja erzekien simogatta a feleségemet csokolgatta a melleit!intim területen is!és csodák csodája hagyta magát!sőt a ffi megfogta a kezét és a párja fenekehez húzta!és simogatta a másik hölgy fenekét!csak amultam és bámultam!csak azért érdekes mert soha nem engedte az ilyen dolgokat!a házasságunk alatt;sőt elzárkózott mindentől!
párral szexelni
Egy nagyseggű , nagy logó mellű nővel vagy ilyen tagú párral lenni .
Csak annyit, hogy akit megszólítok, vagy írok-nem 2 mondatot- tiszteljen meg egy válasszal. Még na nem, de az is egy válasz!!! Tisztelet a kivételnek.
A többiről ne is beszéljünk!
A többiről ne is beszéljünk!

Nekem csak annyi hogy egy olyan párt vagy független hölgyet hölgyeket találni akik szeretik az anál szexet.
Szeretném testközelből végignézni egy pár szeretkezését (akár a szabadban, autóban), közben a farkamat verni és a végén a hölgy szájába vagy arcára élvezni.
Azt én is me lesném!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 09. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 10:20

Törölt felhasználó (4011382)

Én a feleségemet küldeném be valami sportos hely férfiöltözőjébe egy szál magassarkúban Nem kéne 30, elég lenne 10-15, hogy a bokájáig csorogjon a geci, amikor kijön.
Kis cicijú, 50es hölggyel ismerkednék szivesen.
Félig meddig igen.
(Ez egy válasz oldboy45 üzenetére (2019. 02. 09. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Át élni újra hogy milyen két lánnyal szexelni egyszerre
biszex párral szeretkezni
Meg is van szervezve?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 09. szombat 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 20:11
Törölt felhasználó (1261852)

Elvileg jövőhét pénteken kiderül.
Elvileg jövőhét pénteken kiderül.
(Ez egy válasz oldboy45 üzenetére (2019. 02. 09. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
szeretném látni monit megint norbival élvezkedni
Ez jól hangzik, ha lenne folytatása.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 09. szombat 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 08:00
Törölt felhasználó (1261852)

Az egyik vágyam,hogy egy fürdőben egy srác megpróbálja a páromat elcsábítani. Látni az arcát amikor a srác kikezd vele. Kíváncsi vagyok hogy viselkedik ilyen szituban.
Egy ilyenbe benne lennék
(Ez egy válasz silverférj üzenetére (2019. 02. 07. csütörtök 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 07. csütörtök 13:11

Nem rossz az ötlet , élvezném ha egy fiu cumizna a párom elött . Majd ha nagyon tetszene neki , azt akarná , hogy franciázzunk elötte ( ő meg a méretes dildón lovagolna mellettünk .
hú, ez nagyon forró!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 12:12

Hosszabb távon (hónapokig?) együtt élni egy szeretővel és a férjemmel. Külön hálószobával, és én látogatnám meg őket, hol az egyiket, hol a másikat, akár egész éjszakára, vagy nap közben többször váltogatva. Mintha csak két férjem lenne!

Én a feleségemet küldeném be valami sportos hely férfiöltözőjébe egy szál magassarkúban Nem kéne 30, elég lenne 10-15, hogy a bokájáig csorogjon a geci, amikor kijön.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 07. csütörtök 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 07. csütörtök 21:35
Törölt felhasználó (808465)

Egy szexi kicsaj széttett lábakkal várja,hogy jól megbasszam az elötte vagy 30 pasi által rommá élvezett, fazonított kis punciját!

Az egyik vágyam,hogy egy fürdőben egy srác megpróbálja a páromat elcsábítani. Látni az arcát amikor a srác kikezd vele. Kíváncsi vagyok hogy viselkedik ilyen szituban.
Biszex párral szexelni, jövő héten remélem sikerülni fog!