Nálam ez csak vágy marad ugyan, DE egy fiatal pár mindkét tagját hosszasan kényeztetni és a csúcsra juttatni. Az nagyon csodálatos lenne.
Sziasztok!
Párommal elmenni egyszer úgy nudizni, hogy a bejáratnál különválnánk egymástól. (Pl. Dél1)
Ő leterítené a szivacsát, levetkőzne bekenné magát és napozgatna...néha megmártózna a tó vizében...
Én kellő távolságból csak nézném, figyelném és nagyon remélném, hogy lenne olyan vagány pasi(k) vagy pár aki(k) érdeklődnének egy csini, szexy bevállalós MILF-hölgy iránt. Természetesen a párom azt csinálná amihez csak kedve lenne, ismerkedhet, flörtölgethet, szimpátia esetén bármi elképzelhető lenne akár többesben is...
Szerintetek?
Szeretném ha ez egy izgalmas kánikulai hétvégén a nyáron összejönne!
Párommal elmenni egyszer úgy nudizni, hogy a bejáratnál különválnánk egymástól. (Pl. Dél1)
Ő leterítené a szivacsát, levetkőzne bekenné magát és napozgatna...néha megmártózna a tó vizében...
Én kellő távolságból csak nézném, figyelném és nagyon remélném, hogy lenne olyan vagány pasi(k) vagy pár aki(k) érdeklődnének egy csini, szexy bevállalós MILF-hölgy iránt. Természetesen a párom azt csinálná amihez csak kedve lenne, ismerkedhet, flörtölgethet, szimpátia esetén bármi elképzelhető lenne akár többesben is...
Szerintetek?
Szeretném ha ez egy izgalmas kánikulai hétvégén a nyáron összejönne!
Sziasztok! Az adatlapom képei alapján érdeklek valakit?
Töbesbe sexelni vagy eret növel vagy fiatalal privat
Egy vibrátoron lovagló férfi formás farkát verni esetleg bekapni.
Jó lenne egy olyan párral sexelni a fiu bi dugnám a csaját ő meg segbe dugna!
Elveszíteni kezem,szám, fenekem szüzességét formás farkú férfitól egy magaslesen
Szendvicsben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1623692)
2017. 06. 05. hétfő 19:14
Egy sportos nagy farkú srác a barátommal közösen jól megdugna
Az asszonyt megszoptatni,és dugatni vasárnap egy pesti fiúval.
Közben videóznám,és be-be kapcsolódnék én is....
Közben videóznám,és be-be kapcsolódnék én is....
Nagyon vágyom egy ápolt, értelmes párra, ahol mindkét felet kényeztethetem. szeretném kipróbálni, izgat a gondolat, milyen megkóstolni egy punciból frissen kihúzott farkat...
Végignézni ahogy a párom és egy másik nő oda vissza alapon megöklöznék egymást.
Végignézni egy tüzes pár szeretkezését valami eldugott helyen, a szabadban. És esetleg beszállni, a hölgy örömére.
Egy sportos nagy farkú srác a barátommal közösen jól megdugna
Közelről élőben egy jó nagy makkú farkat megnézni..
Újra találni egy kedves párt 3-ashoz...
A drágámat felizgatni,hogy újra többes szexben vegyünk részt...
A drágámat felizgatni,hogy újra többes szexben vegyünk részt...
szexpartiba részt venni
Elhanyagolt nőt kényeztetni, fontos a szimpátia és persze a diszkréció
sziasztok egy valós mindkét részről bi párt találni vendégül látni nálam napközben
Még mindíg ugyanaz. Egy valós bi párral találkozni és egy hatalmas bulit csapni!
Egy karcsú pár mindkét tagja lepisilhetne....szex előtt-közben-után....szopnánk-nyalnánk-dugnánk