Egy wellness szállóban a szobánkban fogadni egy masszőrt a feleségemnek, aki olajos masszázsban részesítené őt. A párom a hasán fekszik, a masszőr pedig egy idő után egyre inkább az intim területeket veszi kezelésbe. Ujjazza és masszírozza majd egy finom mozdulattal hátulról a feleségemre fekve, becsúsztatja a farkát a finom szűk punciba. Ekkor én is odalépek megfogom a nejem kezét és gyönyörködök benne, ahogyan egy idegen fasztól élvez.
Hát ennyi.
Hát ennyi.
Egy ideje kedvenc vágyam , hogy egy borotvált vastag farokkal játszok , és a számban érzem a végén a forro magját !
Egyszer egy olyan puncit nyalni amit dugnak éppen.
Párhoz csatlakozni 3.-nak,és a végén mindketten punciba élvezni.
a vágyak arra valók, hogy megvalósítsuk!!))
nekem is van ilyen vágyam)) már többször valóra vált, és élveztem))))
nekem is van ilyen vágyam)) már többször valóra vált, és élveztem))))
Van olyan,aki diszkréten,teljesen mehbízhatóan,elhódítaná a feleségemet? Csak is értelmes levélre válaszolok!-Köszönöm!
Egy nagy vastag farkat kényeztetni most...szegeden!
webcamszex most
Egy édes punci.
Kellemes illatok, relax zene, gyertyák és egy masszázságy...
Ajtót nyitok és belépsz. Leveted a ruhád és felfekszel a masszázságyra. Ellazulsz, amint olajos kezem siklik a testeden. Kényeztetem a nyakad, a hátad, a feneked, combodat. Kéred, hogy a belső combodhoz is nyúljak be. Izgat a helyzet. Felhúzod a térded, hogy a feneked egészét elémtárd. Megfordulsz és a melleidet, derekadat kéred, hogy simogassam.
A nadrágomba nyúlsz és ágaskodó farkamat a szádba veszed. Kéred, hogy nyaljalak közben. Megteszem. Óvatosan leszállsz az ágyról és ráhajolsz, lábadat kissé terpeszbe rakod. Kéred, hogy hatoljak beléd...
Valami ilyesmi a vágyam. A folytatást meg kell élni. Fülledt, mámoros erotika!
Ajtót nyitok és belépsz. Leveted a ruhád és felfekszel a masszázságyra. Ellazulsz, amint olajos kezem siklik a testeden. Kényeztetem a nyakad, a hátad, a feneked, combodat. Kéred, hogy a belső combodhoz is nyúljak be. Izgat a helyzet. Felhúzod a térded, hogy a feneked egészét elémtárd. Megfordulsz és a melleidet, derekadat kéred, hogy simogassam.
A nadrágomba nyúlsz és ágaskodó farkamat a szádba veszed. Kéred, hogy nyaljalak közben. Megteszem. Óvatosan leszállsz az ágyról és ráhajolsz, lábadat kissé terpeszbe rakod. Kéred, hogy hatoljak beléd...
Valami ilyesmi a vágyam. A folytatást meg kell élni. Fülledt, mámoros erotika!

Egy természetes vörös hajú nővel szexelni. Szőke, barna, fekete és festett vörös már volt, de igazi sajnos nem.
Egy törékeny érett hölgyet hátulról,kézzel,nyellvel,játékszerrel kényeztetni,miközben a párját szopja majd a párja a popsit dugja finoman én egy óvatos puncifaustal boldogítom.Ilyen ínyencségeket addíg amíg az ágyon kimerülten össze nem gömbölyödik... Szerencsére van önkritikám és nem merek jelentkezni párokhoz

Idősebb nővel leveleznek privátban aki spriccelve tud elvezni anális izgatástól.
Párkapcsolatba kerülni egy szexuálisan nyitott intellektuálisan és emocionálisan fejlett 30-as 40-es hölggyel,akivel más párokkal megismerkedve titkos szexbaráti társaságot hoznánk létre,ahol heteroszexuális alapon kondom nélkül szexelhetne mindenki akár hüvelybeélvezéssel a végén,de szájba és testre mindenképpen,amit a hölgyek módfelett kedvelnének!
hmm
nj
Biszex párral jó nagyokat szexelni.
Párommal átélni a többes adta örömöket .
haha