sok fasz egymás után a popsimba élvezne!
Feleségem látni több pasival
Feleségem unokatestvérével együtt lenni,hasonlóan jó nő mint a feleségem.
Sokszor megbeszéltük már személyesen is illetve messengeren ki mit hogyan csinálna a másikkal de meg sajnos nem jutottunk el a megvalósításig……..
Lehet nem is fogunk de kurva izgató!
Sokszor megbeszéltük már személyesen is illetve messengeren ki mit hogyan csinálna a másikkal de meg sajnos nem jutottunk el a megvalósításig……..
Lehet nem is fogunk de kurva izgató!
Zaklató!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 14:05

Az enyém perpillanat, eltölteni egy kellemes estét egy vonzó szimpatikus férfival. Kellemes beszélgetés, esetleg vacsora, pezsgő, de legfőképpen az, hogy érezzem mennyire akar engem. Hagynám, hogy meghódítson, aminek a végén alig várnám, hogy teljesen oda adhassam magam neki. Már az autóban engedném, hogy nekem esve rám másszon, amit a hálószobában folytatnánk, és egy igazán tartalmas szenvedélyes együttlétet élnénk át, amiben minden porcikámat kimerítené.

Nagymama koru nővel szex
Ápolt puncit élvezésig nyalni.
Egy biszex pàrnàk szopni, nyalni.
Egy ilyen ellen nekem sem lenne kifogásom, de egyébként egy finom, illatos popsit nyalnék (és persze dugnék) most szívesen!
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Már 3 dik hete hogy nem nyultak hozám és én se magamhoz vágyam hogy valaki kiverje.
Ápolt időseb nővel nagyot szeretkezni.
Nincs itt olyan pasi, aki ne jelentkezne örömmel :*
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Az enyém perpillanat, eltölteni egy kellemes estét egy vonzó szimpatikus férfival. Kellemes beszélgetés, esetleg vacsora, pezsgő, de legfőképpen az, hogy érezzem mennyire akar engem. Hagynám, hogy meghódítson, aminek a végén alig várnám, hogy teljesen oda adhassam magam neki. Már az autóban engedném, hogy nekem esve rám másszon, amit a hálószobában folytatnánk, és egy igazán tartalmas szenvedélyes együttlétet élnénk át, amiben minden porcikámat kimerítené.

Szivesen masziroznék hölgyet.
Szerintem lenne rá jelentkező bőven, köztük én is.

Vágyam hogy valaki bevezesen a 3 szex rejtelmeibe és betanicson.
50+ os hölgyet kényeztetni nyelvvel.
Vas Zala megye
Vas Zala megye
biszex párral szexelni.
Baranyában lányok párok intim pillanatait örökíteném meg fotón vagy videón pró minőségben.
Budapesten egy ápolt 50-60 elhanyagolt puncit élvezésig nyalni.
Ránk írhatna egy lány,nő,akinek lenne kedve csatlakozni hozzánk egy laza afteros bulihoz.. akár csak a hölgy örömére..