Csókolózni miközben szopják a farkamat.
Nyalni egy Nőt, miközben dugják.
Nyalni egy Nőt, miközben dugják.
Mintha csak én fogalmaztam volna! Pont erről ábrándozok!
(Ez egy válasz william50 üzenetére (2025. 06. 03. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 11:41

Egy igazán méretes és formás farok elé térdepelni alázatosan, majd simogatni és masszírozni a farkat, és finoman puszilgatni, és a nyelvemmel lassan körbe-körbe nyalni a makkot, nagyon lassan szívni és szopni a makkot, közben verve a farkat a számba.
Már annyira vágyom egy ilyen élményre, a mindenem a spriccelő spármát látni és éreznem
Már annyira vágyom egy ilyen élményre, a mindenem a spriccelő spármát látni és éreznem
Talàlni vègre egy baràtot vagy pàrt, mindenre.
Egy igazán méretes és formás farok elé térdepelni alázatosan, majd simogatni és masszírozni a farkat, és finoman puszilgatni, és a nyelvemmel lassan körbe-körbe nyalni a makkot, nagyon lassan szívni és szopni a makkot, közben verve a farkat a számba.
Az nekem is nas vágyam lenne.
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy pasis bulin 5-6 kan gátlástalanul használja a számat és a seggem. Számba testemen popsimban mindenütt geci...
Egy nagyon vékony, szűk nőt tövig felhúzni :p
Valakinek a nőjére egy nagyot spriccelni, ha küld képet akár arra is...
Ápolt +60 as nővel nagyot szeretkezni.
Végre magamévá tenni a csajt akivel fél éve flörtölünk, igaz pár hónapja terhes lett, viszont így még izgatóbb.
Pár pasinak lehet csalódás volt, de lehet nekem nagy élmény lenne. Esetleg ha sikerül megvalósítani akkor megírom a tapasztalatokat.
Hasonlóképp én is! :-(
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Még tavasszal egy swingerbulin egy már régóta ismetős hölgy kezdett el csábítgatni minket akivel még sosem szexeltünk. Ő egy 40 plusszos hölgy aki bizony teljesen át volt szabva, nagy szilikon cici, feltöltött száj, a hasa is plasztikázni volt, szóval minden. Mégis izgató volt milyen lehet. Feleségemnek amúgy természetes gyönyörű nagy mellei vannak de igen a kíváncsiság
szerencsére biszex volt így kezdetben hármasban játszottunk. Csalódást nem éreztem, kemény cici ami fekve is hetyén áll, nem törődtek a mű hatással, jól éreztük magunkat. Mivel bulinután ott aludtunk és egyik oldalamon ő feküdt hajnalban még játszottam vele. Jó élmény volt
(Ez egy válasz wbooy80 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 08:49

Egy szép nagy szilikon cicit megérinteni, megmarkolászni..Kíváncsi vagyok milyen érzés illetve milyen hatást vált ki. A másik pedig egy feltöltött ajkú hölgy orálja lenne..
A nagy mell okes de a szaj az semmi extra.
(Ez egy válasz wbooy80 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy szép nagy szilikon cicit megérinteni, megmarkolászni..Kíváncsi vagyok milyen érzés illetve milyen hatást vált ki. A másik pedig egy feltöltött ajkú hölgy orálja lenne..
Nekem megvolt és hatalmas csalódás volt.

Egy gyönyörű lábfejet kényeztetni, csókolni, nyaldosni.
Na most a nejemnek pont ilyen, egy ideje nem szedte és baromira élvezem. Például tegnap este is így kényeztettem szájjal
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2025. 05. 27. kedd 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Szőrös puncit kényeztetni