Egy hölgyet a párja elött, vagy vele együtt kényeztetni. Addig mig mindenki hatalmasat nem élvez!
Nézni ahogy a nejem vékony testét valaki egy méretes faszra huzza fel.Majd alaposan televeri forró spermával.
https://www.kephost.com/images/2018/02/02/IMG_20170721_062815.jpg
Igen enyémet is nézik orsi 23'éves
Őszintèn szòlva engem is izgat ha strandon, szaunában megnèzi valaki a párom akkor nem vagyok egyedül ezzel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 01. csütörtök 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 01. csütörtök 15:24

Törölt felhasználó (1121632)

Engem nagyon izgat ha pl strandon megnézik barátnőmet.
Nekem az a vágyam,hogy egy potens pasi nagyon nagyon közel verné az arcomhoz,nyelvemhez.
Szexpartiban részt venni
Engem nagyon izgat ha pl strandon megnézik barátnőmet.
Végignézni más pár akcióját élőben. Ha már több nem jut egy ideje, sors ennyivel megjutalmazhatna
Engedni a vágyaimnak és a kolléganő kezdeményezéseinek.. és az íróasztalomra kiterítve kúrni azt a csodálatosan hosszúlábú asszonyt.
Párt szexelését nézni,közben masztizni.
Egy perverz bi párt taláni.
Egy perverz bi párt találni akivel nagyokat élveznénk és perverzkednénk.

puncit nyalni
Jó lenne most egy csaj popsijában elmenni.
Egy párral lenni, ahol közösen kényeztetjük a férfit, és a végén a nő szájába élvezne, és velem csókolózva átadná a spermát... volt már ilyen és nagyon jó

Ma este? Oké, tudom felesleges de megprobalom azert ....
Egy 60-80 közötti kívánós nagyit kielégíteni.
hát tegyél fel képet!
Én is vágyom arra, hogy a csajom mutogassa magát (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 06. szombat 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 06. szombat 17:38

Én is vágyom arra, hogy a csajom mutogassa magát (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 06. szombat 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1121632)

Én imádom ha barátnőmet megnézik strandon,jólenne ha mutogatná magát
Ilyesmi nekem is jólesne!....
(Ez egy válasz Oldika üzenetére (2018. 01. 21. vasárnap 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)