Creampie játékok egy kellemes párral....
Beszélgetni ..... nőkkel.
Találni egy perverz hölgyet vagy párt akivel teljesíthetnénk perverz vágyainkat.
Adni is kapni is nagyon jó

Én is szeretem!
Popsinyalás, ill nyalatás.
Betege vagyok a nagy vastag mellbimbóknak...Sajnos ritkaság, mint a fehér 'olló.
Szeretnék már egy jót nyalni .......
jó

Szia, ismerkedni szeretnék, 39 éves vastag farkú pasi vagyok sok spermával. A férjed se gond, ha velünk van válaszolj kérlek
Erre mire számítottál?????????? Pláne a második mondatra hívnánk fel a figyelmet
Mi itt le is zártuk a vitát!!!!!!!!!! (Ez egy válasz karendi üzenetére (2018. 05. 20. vasárnap 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 20. vasárnap 06:10
Erre mire számítottál?????????? Pláne a második mondatra hívnánk fel a figyelmet

Mi itt le is zártuk a vitát!!!!!!!!!! (Ez egy válasz karendi üzenetére (2018. 05. 20. vasárnap 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem meg tőled ment el a kedvem. Srácok vigyázzatok vele, írtam neki, de olyan flegma szöveget eleresztett, hogy ha ő lenne egyedül a világon, akkor se kellene!!!
Nekem meg tőled ment el a kedvem. Srácok vigyázzatok vele, írtam neki, de olyan flegma szöveget eleresztett, hogy ha ő lenne egyedül a világon, akkor se kellene!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 19. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 19. szombat 09:41
Törölt felhasználó (915896)

Egy szép farkú pasi akinek min. 17 cm a mérete és ha oda kerül a sor TUD IS DUGNI nem csak bénázni és nem csak szájhősködik :(
Tisztára elment a pasiktól a kedvünk :(
És nem tudod a számunkat hogy meg hozd a kedvünket???

Egy szép farkú pasi akinek min. 17 cm a mérete és ha oda kerül a sor TUD IS DUGNI nem csak bénázni és nem csak szájhősködik :(
nekünk volt hasonlóba részünk
Előfordul néha hogy fiús videokat nézek és az izgat, de nemvolt még olyan megbízhato fiatal srác akivel eltudnám lazítani magam.
Hangulat, szituáció és a pasi függvénye....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 18. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 18. péntek 12:24

Törölt felhasználó (104575)

Izgalmas ? Azt elhiszem. Apának biztos izgi a látvány, ahogy anya egy idegen farkat cumizik, Neked tuti az élvezet, a kérdés az, hogy anya mennyire lenne benne ebben az izgalmas buliban.
Izgalmas ? Azt elhiszem. Apának biztos izgi a látvány, ahogy anya egy idegen farkat cumizik, Neked tuti az élvezet, a kérdés az, hogy anya mennyire lenne benne ebben az izgalmas buliban.
Telt , középkorú nagymellű hölgyel erotikus játékokat játszani , egymást maszírozni

Telt , középkorú nagymellű hölgyel erotikus játékokat játszani , egymást maszírozni

Jelenleg egy nagy orgia. Mindenki mindenkivel. En lehet csak belso megfigyelo lennek, de ki tudja?