Ja és az ajtaja csak befelé működjön. Kimenni NOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A főnököm tévedjen be a "Kék Osztriga Bárba".... és kénytelen legyen ott elidőzni!
Egyik későbbi barátunk is így hirdette magát, nézelődne, kukkolna párokat.
Elhívtuk, mert páromnak bejott, már az első "kávézásnál"
Aztán nem a srác kukkolt, nézelődött, hanem én. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 14. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 14. csütörtök 11:39
Elhívtuk, mert páromnak bejott, már az első "kávézásnál"
Aztán nem a srác kukkolt, nézelődött, hanem én. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 14. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (912190)

Pár szeretkezését végignézni miközben masztizok!
Pár szeretkezését végignézni miközben masztizok!
Ha nem túl kövér, akkor ölbe is kaphatod, és beviszed az ágyhoz majd belevágod.
De ha kreatív akarsz lenni, akkor egy 100Ft-ért megkockáztatsz egy tesco bevásárlókocsit, amibe beleülteted és azzal tolod be az ágyhoz.
Számos lehetőség áll rendelkezésre, csak kreatívnak kell lenned. (Ez egy válasz joker17 üzenetére (2017. 12. 07. csütörtök 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 07. csütörtök 16:00
De ha kreatív akarsz lenni, akkor egy 100Ft-ért megkockáztatsz egy tesco bevásárlókocsit, amibe beleülteted és azzal tolod be az ágyhoz.
Számos lehetőség áll rendelkezésre, csak kreatívnak kell lenned. (Ez egy válasz joker17 üzenetére (2017. 12. 07. csütörtök 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretném megdugni a sógornőmet! Valakinek esetleg jó tipp, hogy hogy vigyem ágyba?!?
Olyan szexhavert találni,akivel egymásnak kézimunkázhatnánk.
Szexpartiban részt venni

Törölt felhasználó (3003192)

Feleségemet orgazmusig kényeztettetni, ujjaztatni egy vadidegennel az autóm hátsó ülésén, miközben én nézem őket.
Szeretném megdugni a sógornőmet! Valakinek esetleg jó tipp, hogy hogy vigyem ágyba?!?
Nagy vágyam kipróbálni egy párral azt, hogy én vagyok az "előjáték-szolga". Mindkét tagot felizgatnám a szexre, és megnézném, ahogy szeretkeznek...
Nagy befektetés volt?Nagyon lúzer vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 20. hétfő 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 20. hétfő 13:32

Törölt felhasználó (1589382)

Vettem egy +18-as társasjátékot. A címe Hancúr párbaj... Szívesen kipróbálnám egy bevállalós hölggyel, vagy párral.

Feleségemet orgazmusig kényeztettetni, ujjaztatni egy vadidegennel az autóm hátsó ülésén, miközben én nézem őket.
Vettem egy +18-as társasjátékot. A címe Hancúr párbaj... Szívesen kipróbálnám egy bevállalós hölggyel, vagy párral.

Talalni a GG chat-en egy ertelmes lanyt, akivel erotizalni lehet.
Semmi parcsere, semmi testiseg egyszeruen csak huzni egymast a szamitogep elott.
Hat en ezt szeretnem...
Semmi parcsere, semmi testiseg egyszeruen csak huzni egymast a szamitogep elott.
Hat en ezt szeretnem...
Jojjon hozzank nalunk van+ 2 ferfi a csapatba biztos lucskosann megy haza mo is Györiek
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 01. szerda 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 01. szerda 06:13
Törölt felhasználó (343129)

Szeretném ha egy profi masszőr msszírozná a párom pl.yoni masszázs és levezetésképp jó megdugná és jó nedves puncival jönne haza.

Törölt felhasználó (3144502)

"Kíváncsi nős pasi-a valóság és a fantázia" -van egy ilyen fórum a társaslkodóban. De szerintem ez inkább illik ide-el is mondom miért mert a kíváncsi nős pasi-reálban megvalósítja a fantáziáját-és percekre órákra napokra kurvát farag a feleségéből-és nézi ahogy szinte strichel az utcán, vagy keresztbetett lábakkal felhúzott szoknyában kihívóan űl egy bárpultnál, vagy bugyi nélkül nagyon rövid szoknyában pucsítva pózolva mutogatja a seggét a mozgólépcsőn, és azután otthon megmutatja a lucskos picsáját ahogy felizgatták a mohó férfiszemek-és a kíváncsi nős pasi messziről mindent látott, vagy a büntetésből a szobába bezárva csak elképzelhetett, esetleg kapott egy telefonhívást csak annyit-hogy édes márr nagyon be vagyok gerjedve, bámulja egy fasz a bugyim percek óta-mit tegyek-és a kíváncsi nős pasi csak markolja a faszát és legyűri a fájdalmát és figyel befelé meddig lehet elmenni a kínban a szenvedésben ami a gyönyör old majd fel Hát ezt a kéjt csak egy szerelmes férj kaphatja meg egy mindenre hajlandó feleségtől. És hab a tortán , ha nyit itt egy lapot "Megőrjít, ha a feleségem ribanckondikodik " címmel és elmeséli, s és ugyanazt párhuzamosan a felesége is elmondja itt, hogy élték meg, mit éltek át. Hát erre leennék én kíváncsi, aztán majd kiderül-ez a fantáziám szülötte csak, vagy a valóságban is megtörténik .
Ezzel én is így vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 11. szombat 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 11. szombat 17:13
Törölt felhasználó (1505432)

Üdv mindenkinek!
Én a feleségemet nézném meg miközben egy vagy két nagyobb méretű férfi kényezteti. Próbálom rávenni erre a kis extrára, de nem igazán mutat hajlandóságot :(
Én a feleségemet nézném meg miközben egy vagy két nagyobb méretű férfi kényezteti. Próbálom rávenni erre a kis extrára, de nem igazán mutat hajlandóságot :(
Üdv mindenkinek!
Hát igen. jó is, mikor masszírozzák a páromat, én nézem.
A masszőr keze persze a legtöbb időt a punci masszírozásával tölti.
Aztán a végén, vagy utána, ha minden jól megy, jól ment, más is történhet. (Ez egy válasz maszorszabozoltan üzenetére (2017. 11. 08. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 08. szerda 11:34
Szia bár a párodat kellemes volna masszásban részesíteni ,de a távolság az sajnos probléma .
A masszőr keze persze a legtöbb időt a punci masszírozásával tölti.
Aztán a végén, vagy utána, ha minden jól megy, jól ment, más is történhet. (Ez egy válasz maszorszabozoltan üzenetére (2017. 11. 08. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (343129)

Szeretném ha egy profi masszőr msszírozná a párom pl.yoni masszázs és levezetésképp jó megdugná és jó nedves puncival jönne haza.