Sziasztok! Már évek óta próbálom a páromat rávezetni a többes együttlétekre, de nagyon konzervatív. Van ötletetek mivel tudnám meggyőzni?
Jól esne most egy csajt szendvicsben megdugni...
Pillanatnyilag az, hogy legalább egy órán át tartó kapcsolatot alakítsak ki egy párral.

Egy hosszan tartó kapcsolatot kialakitani egy pàral!
Igen sok-sok a kamus,de ezt nem lehetséges kivédeni és a másik véglet,hogy a pillanatnyi beteljesedés és a vágyat nem lehetséges összehozni .
Feltehetőleg bár tartalmilag nem biztos az" eredmény"

A nejem idegen fasz gecijétől tocsogó még lüktetö pináját megdugni alaposan.Na ez izgatna.
Lassan itt a jó idő, és lehet menni a természetbe ..
Nejem egyik régi vágya, h kipróbálhasson egy jól megálditt néger srácot

Inteligens párt találsz hamar, van bőven. Intelligens párt találni nehezebb, de nem lehetetlen...
(Ez egy válasz legyott üzenetére (2017. 03. 19. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 19. vasárnap 20:09

Nekunk a legfontosabb almunk hogy inteligens part talaljunk.Viszont annak az elso feltetele az ha irunk levelet arra kapjunk is valaszt.
Sajna itt csak mondjak magukrol nagyon sokan hogy inteligensek de valojaban vagy kamu keresok vagy valami baj van a felfogasukkal.
Sajna itt csak mondjak magukrol nagyon sokan hogy inteligensek de valojaban vagy kamu keresok vagy valami baj van a felfogasukkal.
A nejem idegen fasz gecijétől tocsogó még lüktetö pináját megdugni alaposan.Na ez izgatna.
Nekunk a legfontosabb almunk hogy inteligens part talaljunk.Viszont annak az elso feltetele az ha irunk levelet arra kapjunk is valaszt.
Vágyam egy jo filmnézés ....

Pazar

A szembekötősdi abszolút vállalható, és nagyon izgalmas tud lenni. Nekünk vannak ismerőseink, ahol a hölgytag mindig így játszik.

Sziasztok! Örülök, hogy tetszett nektek. No akkor még egyet, ami rajta van a bakancslistámon, és bizton tudom, hogy meg fog valósulni.
A szembekötősdi nekünk bejön, így természetesen párom szemén szemtakaró, hason fekszik... Olajos masszázs... megérkezik az, akivel megbeszéltem, hogy jön. Átveszi a kényeztetést, masszírozást, én fotózok... aztán óvszert húz és megdugja a feleségemet, aztán én is... majd levezető négykezes masszázs, és távozik. Asszonykám, bár tudja, volt ott más is, de sohasem tudja meg, ki kényeztette, ki dugta meg.
A szembekötősdi nekünk bejön, így természetesen párom szemén szemtakaró, hason fekszik... Olajos masszázs... megérkezik az, akivel megbeszéltem, hogy jön. Átveszi a kényeztetést, masszírozást, én fotózok... aztán óvszert húz és megdugja a feleségemet, aztán én is... majd levezető négykezes masszázs, és távozik. Asszonykám, bár tudja, volt ott más is, de sohasem tudja meg, ki kényeztette, ki dugta meg.

Sziasztok! Örülök, hogy tetszett nektek. No akkor még egyet, ami rajta van a bakancslistámon, és bizton tudom, hogy meg fog valósulni.

Ez milyen jó...
Mi is szeretjük, azzal a különbséggel, hogy Katja nem szereti, ha be van kötve a szeme, viszont a klubbok sötét folyosói nagyon beváltak a célra
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2017. 03. 17. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 17. péntek 11:37

Mi is szeretjük, azzal a különbséggel, hogy Katja nem szereti, ha be van kötve a szeme, viszont a klubbok sötét folyosói nagyon beváltak a célra

Bekötött szemű feleségemmel úgy csókolózni, hogy közben egy vadidegen orgazmusig ujjazza, nyalja, simogatja. Aztán az diszkréten továbbáll.
Bekötött szemű feleségemmel úgy csókolózni, hogy közben egy vadidegen orgazmusig ujjazza, nyalja, simogatja. Aztán az diszkréten továbbáll.
Szemébe nézni a nejemnek miközben hátulról dugják, markolásszák a melleit. Hallani ahogy élvezkedik, sóhajt, nyög az élvezettől.