Fosol?
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 07. 03. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Végignézni egy pár szeretkezését, és a végén ráélvezni a hölgyre
Széntabletta.

Főleg manapság, amikor divatból levágatják. :(
(Ez egy válasz labialove üzenetére (2017. 07. 03. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 03. hétfő 12:22

Nagyon szeretnék találni egy olyan lányt, akinek nagyon nagy kisajkai vannak. De ez igen nehezen jön össze, úgy érzem... :/
Hmmm ...
Az övék még illatos.
<3
Az övék még illatos.

Nagyon szeretnék találni egy olyan lányt, akinek nagyon nagy kisajkai vannak. De ez igen nehezen jön össze, úgy érzem... :/
Esetleg összevonni a két szoba tartalmát
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 07. 03. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 03. hétfő 10:36

Általában megvalósítom a vágyaimat. Talán két férfival élni úgy, hogy mindegyiknek lenne egy hálószobája a házban és hol az egyikhez, hol a másikhoz mennék be, akár azonnal egymás után is!

Általában megvalósítom a vágyaimat. Talán két férfival élni úgy, hogy mindegyiknek lenne egy hálószobája a házban és hol az egyikhez, hol a másikhoz mennék be, akár azonnal egymás után is!

Sportos bi pasival ismerkedni és még több
)

Rátalálni , egy kezdő és érdeklődő BP pasira , aki ki próbálná a közös hokit , esetleg mást is , és nem kellene Azon agyalni , hogy hol is , megoldható minden .
Keresni téged

Kár hogy messze vagy
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2017. 06. 28. szerda 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Farkat verni,cumizni
Hogy valaki leszopjon az utolsó cseppig...
Egy jó 4esre, amikor ketten szopatjuk a csajom, vagy amikor épp a két csaj szop engem

Találni egy közeli pasit akinek kölcsön adom a titkos kis kedvesem száját ))
Fotózni feleségem miközben 3-an szopatják őt...és a szájába hokiznak...
Az én vágyam h webcamon keresztül pl skypeon egy 45 éves feletti növel websexeljünk, vagy legalább h kiverhessem elötte
Legutóbb megpróbáltam.és céloztam is rá. Azt mondta ő ilyet nem csinál, aztán mikor hason fekszem és a combomat masszírozza, az ujja hegyével, rendszeresen hozzáér a farkamhoz. Lehet, hogy csak nem akar elveszteni egy kuncsaftot. ezért folyamatosan ébren tartja bennem, a vágyat? Gyönyörű szemei vannak, erős kezei és mégis lágy a simogatása. Már a gondolattól is áll a farkam, hogy egyszer talán kézbe veszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 25. vasárnap 09:38
Törölt felhasználó (104575)

Kérni, hogy hepiendes legyen a masszázs. Aztán hátha beugrik egy kis farokverés, uram bocsá kicsit több !
Nőt keresni akivel lábfétist lehetne akár anyagi támogatásért cserébe is