Nyitólap, Dóri és Alma.
Szívesen lennék most testápoló, ha lehetne.
Szívesen lennék most testápoló, ha lehetne.
Mindennél jobban vágyom egy olyan lányra, akinek hatalmas nagy kisajkai és csiklója van. Remélem, létezik ilyen lány valahol...
világos persze
rábeszélés alatt azt értem, hogy a barátnőm fantáziáját már mozgatja, csak még nem mer lépni
lépés nélkül vonzalom se kopogtat be
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 15. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 15. szombat 08:44

Törölt felhasználó (1491732)

Ahhoz a két nő között is kell vonzalomnak lennie.
Nyilván nem bújnak össze bárkivel.
Nyilván nem bújnak össze bárkivel.
Ahhoz a két nő között is kell vonzalomnak lennie.
Nyilván nem bújnak össze bárkivel. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 15. szombat 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 15. szombat 08:24
Nyilván nem bújnak össze bárkivel. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 15. szombat 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1572112)

próbálom erre rávenni a csajom, ha sikerül, kölcsönadom szivesen
mi meg élvezzük a showt

próbálom erre rávenni a csajom, ha sikerül, kölcsönadom szivesen
mi meg élvezzük a showt
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2017. 07. 15. szombat 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 15. szombat 07:01

Feleségemet kukkolni miközben egy nővel 69 - ez ik, nyalnák
falnák egymást és nyögnének, ( vagy ha egy pasi kölcsön adná neki a feleségét-barátnőjét ) .Izgalmas lenne

Ha a vágytól nedves öleddel ráülnél a hasamra, végig csusszannál az arcomhoz, s én nyalnám azt a gyönyörű puncidat. Kisajkaid mint egy-egy kakastaréj kereteznék két oldalról a számat..
Nyelvem hegyét óvatosan a csiklód alá csúsztatnám és finoman szopogatnám azt.
Nyelvem hegyét óvatosan a csiklód alá csúsztatnám és finoman szopogatnám azt.

Feleségemet kukkolni miközben egy nővel 69 - ez ik, nyalnák
falnák egymást és nyögnének, ( vagy ha egy pasi kölcsön adná neki a feleségét-barátnőjét ) .Izgalmas lenne

Vágyam cumizni.
Világos a probléma amit felvetettél a 2513-as hozzászólásodban, de ITT lenne a helye!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 07. 13. csütörtök 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 13. csütörtök 19:37

Szia!Tökéletesen összefoglaltad a gondolataid!Valóban hiányérzet miatt kezd az ember fantazmagóriákat gyártani,mert ha csak egy kicsit,de szebb lesz az élete,de azért ne más kárára tegye!Ennyi empátia igazán szorulhatna mindenkibe!Ezért is öntöttem betűsorokba én is a gondolataimat,érzelmeimet,mert hátha egy kicsit jobbá változnak az emberek,és akkor a vágyak ha lassan is,de tán fizikai valósággá változnak!
Szia!Tökéletesen összefoglaltad a gondolataid!Valóban hiányérzet miatt kezd az ember fantazmagóriákat gyártani,mert ha csak egy kicsit,de szebb lesz az élete,de azért ne más kárára tegye!Ennyi empátia igazán szorulhatna mindenkibe!Ezért is öntöttem betűsorokba én is a gondolataimat,érzelmeimet,mert hátha egy kicsit jobbá változnak az emberek,és akkor a vágyak ha lassan is,de tán fizikai valósággá változnak!
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2017. 07. 13. csütörtök 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 13. csütörtök 19:24

Vágyak??? Azt gondolom valaminek a hiányán alapul, egy megfosztottságot jelent. Valami szépre, kellemesre, izgalmasra, elérhetetlenre. A vágy tárgya nagyon sok minden és sokféle lehet. Érdekes dolgokra vagyunk képesek érte és furcsa eufóriát tud kölcsönözni az ember számára főleg, ha képzeletünket ép csigázza, nem beszélve arról, mikor közel érezzük a megvalósítás lehetőségét.
Szóval, ha valaki csak picit is hagyja szárnyalni fantáziáját, én azt hiszem ez a "Vágyak csak őszintén" téma többről is szólhatna mint a hentesbolti szokványos unott sablonos párbeszéde: "Szeretnék egy friss 2 kilós formás csülköt, persze ne a gyors pácoltból!... Tudja abból az igazi pácolt-füstöltből, ami után a bab is elélvez főzés közbe...jajjj nee minek néz engem ennyibe azért ne kerüljön....okéé jó lesz az olcsóbb is csak siessen mert éhen döglök....
Lehet rosszul értelmezem, de mintha a vágyak valami közeli távoli álmodozásról szólna nem bevásárló listáról.
Szóval, ha valaki csak picit is hagyja szárnyalni fantáziáját, én azt hiszem ez a "Vágyak csak őszintén" téma többről is szólhatna mint a hentesbolti szokványos unott sablonos párbeszéde: "Szeretnék egy friss 2 kilós formás csülköt, persze ne a gyors pácoltból!... Tudja abból az igazi pácolt-füstöltből, ami után a bab is elélvez főzés közbe...jajjj nee minek néz engem ennyibe azért ne kerüljön....okéé jó lesz az olcsóbb is csak siessen mert éhen döglök....
Lehet rosszul értelmezem, de mintha a vágyak valami közeli távoli álmodozásról szólna nem bevásárló listáról.
Vágyak??? Azt gondolom valaminek a hiányán alapul, egy megfosztottságot jelent. Valami szépre, kellemesre, izgalmasra, elérhetetlenre. A vágy tárgya nagyon sok minden és sokféle lehet. Érdekes dolgokra vagyunk képesek érte és furcsa eufóriát tud kölcsönözni az ember számára főleg, ha képzeletünket ép csigázza, nem beszélve arról, mikor közel érezzük a megvalósítás lehetőségét.
Találni egy biszex párt,nagycsiklóju hőlgy taggal aki imádja ha nyilásait nyalják,szereti a szendvics felállást,plusz részt vesz mindenféle finom bi dologban hármasban..
Nem nagy dolog igaz?
(szinte lehetetlen)
Nem nagy dolog igaz?

Úgy hiányzik már, hogy egy puha faszt a kezeim közé fogjak, érezzem az illatát, ahogy a kezemben elkezd megkeményedni, majd a számba vegyem, és minél mélyebbre engedjem. Majd egy puha női szájjal együtt kényeztessük. Hiányzik leszopogatni egy punci ízét egy szép feszes makkról, és figyelni, ahogy az orgazmus elött picit meg meg rázkódik.
Nem túl gyakori dolgok, és nem én vagyok az egyetlen akinek ilyen vágyai vannak, imádom a párom, kielégítő a szex, de több év után sem tudok erről a párommal beszélni, holott vannak amik egy idő után már hiányoznak.
Nem túl gyakori dolgok, és nem én vagyok az egyetlen akinek ilyen vágyai vannak, imádom a párom, kielégítő a szex, de több év után sem tudok erről a párommal beszélni, holott vannak amik egy idő után már hiányoznak.
Aki keres, az talál!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 02. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 02. vasárnap 14:16

Törölt felhasználó (202159)

Keresni téged

Civilizációs minimumként annyit,hogy aki partnert keres,az tegye tisztelettudóan,jó alaposan áttanulmányozva a partnerkeresési fizikai és szellemi paramétereket,valamint kulturáltan tegye!Némi humor megengedett!
Akit felkeresnek,az tisztelje meg a másikat azzal,hogy ha nemleges a válasz,de azt írásban közölje!Akit visszautasítottak,az fogadja el,hogy nem ő az ideális,és ne akarja magát másokra ráerőltetni!Aki másnak adja ki magát,mint aki valójában mert fél valamitől és/vagy csupán kellemes időtöltés mindez számára,az az ember fejlődjön lelkileg,csiszolja magát tökéletes gyémánttá,és merje felvállalnia magát,így válva valós személlyé!Nem bánja meg!Végül de nem utolsó sorban mindenki leljen rá a partnerére,partnereire és okozzanak egymásnak sok-sok szexuális együttlét alatt izgalmat,kéjt,örömet,fergeteges orgazmushegyeket!!

Párra lelni egy,a szexbaráti társaság szellemiséget nem idegennek tekintő hölgy személyében,akinél nem hátrány a telt alkat.

Olyan nőt találni aki szereti és élvezi is a szopást,és nincs gondja a spermával, természtesen én imádok nyalni is.
Vagy egyszerűen találni egy itt egy,normális szexet kedvelő csajszit...
Vagy egyszerűen találni egy itt egy,normális szexet kedvelő csajszit...
Már, ha van neki biszex hajlama.
De vannak ezek a hivatásos csábítók. (PUA)
Van köztük nő is. Ha ráuszítasz egyet, ha hamarabb mész haza,, ha nem dübörögsz és ordítasz:
"Honey, I'm home!" mint az amerikai filmekben, akár még össze is jöhet. (Ez egy válasz Aragon üzenetére (2017. 07. 06. csütörtök 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 06. csütörtök 10:09
De vannak ezek a hivatásos csábítók. (PUA)
Van köztük nő is. Ha ráuszítasz egyet, ha hamarabb mész haza,, ha nem dübörögsz és ordítasz:
"Honey, I'm home!" mint az amerikai filmekben, akár még össze is jöhet. (Ez egy válasz Aragon üzenetére (2017. 07. 06. csütörtök 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt nagyon szeretném, hogy a feleségemet egy hölgy elcsábítsa és titokban végig nézhessem.
Azt nagyon szeretném, hogy a feleségemet egy hölgy elcsábítsa és titokban végig nézhessem.