Már itt is istt vagy
menj inkább hokizni....
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 04. 21. péntek 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 21. péntek 15:15

Koviboy életében először fogjon is már meg egy igazi élő pinát és ne csak a farkát verje, miközben szerencsétlen testvéreit kukkolja! Nem vagyok benne biztos, hogy csak a lánytestvéreit nézegeti.
Koviboy életében először fogjon is már meg egy igazi élő pinát és ne csak a farkát verje, miközben szerencsétlen testvéreit kukkolja! Nem vagyok benne biztos, hogy csak a lánytestvéreit nézegeti.
(Ez egy válasz koviboy üzenetére (2017. 04. 21. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 21. péntek 14:41

Kisjanko felhasználó tűnjön el végre a "kukkolom a húgom, nővérem" topicból
!

Kisjanko felhasználó tűnjön el végre a "kukkolom a húgom, nővérem" topicból
!

Egy igazi biszex párral tölteni a hétvégét, tabumentes szexxel! Pár a párral!
Részt venni egy nagy éjszakai házi szexorgián,mikor mindenki mindenkivel kifulladásig
szedvics dugás stb..

Huuu ez nagyon jó kivánság ezt én is kérném
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 04. 17. hétfő 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 17. hétfő 20:06

Hogy kizárólag valós szándékú személyek legyenek minden erotikus társkeresőn,hogy kulturáltan fogalmazzanak,és a levéllel megkeresettek ha csupán nemlegesen is,de válaszoljanak!Álmodozni jó!

Három négy pasi aki használ és belém élvez majd ismét durván meg basznak.
Persze a szimpátia nagyon fontos.
Hogy kizárólag valós szándékú személyek legyenek minden erotikus társkeresőn,hogy kulturáltan fogalmazzanak,és a levéllel megkeresettek ha csupán nemlegesen is,de válaszoljanak!Álmodozni jó!

A feleségemmel nudizunk a Balatonban, természetesen szokás szerint szeretkezünk is. Két 25 év körüli srác ezt kiszúrja, s egyre inkább közelebb jönnek, közelebb kíváncsiskodnak. Kezük mozgásából sejthető, hogy a víz alatt verik a farkukat. Mivel izgatja a feleségemet a helyzet, és régóta vágyik fiatalabb srácra, ezért közelebb invitálom mindkettőt. Ők közelebb is jönnek. két oldalról megtartják, simogatják, csókolgatják a feleségemet, s miután teleélveztem a punciját, cserélünk. Fantasztikusan izgató érzés hallani a párom élvezetének és orgazmusainak hangjait, látni, ahogyan élvezi a két srác a náluk tizenpárévvel idősebb NŐ kényeztetését. Olyannyira, hogy újra feláll a farkam, és újfent megszeretgetem, miközben a srácok kényeztetik őt. Aztán a négyes buli éjjel a mi hálószobánkban folytatódik...

A feleségemmel nudizunk a Balatonban, természetesen szokás szerint szeretkezünk is. Két 25 év körüli srác ezt kiszúrja, s egyre inkább közelebb jönnek, közelebb kíváncsiskodnak. Kezük mozgásából sejthető, hogy a víz alatt verik a farkukat. Mivel izgatja a feleségemet a helyzet, és régóta vágyik fiatalabb srácra, ezért közelebb invitálom mindkettőt. Ők közelebb is jönnek. két oldalról megtartják, simogatják, csókolgatják a feleségemet, s miután teleélveztem a punciját, cserélünk. Fantasztikusan izgató érzés hallani a párom élvezetének és orgazmusainak hangjait, látni, ahogyan élvezi a két srác a náluk tizenpárévvel idősebb NŐ kényeztetését. Olyannyira, hogy újra feláll a farkam, és újfent megszeretgetem, miközben a srácok kényeztetik őt. Aztán a négyes buli éjjel a mi hálószobánkban folytatódik...

Nem vagyok tul magas, de..
(Ez egy válasz Trió üzenetére (2017. 04. 16. vasárnap 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 16. vasárnap 20:08

Találni egy olyan 30-45 év közti magas , sportos pasit aki a páromat is meg dugja és ezt nem kell kérni hanem Ő akarja.

benne vagyok
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2017. 04. 10. hétfő 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 10. hétfő 16:38

A vágyam egy vastagfaszu váltótárssal felváltva kefélni a nejemet és jól teleélvezni a pináját.
nem rossz
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 14. péntek 04:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 14. péntek 04:13

Törölt felhasználó (914074)

Egy párt élőben vendégségül látnék, és nézném ahogy dugnak az ágyamon. Én pedig húzogatnám a bőrt a farkamon, szorosan fogva, lassan a makkomtól a tövéig. E-közben a pár engem nézne, és izgatná őket a látványom, és az erős vágyakozás az eres kemény farkam után. Titokban a férj is keményebb már a látványomtól. Majd mikor négykézláb kezdené dugni a ffi a nőt, lefeküdnék alá 69-es pózban. Nyalni kezdeném mindenki örömére a finom, forró és nedves puncit, amiben ki be jár a pasi farka. A nő nagy örömére végre hosszú évek után, más faszt is a szájába vehet. Én pedig nyalva várnám ahogy a pasi utolsó cseppig is kiürüljön a punciba. Titokban remélném, hogy a számhoz is érne a spermás, nedves farka, és ez őt arra késztetné, hogy 10-20masodpercig a számba is tartsa titokban, a nő észre vétele nélkül. Majd mikor előre menne hogy a nő két faszt is szophasson végre, én neki állnék a forró spermától csorgadozó puncija kendeztetésének, majd dugásának élvezésig.
röviden tömören most erre vágynék.

benne volnék
(Ez egy válasz Su bi... üzenetére (2017. 04. 16. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 16. vasárnap 20:33

Ezt nem lehet kihagyni
))
Szeretnéd, ha szex közben a nőnek eszébejutna és közölné is, hogy a kutyának elfogyott a kajája ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 15. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 15. szombat 14:57

Szeretnéd, ha szex közben a nőnek eszébejutna és közölné is, hogy a kutyának elfogyott a kajája ?

Törölt felhasználó (1765502)

Egy olyan nővel szeretkezni, aki szeret beszélni közben és ki is mond mindent, amit gondol!
Találni egy olyan 30-45 év közti magas , sportos pasit aki a páromat is meg dugja és ezt nem kell kérni hanem Ő akarja.

Egy olyan nővel szeretkezni, aki szeret beszélni közben és ki is mond mindent, amit gondol!
Perverz nővel, párral megismerkedni és egymás örömére lenni.pisiszexben résztvenni.
A felesègemet làtni ahogy egy masik pasi kurja...