Egy egészséges átlagnál nagyobbat spriccelő férfi hokizna a fenekemre és az arcomra.
kézimunkáznék,cumiznék hát ez a vágyam.
én egy nőre vágyom akivel el mehetnék nudizni
Sziasztok! Én most egy tüzes 50-es hölgyre vágyom.
Egy lány, akivel kizárólag kölcsönös orál miatt járnánk össze, akár elég rendszeresen. Nem csak az ilyen szintű testiség miatt akár, beleférhet mozi, bármi. De testiségben csak ennyi lenne a határ közöttünk. Nekem ez most a nagy vágyam.
Hívd fel az rtl klubot hátha tudnak segíteni...

Sziasztok! Hölgyekkel párokkal ismerkednék
Egy szókimondó beszélgetés élményekről, vágyakról egy nyitott hölggyel, és ha úgy adódik, meg is valósítani ezeket a fantáziákat.
Én is szoktam öklözni... Sőtt a csajom csak ugy megy el.. szivesen segitek ha kell... tanácsban tettben egyaránt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 07. vasárnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 07. vasárnap 15:49

Törölt felhasználó (1135002)

A barátnőm 164cm magas 52kg, elég vékony lány...
Hihetetlen mekkorára ki tud tágulni a puncija. A vágyam hogy egy másik vastagfaszú sráccal egyszerre basszuk a pináját...szerintem gond nélkül menne, mert műfasszal és az enyémmel nagyon könnyen baszható.
Nagy farkam van (20/5,5), de nem tudom annyira keményen és mélyen baszni, hogy sok legyen neki
Hihetetlen mekkorára ki tud tágulni a puncija. A vágyam hogy egy másik vastagfaszú sráccal egyszerre basszuk a pináját...szerintem gond nélkül menne, mert műfasszal és az enyémmel nagyon könnyen baszható.
Nagy farkam van (20/5,5), de nem tudom annyira keményen és mélyen baszni, hogy sok legyen neki
Ez simán kivitelezhetö, csak egy szavatokba kerül..
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 03. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 03. szerda 20:15

Törölt felhasználó (1603342)

Egy pasi a haverjaval, vagy 2 haverjaval meglatogatna minket....
A barátnőm 164cm magas 52kg, elég vékony lány...
na ebben benne volnék énis
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 03. szerda 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 03. szerda 22:38
Törölt felhasználó (1538902)

A lány segitségével franciázni a fiúnak, a szánkba élvezne és csókoloznánk......
Teljesen heteroként ( ugyan sokan ezzel kezdik ... aztán a fene tudja .), persze titokban , mert a feleségem a gondolatért is megölne - egy másik ( kizárólag nős férfinak ) cumiznám a farkát . Lehetőleg kölcsönösen (69) , de a szóló játék is tetszene .

Törölt felhasználó (1603342)

Kikötözve lenni egy szobàban....A szemem is bekötve...Majd ki nyitnà a fèrj az ajtót ès mondana a pàrjànak:tessèk a tiéd jàtsz vele,hasznàld!
Erre is
Nagyon izgató lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 03. szerda 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 03. szerda 22:38

Törölt felhasználó (1538902)

A lány segitségével franciázni a fiúnak, a szánkba élvezne és csókoloznánk......
Esetleg egy leszbi párnál lehetne mondjuk, talán... Én is szeretnék egy ilyet megcsinálni
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 03. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 03. szerda 15:24
Törölt felhasználó (1860232)

Egyetlen nagy piszkos vágyam van, de ezt nem tudom senkivel se megtenni, mert nem vállalják be:
Védekezés nélkül, kalandból teherbe ejteni valakit. Van valakinek hasonló vágya?
Védekezés nélkül, kalandból teherbe ejteni valakit. Van valakinek hasonló vágya?
Egyetlen nagy piszkos vágyam van, de ezt nem tudom senkivel se megtenni, mert nem vállalják be: