Ha létezne igényes hetero glory hole klubb, vagy akár swinger klubb, ahol van ilyen részleg. És jó pár igényes, szép farok várna a lyuk másik oldalán egy...!Oda szívesen elmennénk. : ) Álom-álom.
Ugye hogy a nöi test alkalmanként sokkal izgatobb ruhában, ill. kabátban, mint meztelenül? Hozzájön ehhez még a bör illata, meg a ki-begombolgatás élvezete...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 23. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 23. szombat 12:33
Törölt felhasználó (901479)

Ezt megértem. Engem még télen a szövetkabát ok orjitenek meg. Fehér vagy piros leginkább. De egyébként meg imádok szinte mindent ami kötött. Pl. tunikak, garbok, vagy nagy csonaknyaku kötött pulcsik. Én is így vagyok vele,hogy azonnal felizgat, ha ilyen ruciban látok egy nőt. Nagyon szeretnék úgy szeretkezni egy nővel, hogy közben ilyen ruci van rajta.
Találni egy megfelelő párt .
Jo lenne 1 f+l pár, ahol a ffi bi. Közös oral, majd jo kinyalnam a hölgyet.
Vagy akkor már testharisnya :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 23. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 23. szombat 16:57
Törölt felhasználó (69371)

A szövetkabát úgy az igazi, ha alatta csak egy combharisnya van a leányzón.

Az egyik barátommal már régóta az a vágyunk, hogy találjuk egy hölgyet aki szereti a dupla popsit és puncit. A többit el lehet képzelni.

Törölt felhasználó (69371)

(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 23. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 23. szombat 12:33

Törölt felhasználó (901479)

Ezt megértem. Engem még télen a szövetkabát ok orjitenek meg. Fehér vagy piros leginkább. De egyébként meg imádok szinte mindent ami kötött. Pl. tunikak, garbok, vagy nagy csonaknyaku kötött pulcsik. Én is így vagyok vele,hogy azonnal felizgat, ha ilyen ruciban látok egy nőt. Nagyon szeretnék úgy szeretkezni egy nővel, hogy közben ilyen ruci van rajta.
Szerintem ez azért nem elérhetetlen
bár mikor ha szabad vagyok segithetek benne (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 06. vasárnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 06. vasárnap 12:20
bár mikor ha szabad vagyok segithetek benne (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 06. vasárnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1634062)

Ha két férfi baszna most!
Megörjitenek a hosszu 2 soros gombolásu nöi börkabátok. Valahányszor ilyet látok, szinte mindegy, ki van benne, rögtön begerjedek rá. Ha meg 50en felüli, telt, nagymellü hölgy az illetö, aki ráadásul csizmát is visel, esetleg idegen nyelven beszél, ez már orgazmust idéz elö nálam. Valamikor ez a ruhadarab nagyon gyakori volt, de mára már kiment a divatbol. Van olyan hölgy, akinek a ruhatárában még megtalálhato?
Szia,én szívesen kipróbálnám,amit írtál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 27. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 27. kedd 21:24
Törölt felhasználó (1292882)

Találni egy közeli pasit akinek kölcsön adom a titkos kis kedvesem száját ))
Egyszer egy transzi v shemale èlőben.
Ok.Akkor hamar nősülök!!!
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2017. 09. 16. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 16. szombat 22:17

Miért? Nem találsz? Estleg próbáld meg a feleségeddel együtt keresni.
Miért? Nem találsz? Estleg próbáld meg a feleségeddel együtt keresni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 11. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 11. hétfő 18:20
Törölt felhasználó (873529)

Találni,egy normális,tiszta bi párt!!!!

A feleségemmel csókolózni, illetve szemkontaktust tartani, miközben valaki ujjazza, vetkőzteti, nyalja, dugja.
Nagyon nagy vágyam hogy kipróbáljam már milyen lenne egy párt vagy 2 pasit szolgálni (szex cselédnek lenni) !
lenne pár..

Ha nem gond: csatlakozok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 15. péntek 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 15. péntek 11:05
Törölt felhasználó (1574052)

A vágyam az lenne, ha a chaten betiltanák a hirdetéseket, mert már a szuperinfó elbújhatna mellette

Miközben én szopatom a nejemet egy nagyfarku bika hátulról keményen bassza a pináját majd teletölti, és csere.