Nagyon vágyom egy ápolt, értelmes párra, ahol mindkét felet kényeztethetem. szeretném kipróbálni, izgat a gondolat, milyen megkóstolni egy punciból frissen kihúzott farkat...
Végignézni ahogy a párom és egy másik nő oda vissza alapon megöklöznék egymást.
Végignézni egy tüzes pár szeretkezését valami eldugott helyen, a szabadban. És esetleg beszállni, a hölgy örömére.

Egy sportos nagy farkú srác a barátommal közösen jól megdugna

Közelről élőben egy jó nagy makkú farkat megnézni..
Újra találni egy kedves párt 3-ashoz...
A drágámat felizgatni,hogy újra többes szexben vegyünk részt...
A drágámat felizgatni,hogy újra többes szexben vegyünk részt...
szexpartiba részt venni
Elhanyagolt nőt kényeztetni, fontos a szimpátia és persze a diszkréció

sziasztok egy valós mindkét részről bi párt találni vendégül látni nálam napközben
Még mindíg ugyanaz. Egy valós bi párral találkozni és egy hatalmas bulit csapni!
Egy karcsú pár mindkét tagja lepisilhetne....szex előtt-közben-után....szopnánk-nyalnánk-dugnánk
Van egy csaj, aki már szült mástól egy gyereket és ez a fétise, hogy felcsináltatja magát. Nyugodtan menjek bele ebbe a buliba és csináljam fel őt kalandból?
Épp az előbb ült párom huga velem szemben. Rövid naci, lábak a karfán. Nem kell mondanom, preimier plánban láttam a 20 éves hamvas kis punciját. Úgy ki nyalnám most, mielőtt jól megdugnám. Fel is állt a farkam. Biztos kiszúrta, mert feszeleg.

Szia!Ehhez előbb az kell,hogy beleszuggeráld a megfelelő lélektani eszközökkel azt,hogy a te aktív vagy passzív jelenlétedben teljesen normális dolog,ha egy számára rokonszenves pasival éli meg felszabadultan,hatalmasakat élvezve a szexualitás örömeit,mert azt te nem tartod megcsalásnak,nem tartod bűnnek veled szemben.Remélem,hogy sikerül megélnek a vágyad,és nem megy a kapcsolatotok rovására!!
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2017. 05. 18. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 18. csütörtök 11:55

Az egyik vágyam hogy valaki kiverje a nejem hátára seggére a farkát miután jól megdolgozta előtte.De legalább a fotójára.
Az egyik vágyam hogy valaki kiverje a nejem hátára seggére a farkát miután jól megdolgozta előtte.De legalább a fotójára.
Sziasztok, jokepu huszoneves sportos pasi vagyok, maszturbalni keszulok es szeretnem ha egy Holgy vagy egy par "segitene" kolcsonosen oromet szerezni egymasnak
Nekem ez a regi titkos vagyam

Minden vágyam hogy sógornőmet ágyba vigyem.
Én is beszállnék szivesen, de remélem egy szendvics is lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 17. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 17. szerda 09:35
Törölt felhasználó (1902352)

évezném ha látnam a feleségem ahogy dugja egy pasi ,,,én pedig szopatnám közbe
Ha van feleséged akkor én benne vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 17. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 17. szerda 09:35

Törölt felhasználó (1902352)

évezném ha látnam a feleségem ahogy dugja egy pasi ,,,én pedig szopatnám közbe
Egy szexpartner kereső oldalon találtam egy nagyon csinos csajt, annyi a különbség, hogy nem puncija van...... .Szívesen kipróbálnám egyszer adok-kapok felállásban.