"Kíváncsi nős pasi-a valóság és a fantázia" -van egy ilyen fóruma társaslkodóban. De szerintem ez inkább illik ide-el is mondom miért Mert, ha a k]íváncsi nős pasi-reálban megvalósítja a fantáziáját-és percekre órákra napokra kurvát farag a feleségéből-és nézi ahogy szinte strichel az utcán, vagy keresztbetett lábakkal felhúzott szoknyában kihívóan űl egy bárpultnál, vagy bugyi nélkül nagyon rövid szoknyában pucsítva pózolva mutogatja a seggét a mozgólépcsőn, és azután otthon megmutatja a lucskos picsáját ahogy felizgatták a mohó férfiszemek-és a kíváncsi nős pasi messziről mindent látott, vagy a büntetésből a szobába bezárva csak elképzelhetett, esetleg kapott egy telefonhívást csak annyit-hogy édes márr nagyon be vagyok gerjedve, bámulja egy fasz a bugyim percek óta-mit tegyek-és a kíváncsi nős pasi csak markolja a faszát és legyűri a fájdalmát és figyel befelé meddig lehet elmenni a kínban a szenvedésben ami a gyönyör old majd fel Hát ezt a kéjt csak egy szerelmes férj kaphatja meg egy mindenre hajlandó feleségtől. És hab a tortán , ha nyit itt egy lapot "Megőrjít, ha a feleségem ribanckondikodik " címmel és elmeséli, s és ugyanazt párhuzamosan a felesége is elmondja itt, hogy élték meg, mit éltek át. Hát erre leennék én kíváncsi, aztán majd kiderül-ez a fantáziám szülötte csak, vagy a valóságban is megtörténik .ez szerintem lehet vágy és szex és perverzió-sőt közösségi élmény. Minden tekintetben

"Kíváncsi nős pasi-a valóság és a fantázia" -van egy ilyen fórum a társaslkodóban. De szerintem ez inkább illik ide-el is mondom miért mert a kíváncsi nős pasi-reálban megvalósítja a fantáziáját-és percekre órákra napokra kurvát farag a feleségéből-és nézi ahogy szinte strichel az utcán, vagy keresztbetett lábakkal felhúzott szoknyában kihívóan űl egy bárpultnál, vagy bugyi nélkül nagyon rövid szoknyában pucsítva pózolva mutogatja a seggét a mozgólépcsőn, és azután otthon megmutatja a lucskos picsáját ahogy felizgatták a mohó férfiszemek-és a kíváncsi nős pasi messziről mindent látott, vagy a büntetésből a szobába bezárva csak elképzelhetett, esetleg kapott egy telefonhívást csak annyit-hogy édes márr nagyon be vagyok gerjedve, bámulja egy fasz a bugyim percek óta-mit tegyek-és a kíváncsi nős pasi csak markolja a faszát és legyűri a fájdalmát és figyel befelé meddig lehet elmenni a kínban a szenvedésben ami a gyönyör old majd fel Hát ezt a kéjt csak egy szerelmes férj kaphatja meg egy mindenre hajlandó feleségtől. És hab a tortán , ha nyit itt egy lapot "Megőrjít, ha a feleségem ribanckondikodik " címmel és elmeséli, s és ugyanazt párhuzamosan a felesége is elmondja itt, hogy élték meg, mit éltek át. Hát erre leennék én kíváncsi, aztán majd kiderül-ez a fantáziám szülötte csak, vagy a valóságban is megtörténik .
Szeretném ha egy profi masszőr msszírozná a párom pl.yoni masszázs és levezetésképp jó megdugná és jó nedves puncival jönne haza.
Idősebb hölggyel, érettebb korosztály, sokat nyalni spermás puncit, segget nyalatni és sok más....
Nagyon szeretnék egy 40,50+ éves hölgyet hosszútávra szeretőnek!
Imádom azt a korosztályt,alkattól függetlenűl!
Imádom azt a korosztályt,alkattól függetlenűl!
Igen....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 26. csütörtök 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 26. csütörtök 23:38
Törölt felhasználó (3135812)

végre egy lány nyelvét érezni a puncimban
Nekem az egyik almom hogy ketlanyt. vagy tobbet fotozzak leszbizes kozben .
Az elsopillanat tol a. gyonyorokvegeig.
Az elsopillanat tol a. gyonyorokvegeig.
Valkait aki előttem jól szétkefélné a párom és tele élvezné a száját.
Nagyon nagy vágyam hogy kipróbáljam már milyen lenne egy párt vagy 2 pasit szolgálni (szex cselédnek lenni) !
jó lenne ha ma jönne barátunk
mi az akadálya?
erzeki,vad stb szex es erotika,, es megegy valami....multamban sokat harmasoztam exeimmel, de mind csajos harmasok voltak, egyszer volt ket pasis egy csaj harmasom, most nagyon izgat a ket pasi egy no felallas, de sajnos nincs ra valallkozo, ha van is nem aktualis ,mert nem vagyok fuggetlen.

Törölt felhasználó (3135812)

Jó lenne tudni, hogy ezt kitől kérdezed.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 24. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 24. kedd 20:41
Törölt felhasználó (1306432)

Erről meslnél hogy zajlik? Nekunk is vannak ilyen terveink!
Sziasztok az èn vágyam találni eg hölgyet vagy párt aki(vel) olyan dolgokat át lehet èlni ami eddig kimaradt az èletünkből.
Erről meslnél hogy zajlik? Nekunk is vannak ilyen terveink!
Nálunk meg még nem volt olyan, amilyet Te játszol a pároddal, ám az is rajta van a bakancslistánkon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 24. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 24. kedd 09:04

Törölt felhasználó (104575)

Ezt nem vitatom. Nálunk még nem volt ilyen, ezért nem tudok véleményt mondani.
Nálunk meg olyan nem volt, amit ne valósítottunk volna meg!
Ezt nem vitatom. Nálunk még nem volt ilyen, ezért nem tudok véleményt mondani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 23. hétfő 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 23. hétfő 18:14
Törölt felhasználó (3003192)

A szembekötősdi nagyon régi játék, nálunk. Ennek ugyanúgy megvan a maga varázsa, mint amikor mindent lát.