Valakinek most teletölteni a forró száját.. Itt pesten..
Egy no zuhanyzasat vegig nezni anelkul hogy megkerdezne, hogy a faszba kerultel ide? Hogy jottel be a lakasomba?

webcameras masszti
én szeretné kiprobálni a biszexet, párral.... a nővel közösen kényeztetni a férfit... és amikor én a nőben lennék a férfi én bennem lenne hátúlról..... miközben adok, közben kapok is...)))
Mostanában nagyon benne lennék egy olyan felállásban, ahol egy páros hölgy tagját a férjjel közösen órákon keresztül kényeztetnénk.
Kipróbáltam a biszexet vagy két éve.
Örömmel átélném ismételten egy húsos nagy mellű hölgy és két pasi társaságában.
Örömmel átélném ismételten egy húsos nagy mellű hölgy és két pasi társaságában.
Egy párral együtt lenni a párommal.
szexpartiban részt venni
Néha annyit szóltam bele a dolgokba, hogy jó pár beállítást a képekhez videókhoz én "csináltattam" velük.
(Ez egy válasz jatagán üzenetére (2017. 12. 24. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 24. vasárnap 19:09

Sziasztok.egy olyan párt találni ahol a férj nem szól bele semmibe miközben én a nejét használom,nem csak sima sexre pervi dolgokra is
Sziasztok.Egy kedves,csinos párt találni Nyíregyházán...
Helló mindenkinek! Találni egy párt ahol a férfi full aktív és mindkettőjük örömére tenni!
Hello
Én szívesen tennék eleget a vágyadnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 24. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 24. péntek 12:48

Én szívesen tennék eleget a vágyadnak

Törölt felhasználó (3003192)

Feleségemet orgazmusig kényeztettetni, ujjaztatni egy vadidegennel az autóm hátsó ülésén, miközben én nézem őket.
Sziasztok.egy olyan párt találni ahol a férj nem szól bele semmibe miközben én a nejét használom,nem csak sima sexre pervi dolgokra is
Ha a párodnak ez a vágya, mi az, ami ettől a kívánságától Téged visszatart ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 24. vasárnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 24. vasárnap 15:49
Törölt felhasználó (3054302)

ha paromat vagyai szerint kikitozhetnem es az erzeki szajat alaposan kihasznalnam a farkammal...kozben ujjaimmal kenyeztetnem
Párral párokkal szexelni
A holnapi rock karácsonyon mindszenten látni hogy a páromat idegenek is simogatják
ha paromat vagyai szerint kikitozhetnem es az erzeki szajat alaposan kihasznalnam a farkammal...kozben ujjaimmal kenyeztetnem
Néhány aranyos csajszi, aki egy húron pendül velünk az izgalmas játékainkban.
Szexpartiban részt venni.
Felvaltva is izgalmas hol en leskelödnek hol a férj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 14. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 14. csütörtök 12:37
Törölt felhasználó (104575)

Egyik későbbi barátunk is így hirdette magát, nézelődne, kukkolna párokat.
Elhívtuk, mert páromnak bejott, már az első "kávézásnál"
Aztán nem a srác kukkolt, nézelődött, hanem én.
Elhívtuk, mert páromnak bejott, már az első "kávézásnál"
Aztán nem a srác kukkolt, nézelődött, hanem én.