hát tegyél fel képet!
Én is vágyom arra, hogy a csajom mutogassa magát (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 06. szombat 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 06. szombat 17:38

Én is vágyom arra, hogy a csajom mutogassa magát (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 06. szombat 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1121632)

Én imádom ha barátnőmet megnézik strandon,jólenne ha mutogatná magát
Ilyesmi nekem is jólesne!....
(Ez egy válasz Oldika üzenetére (2018. 01. 21. vasárnap 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy csinos, igényes párhoz csatlakoznék, akiket hosszútávon szolgálnék alázattal és odaadással!
Mivel bi vagyok, ezért mindkettőjüket szívesen kényeztetném, sőt, akármilyen feladattal megbízhatnának, amivel segíthetnék Nekik.
Ha van itt ilyen pár, akik ilyen fiúra vágynak, vagy esetleg most felcsillant a szemük az olvasottak alapján, akkor várom levelüket.
Szép napot
Mivel bi vagyok, ezért mindkettőjüket szívesen kényeztetném, sőt, akármilyen feladattal megbízhatnának, amivel segíthetnék Nekik.
Ha van itt ilyen pár, akik ilyen fiúra vágynak, vagy esetleg most felcsillant a szemük az olvasottak alapján, akkor várom levelüket.
Szép napot

Fiatal lány,aki szereti kiverni és leszopni...
Találni egy olyan nőt aki párosunk női tagját lerendezné jó alaposan a szemem elött

wow)) ezzel a vággyal nem vagy egyedül....)))
(Ez egy válasz nagygabo üzenetére (2018. 01. 13. szombat 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 13. szombat 10:13

Egy régivágyam hogyan egy párral ahol a nővelközösen szopnék szeretnémha a nő adná a. Számba a farkat és a végén a fejemet rányomja hogy a számba élvezen vagy a tele élvezet puncit a számhoz nyomná hogy nyaljam ki
Egy finom puncit jól megbaszni.. Vagy csak leszopni magamat.. Ma egyik se lesz sajna...
Egy normális nő ( nem depressziós, nem sérült, nem ezoterikus, nem dohányzó, nem iszákos, nem vallásos, nem öregebb nálam, BMI<25, vidám. És nem fizetős ) sétálna velem az utcán, kézenfogva, aztán este jól éreznénk egymást az ágyban.
Egy régivágyam hogyan egy párral ahol a nővelközösen szopnék szeretnémha a nő adná a. Számba a farkat és a végén a fejemet rányomja hogy a számba élvezen vagy a tele élvezet puncit a számhoz nyomná hogy nyaljam ki
Fotó,videó remélem készül róla
csak óvatosan gyötörjétek, bírja levegővel
)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 05. péntek 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 05. péntek 19:11

Törölt felhasználó (3261392)

Vágyam valakivel partiba vágni egy guminőt

Élőben megnézni egy ilyen "táncot"

Bi házaspárt találni!
Én imádom ha barátnőmet megnézik strandon,jólenne ha mutogatná magát
Ebben a percben egyedül maradtam. Örülnék ha be jelentkezne egy pár, ahol a ffi is vonzódna hozzám. Előjátéknak a nő agyát húzni, egy kis pasis farok elővétellel, egymás farka húzogatásával, esetleg ha szimpi közös szopival, amíg a nő már totál be terjedt a látványra, és be szállna az orális játékba, majd hármasban szeretkeznénk. Mire párom haza ér, mintha mi sem történt volna. Este pedig négyesben
Egy aranyos lányra vágynék ....
Vágyam valakivel partiba vágni egy guminőt

Nekem nagy vágyam két nővel lenni egyszerre.
egy jó nagy popót ölbe vennék már
Mit nem adnék ha egyszer egy párral úgy tudnék találkozni, hogy már a hölgy popsijába benne lenne egy popsi tágító a találkozáskor.
ma teljesült egyik vágyam: élvezésig szopni másik pasi farkát)))
simán beleélvezet a számba, és én nyeltem))) jól eset)))) szívesen ismételnék még))))
simán beleélvezet a számba, és én nyeltem))) jól eset)))) szívesen ismételnék még))))