Nagyon szivesen csatlakoznék egy párhoz bi alapon! Akár szexuálisan elégitenék ki pasikat vagy nőket!
Sziasztok szívesen öklözném egy csaj punciját.
Egy egészséges átlagnál nagyobbat spriccelő férfi hokizna a fenekemre és az arcomra.
kézimunkáznék,cumiznék hát ez a vágyam.
én egy nőre vágyom akivel el mehetnék nudizni
Sziasztok! Én most egy tüzes 50-es hölgyre vágyom.
Egy lány, akivel kizárólag kölcsönös orál miatt járnánk össze, akár elég rendszeresen. Nem csak az ilyen szintű testiség miatt akár, beleférhet mozi, bármi. De testiségben csak ennyi lenne a határ közöttünk. Nekem ez most a nagy vágyam.
Hívd fel az rtl klubot hátha tudnak segíteni...

Sziasztok! Hölgyekkel párokkal ismerkednék
Egy szókimondó beszélgetés élményekről, vágyakról egy nyitott hölggyel, és ha úgy adódik, meg is valósítani ezeket a fantáziákat.
Én is szoktam öklözni... Sőtt a csajom csak ugy megy el.. szivesen segitek ha kell... tanácsban tettben egyaránt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 07. vasárnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 07. vasárnap 15:49

Törölt felhasználó (1135002)

A barátnőm 164cm magas 52kg, elég vékony lány...
Hihetetlen mekkorára ki tud tágulni a puncija. A vágyam hogy egy másik vastagfaszú sráccal egyszerre basszuk a pináját...szerintem gond nélkül menne, mert műfasszal és az enyémmel nagyon könnyen baszható.
Nagy farkam van (20/5,5), de nem tudom annyira keményen és mélyen baszni, hogy sok legyen neki
Hihetetlen mekkorára ki tud tágulni a puncija. A vágyam hogy egy másik vastagfaszú sráccal egyszerre basszuk a pináját...szerintem gond nélkül menne, mert műfasszal és az enyémmel nagyon könnyen baszható.
Nagy farkam van (20/5,5), de nem tudom annyira keményen és mélyen baszni, hogy sok legyen neki
Ez simán kivitelezhetö, csak egy szavatokba kerül..
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 03. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 03. szerda 20:15

Törölt felhasználó (1603342)

Egy pasi a haverjaval, vagy 2 haverjaval meglatogatna minket....
A barátnőm 164cm magas 52kg, elég vékony lány...
na ebben benne volnék énis
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 03. szerda 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 03. szerda 22:38
Törölt felhasználó (1538902)

A lány segitségével franciázni a fiúnak, a szánkba élvezne és csókoloznánk......
Teljesen heteroként ( ugyan sokan ezzel kezdik ... aztán a fene tudja .), persze titokban , mert a feleségem a gondolatért is megölne - egy másik ( kizárólag nős férfinak ) cumiznám a farkát . Lehetőleg kölcsönösen (69) , de a szóló játék is tetszene .

Törölt felhasználó (1603342)

Kikötözve lenni egy szobàban....A szemem is bekötve...Majd ki nyitnà a fèrj az ajtót ès mondana a pàrjànak:tessèk a tiéd jàtsz vele,hasznàld!
Erre is
Nagyon izgató lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 03. szerda 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 03. szerda 22:38

Törölt felhasználó (1538902)

A lány segitségével franciázni a fiúnak, a szánkba élvezne és csókoloznánk......