Erre is
Nagyon izgató lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 03. szerda 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 03. szerda 22:38

Törölt felhasználó (1538902)

A lány segitségével franciázni a fiúnak, a szánkba élvezne és csókoloznánk......
A lány segitségével franciázni a fiúnak, a szánkba élvezne és csókoloznánk......
Egy pasi a haverjaval, vagy 2 haverjaval meglatogatna minket....
Esetleg egy leszbi párnál lehetne mondjuk, talán... Én is szeretnék egy ilyet megcsinálni
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 03. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 03. szerda 15:24
Törölt felhasználó (1860232)

Egyetlen nagy piszkos vágyam van, de ezt nem tudom senkivel se megtenni, mert nem vállalják be:
Védekezés nélkül, kalandból teherbe ejteni valakit. Van valakinek hasonló vágya?
Védekezés nélkül, kalandból teherbe ejteni valakit. Van valakinek hasonló vágya?
Egyetlen nagy piszkos vágyam van, de ezt nem tudom senkivel se megtenni, mert nem vállalják be:
Éhes disznó makkal álmodik
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 05. 02. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)

3-4 szép nagy szem sajtospogácsa.

A párommal a 3-as szexet egy normális pasival

Törölt felhasználó (914074)

Az új szomszéd lányt megdugni keményen a férjével(pasijával)
Az új szomszéd lányt megdugni keményen a férjével(pasijával)
Helló matartunk egy orgia partyt tatabánya mellett. Akinek van kedve csatlakozni jelentkezzen. Lány fiú pár mindenki..

ma este kinyalatni a párom punciját egy csinos lánnyal..
Jó húsos , nedves pinát jól dugnám ...

Egy szép arcú,dús mellű,enyhén perverz,érzelmileg fejlett és erotikusan nyílt barátnőt,TÁRSAT,kivel együtt erotikus barátságot tudnánk kötni más párral.

Jól esne most egy gyönyörű csaj popsijába élvezni, majd megnézni ahogy kicsorog belőle.
Skypon vègignèzni egy pár szeretkezèsèt!
egy baromi nagy farku pasit kiprobálni 1x ahogy barátnőm szük puncijába belecsúszna :P
Egy jó haverommal akivek szoktunk ketten csajozni, elmenni egy teljesen idegen nőhöz, becsengetni és már szedni is le a ruhát róla aztán jó alaposan megdöngetni. Ha netán a párja is ott lenne akkor hárman elintézni úgy férfiember módjára. Remélem egy kávét kapnánk ha jól dolgoztunk

Valóban nem erről szól, ezzel teljes mértékben egyetértek. Azt gondolom, ezt a szabályt nem én hágtam át és legfőképp nehogy nekem kelljen bocsánatot kérnem más bunkósága miatt. Vagy netán nehogy én érezzem kellemetlenül magam, mert egy unkultúrált iq negatív, nem tudja kontrolálni a viselkedését. Egyébként meg nem fogok a továbbiakban semminemü vitát folytatni értelmi fogyatékos emberrel. Sőt, egy topic se lesz tele, mert vannak szemfüles és értelmes modik, akik eltüntetik a sok offot. Köszönet érte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 21. péntek 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 21. péntek 18:02
Törölt felhasználó (1515782)

Csak csendben megjegyezném, hogy ez a topic sem erről szól. Vagy most minden topic a ti személyes hülyeségeitekkel lesz tele? Privátban nem tudnátok folytatni?

Mint a nicknevedből is kiderük a kisjankódddal ami 5 percet bír
aztán még egy komolyabbat se tud köpni mert állandóan hokizol,na ne nevettesd ki magad!!! Még egy kurvának se kellenél ez a te bajod. Nincs sikerélményed a nőknél, nem tudod kielégíteni őket ezért vered itt magad ezért akarod, hogy a te posztjaid legyenek mindig az utolsók. Szánalmas balek vagy nem férfi!!